Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przelew z zagranicy na konto WBK

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem teraz za granica czy jest mozliwe przelanie pieniedzy na moje konto w Polsce WBK? musze coskupic karta dlatego potrzebne mi sapieniadze na koncie, tylko nie wiem czy da ieprzelewac z obcych bankow do mojego banku? wiem zemozna western union,ale to juz chyba nie do banku tylko dla osoby. Bardzo porsze opomoc

Gość Don Arturro
Da się potrzeba kod bic i swift banku. Kod bic to PL, który wpisujesz przedn numerem konta. Swift wbk znajdziesz w necie.

Gość gość
Do tego nie potrzeba konta w banku? moge normalnie pojsc dopierwszegolepszego banku i wyslac pieniadze na moj numer konta tylko poprzedzony PL? mysle ze z jednego banku mozna wyslac tylko do teog samego banku,watpie ze da sie do innego banku i do tego do innego kraju Czy jedynne wyjscie to wyslanie pieniedzy przez western union komus z mojej rodziny zeby to oni w polsce z mojego banku wyslali te pieniadze na moje konto? to bedzie o wiele dluzsze czy moze z poczty sie da?

Gość Don Arturro
to jest normalny przelew europejski musisz tylko jeszcze swift wpisać.

Gość gość
Ale ja nie jestem w Europie. Wystarczy ze pojde do pierwszego lepszego banku i nadam pieniadze na to konto z SWIFT?to jest pewne? nie chce pomylek

Gość Don Arturro
tak, musi być PL przed numerem konta i kod SWIFT banku WBK. Taki przelew idzie ok. 3 dni.

Gość adam

Tani przelew z zagranicy w euro możesz puścić przez http://eurotransfer24.com. Polonia na Wyspach mocno ich polecała swojego czasu. Stąd mam namiar. Wielu moich znajomych na emigracji właśnie korzysta i wymieniamy się podobnymi kontaktami. U innych pośredników czasami jest tak, że płacisz duże prowizje przy większych kwotach. Tutaj tego nie ma, tylko 1 euro prowizja niezależnie od wysokości samego przelewu. Konto jest bezpłatne, żadnych ukrytych opłat, przelew standardowy jest wystarczający dla zwykłego człowieka. Przelewy do tej pory realizowałem z Wysp i dwa razy z Holandii i Grecji. Podejmowałem się sezonowych prac, żeby trochę poznać świat :)