Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaLU

moje chore wymagania i brak faceta

Polecane posty

Gość wiolaLU

Jakos zaden facet nie potrafi mnie w sobie rozkochac. Nie potrafie sie zauroczyc. A bardzo potrzebuje bliskosci, czulosci, okazywania uczuc, chce miec kogos, ale... Wiekszosc facetow mnie denerwuje. Zachowanie, sposob mowienia, brak zainteresowan, wyglad tez. Akurat mam dosyc nietypowe podejscie do wygladu, bo na ogol nie podobaja mi sie przystojni i wymuskani faceci, gustuje bardziej w brzydalach. To troche dziwnie zabrzmi ale tak jest. Oczywiscie sa pewne rzeczy, ktorych nie zaakceptuje np. nadwaga czy tradzik. Najbardziej kreci mnie wnetrze faceta, a wy jestescie tacy...bezbarwni, nijacy. Studiuje i wszyscy moi koledzy sa tacy sami. Nie wiem, co robic, gdzie szukac tego jedynego. Nie potrafie udawac uczucia, a z drugiej strony czuje sie samotna.

Gość analna basiafs
kup sobie zawczasu kotka

Gość wiolaLU
Bardzo nie lubię facetów z wąsem.

Gość wiolaLU
To nie moj post wyzej. Wasy nawet lubie:) Po prostu oczekuje czegos wiecej niz takiego durnego bycia ze soba byle tylko z kims byc. Potem slub, dziecko i rozwod ewentualnie nieszczesliwe zycie w malzenstwie Chcialabym poznac kogos wartosciowego, interesujacego.

Gość gość
a Ty jesteś wartościowa i interesująca? czym Ty sie interesujesz w takim razie?

Gość gość
Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały z których wynika, że nie tylko monitor(cały laptop) jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu( np. rutery firmy "TP-LINK"). To nie żart. Niektóre urządzenia mają kamerę której nie widać gołym okiem. - mam ruter tp-link WR340G na którym nie widać kamery ale ona tam jest.... - podejżewam że w tp-link wr340G jest kamera której nie widać... Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają w domu przez monitor( to są głównie ludzie z pracy); mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które podpowiadają mi że "oni mnie nadal widzą" X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest bardzo do przodu.... . Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam…..(zwłaszcza rutery, TV) X Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X

Gość gość
Radzę wam uważać na: routery, laptopy lcd - generalnie wszystko co jest podłączone do neta, TV, dekodery itp - tam też są kamery. X Miałem schowanego laptopa do szafy - w pokoju był tylko ruter "tp-link wr340g" i ludzie z którymi spotykam się codziennie widzieli mnie w domu - a mieszkam od nich w odległości 50-100km.

Gość gość
Mogą was widzieć i słyszeć - widzą co robicie w domu.... Jak macie ruter "tp-linka" to w nim też jest kamera której nie widać gołym okiem i oni przez nią widzą co kto robi w domu nawet jak macie wyłączonego kompa. X Mogą was widzieć jak rano wstajecie z łóżka, jak się ubieracie, co robicie....itp.

Gość gość
Niekoniecznie widzą was przez LCD bo kamera jest również w routerach tp-link - tej kamery nie widać gołym okiem. X Wielu ludzi ma takie rutery w pokojach i nawet jak masz wyłączonego kompa/laptopa to oni cię widzą na żywo jak chodzisz po pokoju a ty nawet o niczym nie wiesz.

Gość gość
Mogą was widzieć jak nago chodzicie po pokoju, albo podsłuch*ją o czym rozmawiacie z mężem itp. W routerze tp-link też jest ukryta kamera której nie widać gołym okiem ale podglądacze przez nią widzą i jak masz router w pokoju to oni widzą co robisz.

Gość gość
Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość wiolaLU
Moja pasja jest literatura. Uwielbiam muzyke klasyczna. Lubie dramaty psychologiczne, obyczajowe. Ogolnie kino. Tak, jestem wartosciowa, mam kodeks wewnetrznych zasad, ktorego nie naruszam. Brakuje mi tego wsrod znajomych. Lubie uprawiac sport w wolnej chwili. Nie uwazam sie za kogos wybitnie inteligentnego czy ambitnego, ale po prostu chce czegos wiecej, zaangazowania, prawdziwej milosci a nie tylko stagnacji.

Gość gość
To podglądanie działa już w całej polsce. Nawet u mnie na wiosce ludzie podglądają/podsłuch*ją innych i ich obmawiają potajemnie. X Mogą nawet widzieć ludzi z drugiego końca polski. X Pamiętajcie też o tym że cały ekran LCD to kamera i jak korzystacie laptopa(LCD/PALZMA) to oni was widzą i słyszą.

Gość gość
Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku, ludzie z pracy). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software(oprogramowanie) od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. To oprogramowanie przeszukuję bazy danych każdego dostawcy internetowego w Polsce i poza nią....taką że mogą widzieć wstecz historię tego co robiliście w necie X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii czy gdzie indziej a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie.... Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to....Bo to jest tajna sprawa.

Gość mrówaczerwona
Niestety koleś od podglądactwa rozpierdala ci wątek. To nie są chore wymagania, no chyba że ja też jestem chora, bo jakieś wymagania także mam. Tymczasem faceci albo mi się nie podobają albo w ogóle nie są interesującymi ludźmi. Ostatni koleś, który do mnie podbijał udawał, że lubi czytać książki (dobry chwyt zastosował, powiedział że czyta i mi pożyczył) ale poznajesz człowieka to wyszło, że nawet nie przeczytał tej książki, nie ma żadnych pasji, żadnych ciekawych marzeń, ani trochę fantazji a wracając do przyziemnych spraw to nawet muzyki nie słuchał w jakiś szczególny sposób, mówił że słucha rapu, ale nie znał za bardzo żadnych raperów i tekstów, no cholera taki człowiek-nikt, który nie ma co wpisać w ankietę swojego życia i tak jak wspomniałaś podbija do niemal każdej dziewczyny, żeby na siłę być z kimś.

Gość wiolaLU
Tez sie spotkalam z takim zachowaniem, chlopak na sile staral mi sie przypodobac, to strasznie odrzuca... Cenie to, ze ktos ma wlasne zdanie na dany temat, nawet jezeli jest ono odmienne od mojego.