Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iizgrabna

Małżeństwo

Polecane posty

Gość iizgrabna

Nie rozumie kobiet mężatek ktòre siedzą tu z nudów i piszą a porozmawia ktos ze mna bo nie mam z kim? heh smieszne bardzo.A przeciez mąż jest od tego aby porozmawiac bo jak nie będzie rozmowy w malzenstwie to wasze zycie sie rozpadnie.A z tymi zdradami kobiety to wiekszosc to intrygii innych ludzi.Albo sami szukacie sobie problemy, np przeszukujecie rzeczy jego sprawdzacie telefon..i aby go zlapac kurde.To jest chore, tak kobietki to jest najgorsze ze te seriale dlaczego ja zdrady itd to pierze mozg a potem wszyscy tak robią.Pozdrawiam! P.S Sama jestem mężatką.U nas jest duzo rozmowy , przemyslen,duze poczucie humoru i oczywiscie duzy poped sesksualny z obojga stron .Jezeli bedziecie tak jak ja rozmawiac itd.to maz was nigdy nie zdradzi.Bo to jest recepta na szczescie.To jest psychologia trzeba tez logicznie myslec.

Gość gość
chociaż jeszcze nie jestem w małżeństwie ale powoli zbliżam się do tego nowego etapu w życiu to popieram Cię autorko trzeba znalez czas dla siebie ale i trzeba znalez czas dla męża dla wspólnych pasji rozmów

Gość gość
Zgadzam sie ze kobiety przesiaduja na café caly czas dala sie a potem dziwią ze malzenstwa sie rozpadają. Ja tez tu siedze i czytam sporo ale moje malzenstwo i rozmowa,z,mezem jest najwazniejsza i tyle