Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do sprzedających na allegro

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też sami sobie nabijacie oglądalność na swoich aukcjach? Moja znajoma poprosiła żebym klikała przy każdej okazji w jej aukcje bo wtedy ludzie mają wrażenie, że przedmiot wzbudza zainteresowanie i prędzej kupią, niż jeśli wyświetleń jest mało. Prawda to czy klikam nadaremno?

Gość gość
dla mnie to akurat na odwrót działa, jak chce cos kupic to ciesze sie ze ma malo wyswietlen bo to znaczy ze malo ludzi bedzie licytowac i mam wieksze szanse na wygrana, tak ostatnio licytowalam walizke do puzzli.

Gość gość
Ona nie ma licytacji tylko kup teraz.

Gość gość
Moim zdaniem jak kto chce kupić to kupi, a jak nie to żadne wybiegi nie pomogą

Gość bubibi
no to prawda....ja tez se nabijam:D nie lubię miec 0 czy 3...wiec nabijam do 10 :) to juz przyzwoiciej:) ale cos w tym jest...Produkt ktorym nikt sie nie interesuje...raczej nie bedzi einteresujacy dla nikogo.Przeciez sa ludzie ktorzy sortują te produkty "wyswietl -popularnosc najwieksza"...Tak samo ja kiedy skupilam sweter tylko dlatego ze wysietlilo go 2ooo osob,a kupilo 160:)

Gość gość
Jako kupująca - nigdy nie zwracam uwagi na ilość wyświetleń. Jako sprzedająca - ilość wyświetleń zależy od popularności produktu. Więcej ludzi ogląda aukcje z organicznym olejem kokosowym niż z koncentratem z tamaryndowca czy z plackami papad.

Gość gość
popularność największa to ilość zakupionych sztuk, a nie wyświetleń

Gość Nigdy nie zwracam uwagi na
liczbę oglądających, chyba ze przedmiotów jest kilka takich samych, a jest licytacja- wtedy wybieram ten z najmniejsza ilością oglądających, bo mam największe szanse na wygraną. Jesli chodzi o liczbę kupujących to ich duża ilośc działa na mnie odstraszająco- nie lubię być kolejnym klonem

Gość gość
Większe bzdury nie słyszała a sprzedaje na allegro!!! Największa popularność to największa ilość sprzedanych a nie obejrzanych! A dużo obejrzanych jest wręcz odpychająca bo ludzie patrzą że dużo obejrzało a jednak nie kupiło więc nie warto to ja też nie kupie.

Gość gość
To już nie wiem czy klikać czy nie :D