Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY Czy naprawde takie wielkie znaczenie ma dla was CENA obrączki

Polecane posty

Gość gość

? Dla mnie to tylko i wyłącznie symbol, a nie rzecz do szpanowania na alegro są bardzo ładne klasyczne obrączki za 20zł/sztuka no już nawet gdyby były za 100zł para to czy to nie wsytarczy? Po co wydawać 3000-4000zł albo i nawet jeszcze znacznie więcej? Dlaczego to jest dla was takie ważne? przecież w gruncie rzeczy to tylko kawałek metalu... Chyba ważniejsze jest to co mają w głowie nowi małżonkowie tak? i wazniejsza jest symbolika tej obrączki po co wywalać na to kupe kasy jak ona może się przydać gdzie indziej, ot choćby przy urządzaniu nowego mieszkania. Chcecie sie chwalić koleżaneczkom że macie obrączki za 5tys? Tylko o to wam chodzi? PUSTAKI?

Gość gość
nie wiem przehandlowalem odraczke za d**e kolezanki :classic_cool: ale nie ma czego zalowac i tak tatus mi ja kupil

Gość gość
my mielismy obraczki za 150zl :p nnie widze roznicy miedzy tymi a tymi za 2000zl wzwyz :p moj pierscionek zareczynowy kosztowal 55zl :p sama go sobie wynralam a suknia slubna byla z ebay za 250zl :-) zaoszczedzona kase odlozyismy na dom :-)

Gość gość
Dla mnie nie ma znaczenia, ale narazie i tak nie zapowiada sie abym nosila, zreszta ja nie cierpie ozdob na palce, bede nosic tylko obraczke i tylko po to by moj maz nosil.

Gość gość
Nie zależy mi na cenie ale na jakości. Żeby się nie rozpadły po roku. Myślę, że za 300-500zł sztuka można już kupić coś klasycznego i trwałego ;)

Gość gość
za 20 zloty? przeciez to zszarzeje, zejdzie polysk czy co tam jest i bedzie wygladalo jakbys nosil zlom na rece, dlonie kobiety sa jej wizytowka, a wiec ma je zdobic zlom Twoim zdaniem?

Gość za 300 zl nie kupi sie
obraczek z pelnowartosciowego zlota

Gość gość
suknia na slubie ze studniowki, bukiet z kwiatow zebranych z klombu pod blokiem mieszkalnym oraz buty z lumpeksu, welonu nie mialam bo po co tracic kase na jednorazowy zakup ??? hahaha, a zupełnie na powaznie to droga autorko co cię to obchodzi? ty chcesz miec obraczki za 50 zl to miej, a ktos inny chce za 4000zl i tyle, i tobie nic do tego. co cie obchodzi na co kase wydaja obcy ludzie? i jeszcze smiesz kogokolwiek umoralniac, jest sobota, posprzataj lepiej dom zanim wypisywac bzdury na forum.

Gość gość
Może nie z pełnowartościowego złota... Ale mam do dziś klasyczne obrączki moich dziadków. Nie wiem ile dziś by takie kosztowały ale kupili najtańsze wówczas dostępne. Są w bardzo dobrym stanie mimo, że na palcach spędziły kilkadziesiąt lat ;) Chodzi o jakość, nie o cenę więc myślę, że za kilkaset złotych można coś dobrego kupić jak się człowiek postara ;)

Gość gość
a my mamy obrączki które kosztowały ponad 2000zł no i co z tego? takie chcieliśmy to takie mamy, ja mysle ze to nie jest ani mega drogo ani tez tanio. Zajmij się lepiej innymi rzeczami zamiast komentowanie tego kto co za ile kupił. ja nie obgaduje ludzi ktorzy kupują obraczki za 200zł.

Dla mnie ważne jest to, żeby obrączka mi się nie zniszczyła po tygodniu. A takie g***o za 20 zł to minuty nie wytrzyma. Obrączka jest na całe życie, więc warto więcej zapłacić. Nie mówię o obrączce za 3 tysiące, ale 20 zł to śmiech na sali jest.

Gość viceklecha
Jakie te baby są głupie! autorowi o coś innego chodziło, a te się spinają.

autor nie ma kasy i pewnie go to boli, ewentualnie pytał znajomych ile kosztowały ich obrączki bo nie wierzę, że ludzie chodzą z metką na palcu.

Gość gość
O boziu :o co za tępe dzidy...

Gość obraczka musi byc ze zlota
i tyle