Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vedex

Miczenie kobiety

Polecane posty

Witam :) Dziewczyna nie odpisuje mi czwarty dzień na moje dwie wiadomości (jedna dziennie). Spotkałem się z nią kilka razy, pozwalała się dotykać, tulić, a w domu smsy " ;* " i nagle stop, nawet zapytałem, czy dotarła bezpiecznie do domu (podróż 8h) ale i to olała. Na FB się czasem pojawia, więc nie wiem co o tym myśleć, czy to totalna olewka czy jakaś dziecinna gra. Dzięki za opinie.

Gość gość
Nie pisz do niej więcej, w końcu ona się zmartwi dlaczego nie piszesz i sama napisze. A jeśli nie, to nie masz na co liczyć dalej.

Gość gość
To dziecinada niezależnie od powodu milczenia. Widocznie za młoda jest na dorosłe zachowanie.

Gość Kinky Erikson
Milczenie Owiec - Milczenie Kobiet . . .Jak wiadomo owce i kobiety są głupie strasznie i nie wiadomo co sobie ubzdura w głowie. Olej ją, takie dziecinne zagrywki możecie sobie wsadzić w dooope moje drogie Owieczki ;)

Gość gość
skoro "MIczenie" to milczy

Gość gość
a trzeźwa było /? sorry za takie pytanie ale może ma kaca moralnego bo na zbyt wiele Ci pozwoliła no i jest zbyt młoda żeby to wyjaśnić to woli olac ?

Trzeźwa :) Poza dwiema wiadomościami też nie pisze, mam swój honor. Nigdy nie robiła problemów z odpisaniem, dzwoniłem by się umówić. Nawet jeżeli jest brak zainteresowania nie zrobiłem nic, by nie odpisać na jednego sms, gdzie dzień wcześniej dostałem :* na dobranoc

Gość gość
No to ona widoczne tepa jest i tyle xd

Heh, zwięzła odpowiedź. A potem będzie zdziwienie jak umówię się z inną :/