Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski Bill

Reakcja waszych rodziców gdyby okazało się że macie faceta Araba Murzyna Hindusa

Polecane posty

Gość gość
mieszkam w niemczech. zanm takie pary,mieszane. fuj. zadne argumenty do mnie nie trafia. niech kazdy robi jak uwaza. jak widze piekna biala dziewczyne zachusciala w mega upalny dzien, a obok mezus, ubrany adekwatnie do pogody i dzieci pol nagie, to mnie na wymioty zbiera. piekne dziewczyny, nie tylko Polki. w du pie to mam. ohydne pusz czalskie.

iminina-No chyba mi nie powiesz, że arab by zapiepszał a ty byś sobie w domciu sidziała. Logiczne że cię wyśle do roboty, przecież od tego jest kobieta, tak samo zresztą jak wielbłąd. Z tym że to nie arabia, tam nie ma wielbłądów, to też musisz zarabiać inaczej. A co do podziemia skinhadów, to oczywiście że policja ich ściga, nawet sama Angela Merkel zapowiedziała że morderstwa te muszą zostać wykryte, powiedziała i tyle z tego wyszło po aferze z masowymi grobami. Musisz pamiętać że to są potomkowie żołnierzy z Wehrmachtu i Waffen SS, wiec tym samym są świetnie zorganizowani w podziemiu. Mają swoje obozym całe swoje miasteczka na wsiach, gdzie sobie żyją i uprawiają ziemię, policja ich nawiedza ale nic na nich nie mają, nie umieją się do nich doczepić, a podziemie dalej działa. Każdego roku w Niemczech znajdowane są masowe groby kolorowych, każdego roku szacuje się że kilka tysięcy ich zaginęło. Skoro mieszkasz w Niemczech, to powinaś o tym słyszeć, bo dużo się o tym mówiło, nawet kanclerz Niemiec o tym mówiła. Zresztą myślę że zdajesz sobie sprawę z tego, jak organizacja podziemia w Niemczech jest potężnie zorganizowana. Jedyna szansa aby okiełznać te potężne podziemie nazistowskie to jest wybór partii NPD, inaczej te podziemie zapewne będzie się masowo rozrastać, skoro lewacy nadal będą rządzić Niemcami.

Gość Statystyk z Brukseli
We Francji przez wpuszczenie Arabów i Murzynów średnia długość penisa wzrosła o 1,5 cm.

Gość iminina
nie intersuje sie polityka, jedne co zrobila, to wybralam kanclerza niemiec, bo uznalam to za moj obywatelski obowiazek;) a wracajac do tematu, to co powiesz o polskich wielbladach ktore zapierdzielaja na kasie w biedronce, bo polski szejk nie jest w stanie zarobic na utrzymanie domu;)...wydaje mi sie, ze dla ciebie zle jak kobieta pracuje i zle jak nie pracuje, takiemu sie nie dogodzi;) ja ma to szczescie, ze lubie swoja prace, wiec chodze do niej chetnie. ja nie chce nikogo przekonywac do malzenstw mieszanych, ja napisalam jak to jest u mnie, znam tez wiele polskich udanych malzenstw, ale znam tez polsko-arabska kleske;) to najczesciej wynika z tego, ze zabraklo po prostu zwyklej rozmow miedzy dwojgiem ludzie.

Gość gość
Kiedy po ślubie mojej siostry, nasi rodzice uważali, że zięć nie jest zbyt dobra partią dla niej, to ich pocieszyłam, że przecież się mogła zakochać w smoluchu czy ciapatym kozoyebcy. Sami przyznali, że to byłaby dopiero tragedia i wstyd.

Gość iminina
to byl argument hehehe hehe

iminina- Za to polityka interesuje się tobą. U mnie akurat to większość kobiet nie pracuje zawodowo, bo ich mężowie zarabiają tyle, że stać ich na to, aby ich wybranka nie musiała się męczyć. Natomiast w arabi to najpierw kobieta musi wykonać pracę, a jak są bogaci to arab nie pracuje. Znasz pewnie te przysłowie." Arab to syn słońca, leży pod palmą i dupczy bez końca".

