Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gałośnica234587

W ciąży lepiej wcale nie wchodzic na to forum

Polecane posty

Gość gałośnica234587

Wcześniej troche czytalam i widziedzialam jak tu jest. Dlatego obiecałam sobie, że jak zajdę w ciążę nie będę tu wchodziła bo to tylko szkodzi. No ale weszłam chciałam dołączyc do mam danego miesiąca ale po napisaniu kilku postów zrezygnowałam, bo jak wczesniej bylo dobrze, tak teraz rozchorowałam się z tego wszystkiego. Naczytałam sie o poronieniach, chorobach. Co nie napiszesz to zaraz jestes straszona, że może się to skończyc poronieniem, chorobą. każdy porównuje wyniki badan, wielosc dziecka. Jeden wielki obłęd. poczytałam troche i aż musiałam się położyc bo tak mnie nastraszyly, choc lekarz zapewnia, że wszystko jest dobrze.

Gość gość
A najzabawniejsze jest to że one się na d***e Bogdana znają a debatują o wynikach z powagą godną lekarza ;D

ja przeszlam swoja ciaze na kafeterii po cichutku :) pilnie czytalam temat ktory ewentualnie moglby mnie dotyczyc terminowo ale po tygodniu zaprzestalam bo to zaczynalo byc chore :(

Gość gość
Też nie wyrobiłam na moim temacie "terminowym"...tak ta pewność swojego zdania w ważnych sprawach kiedy się nie ma pojęcia o temacie, robienie wyprawki w 10 tc i kilkadziesiąt stron porównywania wózków... :-\

Gość gość
To po co tu wchodzicie? I po co ten topik?