Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze platne zawody w Anglii

Polecane posty

Gość gość

Sa dzs jeszcze w ogole takie? Czy wszedzie nedzna minimalna badz pare pensow wiecej?

Gość gość
prostytutka na zamowienie do mieszkania

Gość gość
Ta, prostytutka na pewno nie, juz nie dzis, nie w Anglii, gdzie Rumunkii i inne ida za grosze

Gość gość
Ja piernicze , nie nie ma dobrze platnych zawodow w Anglii wszyscy tu sa na najnizszej krajowej , lepiej ci ?

Gość gość
Ja wiem, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia i gdy sie przebyea w polskim getcie, gdzie wszyscy pracuja za najnizsza, to trudno zauwazyc, ze jest jakis swiat poza tym gettem. Jednak gdybys miala choc troche rozumu w glowie to bys wpadla na to, ze sa programisci, notariusze, lekarze, dentysci, architekci, rezyserzy, roznego rodzaju analitycy, tlumacze, pisarze, edytorzy i cala masa roznych zawodow, gdzie nie zarabia sie najnizszej krajowej. Najnizsza jest dla niewykwalifikoeanych pracownikow, ktorzy nie potrafia niczego, co by bylo warte placenia im wiecej, poniewaz kazdy moze ich zastapiac.

Gość gość
Autor ma zapewne dobrze płatny zawód :D

Gość gość
Wedlug tutejszych wpisow i teorii wszyscy za niedlugo w Anglii beda pracowac za minimalna badz pare pensow wiecej, a nawet i 4-5/h...

Gość gość
pozyjesz to sie przekonasz ale wiecej znakow jest na niekorzysc UK i na wiele dobrego sie w przyszlosci nie zanosi

Gość gość
pozyjesz to sie przekonasz ale wiecej znakow jest na niekorzysc UK i na wiele dobrego sie w przyszlosci nie zanosi

Gość gość
Kucharze nauczyciele

Gość gość
Kucharze :D no raczej nie. Nauczyciele też nie, tępawe c**y krzywo się patrzą na lepiej ubrane od nich dziewczyny.

Gość gość
A ty masz krydztalowa kule i oczywisce znasz przyszlosc. UK, jak i reszta swiata pograzyla sie w ekonomicznym kryzysie. Najbardziej odczuli to oczywiscie najbiedniejsi. Jak kazdy kryzys ekonomiczny - nadchodzi i odcgodzi. Obecnie sytuacja zaczyna sie poprawiac i jesli juz, to za pare lat bedzie lepiej niz gorzej. No, chyba ze stanie sie cos niespodziewanego. Inteligentny czlowiek dostosowuje sie do czasow, czlowiek niezaradny zyciowo siedzi, narzeka i obwinia za swoja sytuacje wszystkich tylko nie siebie.

Gość gość
Kucharze nie? No nie wiem. Moj maz ma £18/h jako head Chef

Gość gość
No tak, a pare lat wUK nie bedzie nic innego, tylko minimalna na wszystkich stanowiskach...

Gość gość
Moj mąż tez jest szefem kuchni i tez bardzo dobrze zarabia , a koleżanka nauczycielka zarabia 40 tys rocznie ( uczy science )

Gość nikenikenike
przyjaciel mojego męża (Szkot, w Szkocji) pracuje jako informatyk-programator itp i zarabia 24 tys rocznie, mój mąż w podobnej branży dopeiro startuje i miał na start 20 tys nie za dużo ale mało na pewno nie - jak na realia szkockie, nie wiem jak to się ma do Londynu ale w Szkocji to dobra pensja.

Gość gość
Szkocja a Londyn, jak niebo a ziemia

Gość gość
a mój jest programistą i ma 58k rocznie i też myślę ze to dużo- nie dużo

Gość gość
w Szkocji w stosunku do Londynu tak mało zarabiają?

Gość gość
Mam na mysli to, ze w Szkocji jest znacznie tansze zycie i te 20-24 tys w takim Londynie to malo...

Gość gość
programator za 24tys mnie nie dziwi :P ... programista juz troche bardziej :P

Gość gość
Dobrze platne zawody to byly tu 10 lat temu, teraz WSZEDZIE minimalna, nawet dla specjalistow !!!