Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu faceci nie widza w zdradzaniu niczego nagannego

Polecane posty

Gość gość
Mnie wczoraj seks proponował facet, który ma żonę, dziecko i drugie w drodze. Miałam ochotę go j**nąć w łepetynę." x umiesz walnac przez monitor? przeciez z kafe nie wychodzisz praktycznie albo jest druga opcja i to calkiem prawdopodobna nadajesz sie tylko do pier do le nia:D

Gość gość
Twoj maz siedzi u mnie codziennie po pracy, robie mu herbatke i kawke i ciagle powtarzam ze nic z tego nie bedzie tylko przyjazn suko. Wiec zrob cos ze soba, bo go nie krecisz kompletnie __________ Mój mąż niedorozwinięta suko codziennie wraca do domu razem ze mną, jednym samochodem, bo razem pracujemy. Idź kretynko do psychiatry po silniejsze leki, bo za moment oszalejesz i zdechniesz samotnie, gdyż nikt żadnej pomocy nie wezwie do takiego padalca.

Gość gość
I dlatego najlepszy jest układ - żonaty kochanek i zamężna kochankausmiech.gif Nikt nikomu nie będzie rozwalał małżeństwa bo obydwoje mają tyle samo do stracenia. ------------ o tak, szczegolnie jak mezus kasiasty i tylko do tego jest potzrebny a kochanek golod***ec tylko do roochania sie nadaje x nic nie ma do stracenia, fakt:D

Gość gość
A kto tu pisał o materialnej stronie takiego układu? Raczej nikt. Domysły.

Gość gość
gość gość 1346 ja nie piszę o wszystkich facetach tylko o tych co zdradzają i nie wyzywaj mnie od suk xxxx Najpierw zastanów się co chcesz napisać a później pisz bo niewinnych obrażasz swoimi słowami i uważam, że powinnaś pierwsza mnie przeprosić jak i innych niewinnych

Gość gość
ale wywłoki się wściekają :D wychodzą z siebie i stają obok żeby rozwalić małżeństwo kochanka co je wyłomotał i nasrał na nie. gdybyś była taka pikna suko to byś już dawno żyła wszczęśliwym związku małżeńskim i nie wyłabyś żałośnie na kafe w każdy weekend:D

Gość gość
Zrob cos ze soba koczkodanie, bo twoj slubny wypija mi zapasy kawy.

Gość gość
przepraszam że Cię uraziłam

Gość gość
Zrob cos ze soba koczkodanie, bo twoj slubny wypija mi zapasy kawy. xx xx xx idź się umyj bo śmierdzisz na kilomert szmato. nie mam ślubnego tylko żonę.

Gość gość
Ale masz fantazje babochlopie, nie dosc ze maz cie zdradza to jeszcze k***s z jajami ci wyrosl. Na mordzie tez masz kudly?

Gość gość
i o czym tu gadać z nidoj***ną wariatką? :D żałosna jesteś aż przykro patrzeć dlatego tylko na raz się nadajesz

Gość gość
Ty sie nie nadajesz nawet na raz, gozillo

Gość gość
Ej głupi k****iszonie, zamiast wyć na kafe wystaw doope przez okno. Może chociaż wiatr cię dziś przeleci :D

Gość gość
A co to twoje ulubione zajecie jak maz stuka inna?K***a nie wpadlabym na to hahaha :D

Gość gość
z taką obrzydłą d****ą kawa? przecież każdy by się porzygał. ty się tylko do łykania spermy nadajesz i najlepiej po ciemku, żeby twojego ryja nie było widać.

Gość gość
Skoncz juz debilko, bo masz tak szpetny ryj jak charakter. Baba z piekla rodem. Brakuje ci tylko miotly i worka na smieci.

Gość gość
A co to twoje ulubione zajecie jak maz stuka inna?K***a nie wpadlabym na to hahaha xxx xxx taka odważna jesteś w necie? przyjdź i powiedz to d****o w realu to tak zarobisz w parszywy ryj że się zesrasz pod siebie a na kafe napiszesz że orgazm miałaś

Gość gość
Myslisz ze sie ciebie boje, idiotko? Zdupcaj juz obiad gotowac

Gość gość
Ty kurfffa spójrz w lustro to zobaczysz worek na śmieci.

Gość gość
jak byś się nie bała to byś nie siedziała jak mysz pod miotłą :D rozdziaw mordę to ci naleję

Gość gość
naleje ci prosto do ryja b o mi sie nie chce iść do kibla

Gość gość
Masz cos z deklem niewatpliwie. Idz zrob cos pozytecznego i wyszoruj podloge. D**e juz wywietrzylas? Bo dalej smierdzi

Gość gość
Faceci nie widzą w zdradzaniu niczego nagannego bo kurffy same się nadstawiają i skaczą z radości jak facet je przeleci bo mówią ze trafiła im się wielka miłość.

Gość gość
śmierdzisz to ty padliną gnijąca suko

Gość lalalakola
Widzą, widzą :D tylko spróbuj ich zdradzić to zobaczysz

Gość gość
Śmierdzisz suko, bo wytarzałaś się w goffnie, jak cię stado burków posuwało pod płotem.

Gość treretetrno
Jedna madrzejsza od drugiej.

Gość gość
"Zrob cos ze soba koczkodanie, bo twoj slubny wypija mi zapasy kawy." Kawe to ci obcy chłop zafunduje jak się dobrze postarasz przy obciąganiu k***sssa.

Gość gość
Nacpalas sie cpunko, bo gadass jak potluczona? A moze maz cie nie posuwa bo sie boi ze mu jaja odgryziesz?