Gość gość
Jak możecie sobie wmawiać, że ktoś zazdrości ciapackiego pomiotu? Jak można pieprzyć się z kimś to w młodości, na pastwiskach rvchał kozy czy owce, bo mu nawet cipacka baba nie dała, bo był za biedny i wyruszył do Europy w poszukiwaniu białych frajerek?

iminina- a teraz pewna historia mojego dziadka z wojny. Otóż po klęsce Duce, to Niemcy przerzucali dużo wojska do Afryki, mój dziadek akurat też dostał przydział do AK(Afrika Korps). Służył tam jak miał 19 lat. Więc opowiadał jak raz szli wypici z kolegą i spotkali parę arabów, czyli kobietę i faceta. Zdumiał ich ten widok, ponieważ ona była w zaawansowanej ciąży, mieli osiołka, ten arab jechał na tym osiołku a ona szła obok tego osiołka. Dziadek mówi że takiego chamstwa to nie widział, postanowił araba nauczyć kultury. Dziadek od razu wywalił mu z buta w twarz, jego kolega od razu kolbą mu porawił. Wytłumaczyli mu, że to kobieta ma jechać na osiołku a on ma iść koło osiołka. Posadzili kobietę na osiołku, a arab miał iść koło osiołka, uszli może tak z 400 metrów, patrzą a oni się zatrzymują, kobieta schodzi z osiołka i wskakuje ten arab. Dziadek już zdjął mausera, ale 400 metrów, do tego po alko, do tego pod słońce i bał się że trafi kobietę, w końcu machnęli ręką i poszli. Wniosek jest prosty, ich nigdy się nie zmieni, oni nie są podatni na bycie cywilizowanym człowiekiem, wiec twoje pisanie bzdur że jak ci z nim dobrze, to mnie śmieszą. Bo skoro żołnierze Wehrmachtu nie umieli nauczyć ich szacunku do kobiet, to nic ich nie nauczy, taka jest prawda.

Gość iminina
ja lubie swoja prace, bo pracuje z mlodzieza i lubie kontakty z ludzmi.

Gość iminina
wiec pozostan przy swoim zdaniu, i nawet na sek. nie otwieraj sie na swiat, z taka zawzietoscia daleko polski narod nie zajdzie. ja tez pozostane przy swoim zdaniu, bo ja znam ta sytuacje z autopsji a ty z opowiadan. moj dziadek byl zolnierzem i uwielbialam jego opowiadania o wojnie, wiem jednak tez ze byl sklonny do przesady, mimo wszystko kocham go bardz;)

Ale ja nie jestem Polakiem i u mnie nikt nie służył w polskim wojsku. Piszę ci jedynie, że tych ludzi nic nie jest w stanie zmienić. Jak bym twojemu arabowi z buta przywalił, zagroził bym mu że wszystkie kości mu połamie, jak nie będzie cię szanował, gdyby nawet władza mu zagroziła że dostanie karę śmierci jak nie będzie szanował kobiet, to i tak byś od niego dostała po mordzie i została przelecona, bo seksu pewnie mu nigdy nie odmawiasz, inaczej byś dostała po ryju i została zgwałcona jak byś mu seksu odmówiła.

Gość gość
niech sobie kobiety wybierają kogo chcą tylko niech później nie żalą się wszędzie bo te akcje sprowadzania dzieci do polski są na koszt podatników, kobiety z takimi dziećmi żyją później również na koszt podatników.

iminina-Swoją drogą twój dziadek musi być z ciebie dumny, walczył za swój kraj, ryzykował życie aby jego potomki mogli być polakami, a ty tym czasem zostałaś workiem na spermę dla arabów. Szkoda że nie pomyślisz o tym, jak twój dziadek musi się czuć...

Gość iminina
BSA typowy burak...i na tym dyskusje skoncze, bo nie jestem przyzwyczajona z takim chamstwem pisac.

Gość gość
z tym oszolomem nie ma fo dyskutowac...ksenofob i rasista

Gość gość
Arabus by pewnie ratował tego osiołka, bo babę mógłby mieć zawsze nową. Zwierzak użyteczny i zawsze można z niego 'skorzystać', gdy baba już nie daje rady.

Gość magda291245
w polsce natomiast sliskie kocyki i pedofilia sie szerzy

iminina-Powiedź to swojemu dziadkowi, który zapewne jest dumny z wnusi, bo ją arab g****i i leje tak, jak zapewne jego lały UBeki..

magda291245-mistrzami pedofili są właśnie araby, to u nich jedynie pedofila jest na legalu,poczytaj kogo r****ł machomet....

iminina-Apropo pedofili, to nie boisz się swojego araba zostawić z dziećmi? Wiesz, u nich pedofila jest legalna i zgodna z ich religią...

Gość gość
bla bla bla bla osle.. mistrzami pedofilii sa polscy ksieza...idiota araba na oczy nie widzial ale sie madrzy...

Gość gość
BSA kim ty jestes,ze masz prawo sie wyrazac tak o kims kogo nie znasz ? Skoro ktos mowi,ze maz arab nie bije i nie pije, szanuje i pracuje to tak jest, nie rozumiesz,ze sa wyjatki ? Ja tez bym sie bala wyjsc za araba ale wiem, ze nie wszyscy arabi tacy sa :O zawsze sa jakies wyjatki i pewnie ona trafila na wyjatek :) BSA na polskiej wsi pedofilia sie szerzy najbardziej, a takie wlasnie zachowania jak twoje pomagaja pedofilii :O jestes czlowieku strasznie zakompleksiony, kobieta, ktora nie pracuje, bo maz zarabia na rodzine nie ma sie czym szczycic, maz jeden dzien jest a drugi go nie ma, tym bardziej,ze kobieta, ktora nie pracuje nie ma za bardzo co do zaoferowania mezowi i szybciej ja zdradzi niz ta ktora pracuje .....

gość-Po pierwsze, to nie jestem polakiem i nie mieszkam w Polsce. Jestem Niemcem i mieszkam na Niemieckiej ziemi od pokoleń. Nie jestem koczownikiem, lecz osadnikiem. Po drugie wielokrotnie spotykałem arabów, zazwyczaj w miastach, szczegóły zostawię dla siebie z prrzyczyn oczywistych, ale spotkanie ich dawało mi zawsze radość, im nie bardzo. Po trzecie, jestem Aryjczykiem i nie wierzę w równość ras, każda rasa jest inna, udowodniono to naukowo, jak ktoś nie wierzy w naukę, to niech zwiedzi świat i zobaczy sam, czym różni się rasa Aryjska od innych ras, zapraszam do Afryki, gdzie morduje się białych, oraz g****i kobiety, zapraszam także do Egiptu, gdzie g****i się kobiety, podobnie w Indiach itp. Jak was zbiorowo przelecą, to zrozumiecie różnicę pomiędzy rasami ludzkimi. A co do pedofili, to u nas pedofilę się tepi, nawet w więzieniach pedofil woli śmierć od pobytu w więzieniu, natomiast u arabów pedofila jest zgodna z prawem. Tam ciągle są stosunki pedofilskie, z tym że nie ma u nich na to pragarafu, bo ich prawo jest powiązane z prawem koranu, który nie tępi pedofilów. U nas pedofilów ma przej****e i tyle.

Gość gość
ty musisz byc aryjczykiem desperata bo przesiadujesz na babskim forum, brak ci w realu sluchaczy? kühnengruß du trottel

Gość gość
To nie dość, że by sie wk...wili, to jeszcze by mnie od pe...ła wyzwali

Gość gość
rodzicie nie mieliby nic do gadania,ale arab odpada murzyn tez,hindus ewentualnie moglby byc,ale i tak wybiore Polaka

Gość gość
polakiem nie jest ale p******i na polskim forum i najezdza na polki. S********j szwabie zatem na swoje szwabskie fora i wyzywaj te brzydule niemki tepy idioto