Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUDZIE POWIEDZCIE MI skąd wy bierzecie motywacje do roboty za 1200 na mc

Polecane posty

Gość gość
głupi jestes :) nie masz teraz motywacji, a ile masz lat? 20? jezeli polozyles na siebie kreche i uwazasz, z ez nikim sie nie zwiazesz, to racja, siedz u rodzicow na garnuszku poki zyja a jak skonczysz 60 tke i kipnie twoj rodzic pojdziesz do przytulku albo pod most. ale jezeli myslisz ze cos sie zmieni, to myslisz ze w wieku 30 lat czy 40 znajdziesz prace za 5000??? :D :D :D :D

Gość gość
znajdzie jakąś babe, która go bedzie utrzymywać :)

Gość gość
No u mnie w mieście głównie studenci i osoby które pracują na ranną zmianę, bo ceny tu są takie że nikt normalny się za to nie utrzyma. Ja bym mogła za tyle pracować, jakby mi ktoś zapewnił dojazd do 100zł i mieszkanie do 500zł... a tak to stratna bym na takiej pseudopracy była

Gość gość
gość znajdzie jakąś babe, która go bedzie utrzymywać usmiech.gif ] raczej watpie czy znajdzie taka desperatke ;) gdyby wygladal jak Brad Pitt to moze, ale zas gdyby tak wygladal bylby juz teraz modelem z wiekszymi zarobkami niz 1200 i problemu by nie bylo ;)

Gość gość
no co ty ? pełno takich desperatek :D

Gość mrówaczerwona
Mnie napędza to, że wbrew pozorom zarabiana przeze mnie kwota idealnie wystarcza na wszystkie moje wydatki i nie chciałabym kosić tej kwoty od rodziców. Siedząc w domu można oszaleć, a tak wychodzę do ludzi, pogadam z nimi i liczę że zdobyte doświadczenie kiedyś pozwoli zarobić nieco więcej.

Gość gość
Za 1200 pln na rękę to w tym kraju zaperdala jedna trzecia zatrudnionych na umowy o pracę.Taka prawda.Smutna i zasrana rzeczywistość na tzw polskim rynku pracy z pomocą dyspozycyjnych polityków.Szkoda tylko że nie dyspozycyjnych dla społeczeństwa.

Gość gość
takich mamy politykow, jakich wybralismy.