Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JASKIERKA57

dieta

Polecane posty

Od lat mam problemy z nadwagą:( 5października poszłam na pierwszą konsultacje do NATUR HOUSE dostałam dietę i pierwsze dwa dni były fatalne bolała mnie głowa i było mi nie dobrze. Następne dni już były dużo lepsze zrobiłam sobie postanowienie,że pozbędę się tych wstrętnych kilogramów i tak będzie.Dzisiaj miałam drugą wizytę i jest super bo w ciągu tygodnia schudłam 4kg:) da się?da:) tylko trzeba chcieć.

Gość Wredna_Baba_Jedna
Pewnei, ze sie da :-) Ja też sie odchudzam z NH, tyle, ze moja wyjściowa waga to była 63,2kg. Jestem na topiku o diecie NH - tam jest spory ruch, więc zapraszam

Gość piontek
ja tez sie odchudzam, ale zdrowo po prostu, czyli jem warzywka owoce, pije herbatki jak figura detox czy jasminowa, do tego ruchu troche i chudne, powoli ale zdrowo, 2 kilo tygodnioweo,, super sie czuje :)

Gość gość
Ja jezdzę na rowerze ewentualnie spacery wieczorem i polubiłam jedzonko bez soli i cukru chociaż dużo rzeczy kusi

Gość Olka_PO
Penie, że wszystko może się udać. Mnie też to odchudzanie powoli idzie - na razie dzięki ćwiczeniom i diecie zrzuciłam 8 kilo. Ale myślę sobie jeszcze troszkę schudnąć, dlatego sięgnę po takie kapsułki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html . Bierze je moja siostra i w ciągu kilkunastu tygodni ubyło jej 12 kilogramów. Mnie też się to uda. Pozdrawiam.