Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdybyście miały za partnera takiego o to mężczyznę trzy kropki

Polecane posty

Gość gość

Czy gdybyście miały za partnera takiego o to mężczyznę: bogaty, przystojny mega ciacho każda kobieta ma wręcz orgazm na jego widok itp. wasz ideał i ideał dla każdej kobiety itd. to czy pozwoliłybyście mu na zdrady by z nim być?

Gość gość
znaczy do roboty Ci się iść nie chce i niech rogi Ci przyprawia byle kasa była ? :D

Gość Ummaa
Nie, dla mnie facet zdradzający to nie ideał. Nie musi być mega ciachem, ale ma mieć cudowny i dobry uśmiech i nie musi być bogaty tylko zaradny i pracowity

Gość gość
Po pierwsze - tylko kretynki mają orgazm NA WIDOK faceta. Wbijcie to sobie chłopy do tych waszych pustych łbów - my się nie jaramy widokiem chyba że na żarty, żadna laska na poziomie nie pójdzie do łóżka tylko dlatego że facet wygląda. Facet musi uwieść kobietę sobą, swoim sposobem bycia. Druga sprawa - jak jesteś narcyzem to odpadasz w przedbiegach. Lepiej od razu udaj się na leczenie bo nie ma nic gorszego od zakchanego w sobie palancika.

Gość niech spada
na drzewo.nie chce byc jego zabaweczka, chocby nie wiem jakie ciacho

Gość gość
palantowi który założył ten temat kopara opadła, nici z jego urody (pacan) i kasy, chyba tylko gimbusy i debilki z IQ poniżej 75 będą tolerowały puzsczalstwo takiego kretyna, pewnie przekwita i zaczyna bić w dekiel :D :D :D :D

Gość gość
Ale prawda jest taka, że wiele kobiet właśnie "na poziomie" toleruje zdrady swoich bogatych mężów tylko dlatego, by nie utracić swojej pozycji społecznej.

Gość gość
dobrze, że napisałeś/aś "na poziomie" w cudzysłowie my tu piszemy o PRAWDZIWYM poziomie nie obchodzi mnie co robią niektóre żony bogatych facetów bo wiesz.....niektóre "mamusie" pozwalają mężom dotykać córeczki w wannie żeby zatrzymać żywiciela w domu, poczytaj w literaturze przedmiotu i co??? mam to rozumieć i się tym kierować w życiu? wybacz NIE wybieram faceta i jestem mu wierna jak pies, tego samego oczekuje od niego, nawet gdyby był namaszczony przez boga i monety sypałyby się mu uszami :O po prostu