Beata 41 0 Napisano Październik 12, 2013 Witam! Jestem z NH od kwietnia 2013r. Udało mi się zrzucić 19 kg. Niestety od miesiąca waga spada minimalnie. Jest mi z tym żle i coraz częściej sięgam po jakieś przekąski. Dietetyczka zapewnia że to minie , dodaje otuchy , a ja poprostu boję sie efektu jo-jo.Ponoć cały czas mam duzy nadmiar wody. Chciałbym jeszcze schudnąć 10kg . Czy jest ktos kto miał podobny problem do mojego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rodzyn 0 Napisano Październik 12, 2013 O NH Krk :D Ja dopiero zaczynam, więc za wiele Ci nie pomogę, ale wydaje mi się, że jak od kwietnia zrzuciłaś 19 kg to jest dużo !!! Więc nie poddawaj się i nie patrz na wagę, ćwicz dużo i pij bardzo dużo wody mineralnej. Możliwe, że Twój organizm przyzwyczaił się do diety ... Chciałabym być na Twoim miejscu, bo ja do 2 lat chciałabym zrzucić 33 ;) Powodzenia !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piontek Napisano Październik 13, 2013 a ćwiczysz? jak nie to moze czas zacząć, jakiegos termogenika do tego typu figura extraslim na spalanie i bedzie szło ładnie. bez cwiczen nie ma chudniecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wercia_377 Napisano Październik 14, 2013 Niestety bez ćwiczeń nie ma zrzucania tłuszczyku. A jeśli chcesz przyspieszyć przemianę materii, to sięgnij po takie kapsułki http://nutrina.pl/20,oxotrim.html . Ja je biorę i udało mi się zrzucić spooorą nadwagę i ten okropny tłuszczyk z brzucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2013 nowa huta krakow? nh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2013 tez mam dola :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2013 Beata 41 - nie mam pojecia co to jest NH ale nie ma sie co dolowac i bac. wystarczy jesc rozsadnie, wiecej pic i wiecej sie ruszac a kilogramy nadal beda spadac :) sprawdzone. wiem ze to glupio moze brzmi ale na nadmiar wody [o ile nie masz jakichs schorzen] najlepsza jest woda. sprobuj przed kazdym posilkiem wypic szklaneczke, dwie wody :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Październik 23, 2013 Najpierw chudnie się z wody a dopiero później z tłuszczu, jeśli już coś schudłaś to na pewno spadła woda, a z tego co wnioskuję to Twoja dieta jest dla Ciebie głodówką a dietetyczka wyciąga tylko kasę, typowe ;/ Mi panienka dla której zajmuję się potomkami zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty zostały sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach