Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beata 41

mam doła

Polecane posty

Witam! Jestem z NH od kwietnia 2013r. Udało mi się zrzucić 19 kg. Niestety od miesiąca waga spada minimalnie. Jest mi z tym żle i coraz częściej sięgam po jakieś przekąski. Dietetyczka zapewnia że to minie , dodaje otuchy , a ja poprostu boję sie efektu jo-jo.Ponoć cały czas mam duzy nadmiar wody. Chciałbym jeszcze schudnąć 10kg . Czy jest ktos kto miał podobny problem do mojego?

O NH Krk :D Ja dopiero zaczynam, więc za wiele Ci nie pomogę, ale wydaje mi się, że jak od kwietnia zrzuciłaś 19 kg to jest dużo !!! Więc nie poddawaj się i nie patrz na wagę, ćwicz dużo i pij bardzo dużo wody mineralnej. Możliwe, że Twój organizm przyzwyczaił się do diety ... Chciałabym być na Twoim miejscu, bo ja do 2 lat chciałabym zrzucić 33 ;) Powodzenia !!!

Gość piontek
a ćwiczysz? jak nie to moze czas zacząć, jakiegos termogenika do tego typu figura extraslim na spalanie i bedzie szło ładnie. bez cwiczen nie ma chudniecia :)

Gość Wercia_377
Niestety bez ćwiczeń nie ma zrzucania tłuszczyku. A jeśli chcesz przyspieszyć przemianę materii, to sięgnij po takie kapsułki http://nutrina.pl/20,oxotrim.html . Ja je biorę i udało mi się zrzucić spooorą nadwagę i ten okropny tłuszczyk z brzucha.

Gość gość
nowa huta krakow? nh

Gość gość
Beata 41 - nie mam pojecia co to jest NH ale nie ma sie co dolowac i bac. wystarczy jesc rozsadnie, wiecej pic i wiecej sie ruszac a kilogramy nadal beda spadac :) sprawdzone. wiem ze to glupio moze brzmi ale na nadmiar wody [o ile nie masz jakichs schorzen] najlepsza jest woda. sprobuj przed kazdym posilkiem wypic szklaneczke, dwie wody :)

Gość Olcia Dubicka
Najpierw chudnie się z wody a dopiero później z tłuszczu, jeśli już coś schudłaś to na pewno spadła woda, a z tego co wnioskuję to Twoja dieta jest dla Ciebie głodówką a dietetyczka wyciąga tylko kasę, typowe ;/ Mi panienka dla której zajmuję się potomkami zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty zostały sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój