Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski Bill

Reakcja waszych rodziców gdyby okazało się że macie faceta Araba Murzyna Hindusa

Polecane posty

Gość Ciekawski Bill

Tylko szczerze!

Gość gość
szczerze? jestem matka, wolalaby za ziecia kuturalnego, wyksztalconego Hindusa niz prymitywnego Polaka

Gość gość
Pogonilabym na 4 wiatry !!!

Gość Dobe sobie
Nie uwierzyliby, ponieważ znają moja opinie na temat tego barachła. Ja nie zadaję się z byle kim i w mojej rodzinie na takie coś nie było by miejsca.

Dokładnie, kobiety z normalnych domów to z takimi się nie zadają, zresztą po co miały by się zadawać, skoro są adorowane przez białych. Z nimi to zadają się jedynie kobiety z patologicznych rodzin.

Gość gość
Zwykle kobiety skrzywione psychicznie wychodzą po za swoją strefę rasową (pomijając rzadko spotykaną miłość obojga do siebie). Takie kobiety traktują innego etnicznie mężczyznę jak zabawkę, którą można się pochwalić przed koleżankami.

Dokładnie tak, takie kobiety nie czują tego, że robią z siebie pośmiewisko i szmatę. To trochę tak jak nastolatka z rodziny patologicznej się oszpeci, przykładowo jakimś dziwacznym makijażem, fryzurą czy kolczykami. Ona myśli że jest super modna, a tak naprawdę wszyscy się z niej śmieją. Tak samo z tymi kolorowymi, każdy się z niej śmieje, niektórzy jej współczują, a ona jest przekonana że wszyscy jej zazdroszczą, bo nie wie tego że każda biała kobieta może mieć każdego kolorowego, to tak jak by znaleźć starą, zniszczoną kurtkę na śmietniku i chwalić się nim, że ma się super kurtkę. Ale po prostu patologia powoduje to, że ludzie nie umieją odróżnić normalności od patologii społecznej i dlatego też wiążą się z kimś, którzy uważani są za dno w społeczeństwie naszej cywilizacji.

Gość iizgrabna
Rodzice nie mają nic do gadania.W Milosci nie wolno przeszkadzac.Ja wychodze za 56 letniego nie bogatego mezczyzne a mam 18at

Gość gość
Teraz miłość, he he to raczej miesiąc miodowy a po miesiącu pokażą wam jak wygląda przykładne życie hinduski czy muzułmanki. Naprawdę dziwię się polskim paniom, które uganiają się za obcokrajowcami, bo kręcą sobie same sznur. Później mają pretensje do całego świata dlaczego ja. To jest zapłata za lekceważenie różnic kulturowych. Drogie panie naszym panom niczego nie brakuje, są o niebo lepsi niż przyjezdni. Ale jeśli chcecie złapać syfa, niewychodzić z domu, rodzić na potęgę małych arabów droga wolna

Gość iminina
jasne, kazda tam teraz mowi, a jak by mlody arab z jakas bryka pod dom podjechal, dal bratu /tausiowi sie przewiesc, to by kozdy zaakceptowal... BSA Taki typowy wiesniak najwazniejsze co ludzie powiedza....myslisz, ze takie kobiety przejmuja sie tym co Taki burak powie...

Gość ja wiem juz teraz
mimo ze nigdy w zyciu araba, hindusa, murzyna.dla rodzicow moze byc i kosmita, byle katolik i najlepiej lekarz

iminina-Skoro masz coś do wieśniaków, to czemu kupujesz od nich jedzenie. Przecież to chore, aby krytykować wieśniaków a jednocześnie kupować od nich jedzenie. Wiec czemu nie przestaniesz jeść. Widzisz, typowa egoista z ciebie, bo nawet nie myślisz o swojej rodzinie, tylko o sobie. Pomyśl o tym, że jaki wstyd przynosi to rodzinie, pomyśl ile cierpień przyniesiesz swojemu dziecku, ile będzie musiało w życiu znieść, w szkole nikt go nie zaakceptuje, będzie ofiarą, workiem trenigowym, gdziekolwiek nie pójdzie, to dostanie po mordzie. Ale takie jak ty, to nie myślą o swoich bliskich, tylko myślą o sobie. Tak jak złodzieje, taki ukradnie i dostanie się do więzienia, ma to gdzieś, ale nie myśli o tym, że jego rodzina jest już spalona, każdy takich będzie wytykał. Dzięki temu to właśnie na wsiach nie ma złodzieii, prostytucji, koorowych, jednym słowem nie ma tylu dramatów ludzkich, bo ludzie żyją w społeczeństwie a nie w dziczy, tak jak w aglomeracjach. Tam nikt się nie przejmuje tym, że wraca do domu naćpany, pijany, lub też to, że wychodzi z mieszkania w kajdankach. Na wsiach każdy się zna, więc skoro ktoś chce funkcjonować na wsi, to musi żyć w zgodzie z społecznością, dzięki temu jeden drugiemu pomoże, ale złodziejowi, prostytutce, szmacie czy ćpuna to każdy omija z daleka. Twoim zdaniem czemu Samuel Moll wybrał Warszawę do swojego polowania a nie wybrał jakieś małej prowincji?

Gość olminia
a ja jestem z arabem od 12 lat i mam to gdzies co o mnie mysli "polska szlachta blokowa"..przyjezdzam do rodzicow z dziecmi i kazdy tylko zazdrosci, jedna z moich dobrych kolezanek tak gadala na arabow...i chyba zycie jej pokazalo, bo wyszla za nieroba....ehhh kiedy wreszcze nauczycie sie, ze kazdy czlowiek jest inny i najpierw trzeba go poznac a potem oceniac...to tak jakby mowic, ze polacy to alkoholicy i nieroby... a wracajac do tematu, moja Mama z obawa przyjela wiesc ze bedzie miala ziecia z arabistanu;)...ale wiedziala, ze jestem dorosla i to ja decyduje z kim sie zwiaze...dodoam, ze nie bylam zalezna od rodzicow...

olminia-A pomyślałaś o swoich dzieciach, pomyślałaś co będą czuły jak spotkają grupkę skinheadów? Widziałaś kiedyś realny strach w oczach kolorowych, których dopadli skini? Co wtedy powiesz swoim dzieciom, że mamusia jest szmatą, ma wściekliznę łechtaczki i dlatego też są na świecie, to im wtedy powiesz?

olminia-Zresztą nie dziwię się twojej rodzinie, pewnie gdybyś była prostytutką i dawała im dolę, to twój tatuś też by był z ciebie zadowolony, bo by miał dużo wódy. Mnie jest jedynie żal twoich dzieci, bo nawet nie wiesz kto to są prawdziwi skinheadzi.

Gość iminina
BSA ..na wsiach nie ma pijanstwa????!!! byles kiedys na polskiej wsi? a prostytucja no coz wlasnie niedawno byla afera, bo mloda dziewczyna mieszkajaca na wsi bez bierzacej wody urodzila 2 dzieci i je tez gdzies pochowala a taka swieta miala byc bo na wsi mieszka. no na wsi to same dziewice i abstynenci mieszkaja. to w polsce istnieje jeszcze Taki tok myslenia, co powiedza sasiedzi?! niech sie dzieje co chce, ale w niedziele zawsze razem do kosciola trzeba isc;) taka mentalnosci panuje w polsce. mieszkam za granica,moj maz jest arabem, moja Mama i moja rodzina zazdrosci mi, ze znalazlam tak dobrego czlowieka, ktory dba o dom, dzieci i o mnie. wstyd bylo mi za mojego ojca Alkoholika, ktory nigdy nie interesowal sie czy mam buty na zime, jak idzie mi w szkole i jadlam sniadanie, Kiedys moze inetersowalo mnie co mowia o mnie inni, ludzie sa zazdrosni i zawsze beda obgadywac, a piszac o burakach mialam na mysli nie tylko mieszkancow wsi, ale calej polski skad pochodzi twoj maz? do olmina

Gość iminina
BSA jezeli dla ciebie wyznaczynikiem posiadania dzieci jest spelnienie oczekiwac innych to zycze ci duzo szczescia, a Taka mala informacja: od skinhedow mozesz dostac wp...al nawet za to, ze jestes bialy z niebieskimi oczymi.

olminia-Różnica jest taka, że twoja koleżanka może się ubrać jak jej się podoba, a ty możesz się ubrać jedynie tak, jak podoba się twojemu arabowi, ona może robić co chce, a ty musisz robić to co chce arab. Ona nie boi się o dzieci, czy wrócą a ty masz powód do tego, aby się bać,bo nie wiesz co podziemie nazistowskie planuje. Poczytaj Niemieckie gazety, tam każdego roku takie rodziny jak ty, to padają ofiarami podziemia nazistowskiego. Każdego roku ginie w ten sposób kilkadziesiąt tysięcy kolorowych. Twoja koleżanka takich obaw nie ma. No ale skoro ty masz gdzieś innych i myślisz tylko o sobie, to tym samym pewnie masz gdzieś swoją rodzinę, typowy egoizim kobiet z wścieklizną łechtaczki.

Gość iminina
BSA mieszkasz w niemczech?

iminina- Nie zdarzyło mi się, aby dostać wp*****l od skinheadów, przeważnie zawsze mnie gościli, szczególnie jak byłem w Niemczech, to muszę przyznac że Niemiecy skini byli bardzo gościnni. To co napisałaś, jest potweirdzeniem tego, co pisałem wcześniej. Czyli tego że kobiety arabów, to są z rodzin patologicznych, twój ojciec był pijakiem, pochodziłaś z rodziny patologicznej, dlatego nie umiesz ocenić normalności od nienormalności. Dla ciebie ktoś kto nie pije, to już jest święty, a jak jeszcze pracuje i daje ci parę groszy na życie, to już jest dla ciebie bóg. Pewnie nie zauważasz tego, że jesteś jego służącą, traktuje cię zapewne jak wielbłąda, no ale nie pije i dla ciebie będzie bogiem, nawet jak czasem ci zaj***e. A na wsiach są alkoholiki, ba, są też złodzieje, przestępcy itp. Z tym że oni od razu wylatują z 'społeczeństwa' Nikt z takimi się nie zadaje na wsi, są uznani za patologię i tym samym wykluczeni z społeczeństwa, czyli jest wyraźny podział. Każdy wie, że jak nie chcesz być traktowany na wsi jak śmieć, to musisz żyć jak człowiek. Ty wywodzisz się z rodziny patologicznej, męża wybrałaś jak typowa dziewczyna z rodziny patologicznej, więc jednym słowem opini na wsi i tak już zepsuć sobie nie mogłaś, bo zazwyczaj dziewczyny z rodzin patologicznych są puszczalskie, na wsiach się mówi wprost, co się dziwić, skoro z takiej rodziny się wywodzi, to trudno aby była normalna, szuka akceptacji i już.Wiec wcale mnie nie dziwi że jesteś puszczalska i dajeś nawet arabowi, dziewczyny z rodzin alkoholowych tak mają, że nie czują obrzydzenia.

iminina-Częściowo tak, bo Polska przyszła na moje ziemie, a jeszcze 68 lat temu były tu Niemce.

Lars_Ulrich- Ale też tym samym nie zachowuję się jak z patologi. Nie kradnę, nie chleję, nie zadaje się z szmatami, nie chodzę na d****i. Za to pracuję, uprawiam sport, dużo czytam itp, czyli żyję jak normalny człowiek.

Gość iminina
BSA 1. moja rodziny nie jest biedna, to ze moj ojciec pil, nie oznacza, ze nie zarabial kasy, moja Mama ma swietna prace, wiec twoja teza, ze wyszlam za kogos kto da mi troche kasy nie sprawdzila sie aha sam skonczylam prawo na KUL-u i pracuje, nie jestem zalezna od meza. 2 mieszkam w niemczech od lat i nie spotkaly mnie jakiekolwiek problemy w zwiazku z moim mezem, moje dzieci chodza do dobrych szkol i sa jedne z lepszych w klasie. 3. widze, ze ty masz zapedy skinhedowskie i marzysz o czystosc ras, nic z tego nie bedzie, im szybciej zrozumiesz tym lepiej dla ciebie. 4 organizacje skinhedowskie sa w niemczech tak sama jak radykalni islamisci zaprobione i scigane przez policje

Gość iminina
5 i jeszcze jedno,bo widze, ze to zawsze pojawia sie w dyskusjach na temat malzenstw mieszanych, ja ubieram sie normalnie, tak jak wiekszosci mlodych;) osob, nikt mnie nie zmusza do przejscia na Islam i nie boje sie o dzieci,moj maz juz kilka razy byl w swoim kraju sam z dziecmi i o dziwo wrocil;)

Gość gość
iminina a czy ty przypadkiem nie jestes po rozwodzie z arabusem,ktory cie bil, zabral dzieci, a teraz znowu z kolejnym sie spotykasz?

Gość iminina
napisalam gdzies ze jestem po rozwodzie?