Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooppppppppppppp

Bedziemy mieli dziecko a on nie chce odejsc od zony

Polecane posty

Nie wiem co bedzie dalej z naszym zwiazkiem w takiej sytuacji, nie wyobrazam sobie tego ze zostane samotna matka... Jestesmy razem juz prawie dwa lata, caly czas mnie zwodzil i obiecywal ze odejdzie od zony, teraz sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, a on to po prostu olal...

Gość gość
a ty tak mi wierzylaś że odejdzie od żony, w bajki wierzysz

Gość gość
fajne prowo na niedzielny dzień:D tu naiwniar nie brakuje wiec temat sie rozwinie:D

Tak, wierzylam, chociaz potem juz zaczelam watpic, bo ciagle wymyslal coraz glupsze wymowki... Ale myslalam ze teraz jak sie dowie, ze bedziemy mieli dziecko, to juz nic nie bedzie stalo na przeszkodzie, zeby od niej odszedl...

Wyobraz sobie, ze bardzo bym chciala zeby to bylo prowo i nie zycze ci nigdy zebys sie znalazla w takiej sytuacji, bo wtedy na pewno bys tak nie pisala.

Gość gość
no to za naiwność zapłaciłaś, głupota kosztuje

Gość gość
hahah, ja tez kiedys zakladalam tematy,ze mnie facet rzucił, bo kafe lubi takie tematy, jak kogos cos zlego spotka, ale mialam ubaw czytajac wasze wpisy:D

Powiedzcie mi, co byscie zrobily na moim miejscu w takiej sytuacji?

Gość gość
przykre, trzeba było go dobrze zbajerować a nie tak żeby miał Cie w d***e

Gość gość
ja myślę głową a nie .................. więc mało prawdopodobne że znajdę się w takiej sytuacji, wybacz nie musi mi być żal, że ktoś cierpi na własne życzenie.

Na wlasne zyczenie? Sama sobie przeciez tego dziecka nie zrobilam.

Gość gość
jedną zdradzał drugiej obiecywał bzdury palant.

Gość gość
Ale na własne życzenie Dallas d**y zonatemu to czego oczerkujesz facet ma zxone wiec ty bylas tylko jako worek na jego spermę. To do niej wracał i nie zamierza jej zostawiać. Trzerba bylo szukac wolnego a nie teraz liczyc na wielka milosc. On cie ne kocha chcial p******c na boku i to wszystko

Gość gość
po prostu tamat była pierwsza,a ty byłaś tylko odskocznią i to chyba nie aż tak dobra skoro jednak ma cie teraz w d***e,było wczesniej mysleć ,teraz zostaja ci tylko alimenty

Gość gość
podaj dziada o alimenty ,niech łoży do końca nauki dzieciaka.

Gość gość
a co nie wiedziałaś, że ma żonę, wiedziałaś a co byłaś naiwna, że ją zostawi - byłaś, czyli świadoma byłaś to nie jest wolny gość tylko zajęty i jak już cię rozkocha, zamota-omota może rzucić i wrócić do żony, no chyba, że wierzyłaś w cudowną moc, swoją wielką siłę i piękno, że odbierzesz jakiejś babie męża, to się czasami zdarza, ale rzadko moja miła, zazwyczaj wracają skruszeni do tych niedobrych żon.

Gość gość
przede wszystkim nie wpieprzalabym sie w czyjas rodzine. taki facet, ktory juz kiedys innej obiecywal myslisz, ze tym razem w stosunku do ciebie dotrzyma slowa? za pierwszym razem nie mial honoru i teraz tez go nie bedzie mial. naprawde nie wiem co w glowie maja kobiety twojego pokroju.

Gość gość
A mnie zawsze bawi jak kochanka nazywa swój układ z żonatym facetem "jesteśmy razem". Choć jestem kobietą to nie sposób nie zauważyć, że niektóre kobiety to idiotki.

Gość gość
prowo jakies gimbusa---- dziecko nawet nie potrafisz sie konstruktywnie okreslic:D

Gość gość
ja juz na poczatku naspialam wam, ze to prowo!!!! ale glupie mamuski zawsze sie znajda i beda wyzywac dziewczyne ktora to czyta i ma dobry ubwa

Wiedzialam, ze ma zone, ale od samego poczatku mowil, ze sie nie uklada miedzy nimi i ze chce sie z nia rozstac... Ale caly czas to przeciagal, a teraz jak mu powiedzialam o ciazy to powiedzial, ze nie odejdzie od niej.

Gość gość
I jaką masz jeszcze autorko wątpliwość? alimenty, jeśli nie będzie chciał płacić to badania i po temacie coś jeszcze?

Gość gość
ile masz lat? tak żona niedobra, żona brzydka, nie śpię z nia od lat, nie rozumie mnie, nie można z nią porozmawiać, ciągle krzyczy, łazi w rozlazłych kapciach i rozciągniętych swetrach, nie rozumnie mnie takiego biednego misia, przytul mnie i znalazła się naiwna

Gość gość
a skad wiez ze ma zone widzialas ????

On mi powiedzial, ze mozemy dalej zyc w tym ukladzie w jakim jestesmy, ale jego zona nie moze sie o niczym dowiedziec. Ze bedzie placil na dziecko.

Mam 22 lata...

Jak to skad wiem? Wiedzialam od samego poczatku, ze ma zone, przy pierwszym poznaniu sie dowiedzialam on nigdy tego nie ukrywal.