Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu faceci nie widza w zdradzaniu niczego nagannego

Polecane posty

Gość gość

Dopiero jak sie znudza kochanka dostaja g***townych wyrzutow sumienia

Gość gość
wyjdź z patologii i daj szansę normalnych facetom

Gość gość
a widzialas kiedys by k****y mialy skrupuly?:D

Gość gość
Dlaczego maja miec skrupoly, to facet powinien miec wyrzuty nie kochanka. Co ja obchodzi zona jak sama cierpi?

Gość gość
Naprawde traktuja przysiege malzenska jak bezwartosciowa formulke? To gdzie ta wasza zasrana milosc?

Gość gość
bo to są bezwartościowi s*******e myślący h**em a nie mózgiem

Gość gość
cierpisz suko na własne życzenie, bo wpakowałaś się w cudze małżeństwo i chciałaś skrzywdzić niewinną kobietę - żonę.

Gość gość
gość bo to są bezwartościowi s*******e myślący h**em a nie mózgiem xxx Pozostali mężczyźni nie biorą odpowiedzialności za to jakich facetów sobie wybieracie podła suko!

Gość gość
Kochanka to niby wporządku? Nie wiem jak można pakować się żonatemu do łóżka i rozwalać rodzinę. Poza tym co taka sobie myśli, że on zostawi żonę i dzieci? Wiadomo że chodzi o sex i jakąś odskocznię. Tak się też zastanawiam, Polska to katolicki kraj więc raczej wielu ludziom zależy na ślubie kościelnym, a ktoś po rozwodzie nie może takiego ślubu wziąść, dlatego nie rozumiem tych kochanek/kochanków którzy na coś liczą więcej, oprócz wyr*chania.

Gość gość
Przestancie juz zdradzane zony powtarzaj jak mantre ze to odskocznia. We mnie zakochal sie zonaty, zamykam drzwi i wlazi oknem, nie chce sie odp******ic, nie wlaze mu do lozka.

Gość gość
Inny kolega tez mnie podrywal, pytam sie czy z nia spi, powiedzial ze tak, bo co ma zrobic, ale ma dosc tej baby i jej rozdartego ryja. Gdyby nie dzieci kopnal by ja w d**e

Gość gość
Maja was po prostu dosc, tak dosc ze nie czuja skrupolow

Gość gość
a według mnie, jeśli facet ma żonę, lub dziewczynę to po co zawraca d**ę innej. Najpierw niech się roztanie jak mu tak żle,i niech układa dopiero sobie życie na nowo.Póżniej jest cierpienie dwóch osób bo na pewno nie jego.

Gość gość
gość1312 suko to do swej matki możesz mówić a nie do mnie

Gość gość
Niewinna kobieta zona hahahahahaha sa tak niewinne jak rekin ludojad

Gość gość
Żona która ma w d..pie męża niewinna, kochanka który wchodzi do łóżka żonatemu niewinna, zawsze winny tylko facet, hehe kobieca logika :)

Gość gość
Zdradzanie jest podłe, ale od zawsze wiadomo że w większości przypadków facet rzuca kochankę bo ma żonę i dzieci, nawet jak dla niego romans to coś więcej jak sex. Dlatego nie potrafię zrozumieć kobiet które dają się uwieść lub rozkoch*ją w sobie żonatego, jakby mało było wolnych facetów na świecie. Nie szkoda wam czasu i życia marzeniami które się nie spełnią? Później czas przeleci po takie związki potrafia trwać dobre kilka o obudzicie się z ręką w nocniku.

Gość gość
a kogo obchodzi cierpienie jakiejś podłej suki co chciała rozbić malżeństwo a jak się nie udało to z zemsty wyzywa w necie faceta jego żonę i dzieci. do budy suko bo tam twoje miejsce.

Gość gość
Pilnuj swojego meza suko, widac cienka jestes w lozku, brzydka i glupia skoro s*******a przed toba jak kubanczyk na tratwie

Gość gość
Powiedz mu zeby przestal mi wypisywac milosne wierszyki, bo mam dosc tego spamu

Gość gość
Niewinna kobieta zona hahahahahaha sa tak niewinne jak rekin ludojad xxxx A co ci zrobiła żona głupia suko? Własnego męża oddać nie chiała? Powinna ci oklepać tą parszywą gębę i wytarmosić za wsiarza zdziro.

Gość gość
Jak podpie..dolę komuś samochód też będę niewinny, bo też cierpię z tego powodu hahahaha czego człowiek sobie nie wmówi żeby uciszyć sumienie.

Gość gość
gość gość1312 suko to do swej matki możesz mówić a nie do mnie xxxx Do Ciebie mogę suko bo pieprzysz jak potłuczona. Jeszcze raz powiem jak wybierasz faceta myślącego fiutem to Twój problem i nie nazywaj innych skur wiel ami

Gość gość
Pilnuj swojego meza suko, widac cienka jestes w lozku, brzydka i glupia skoro s*******a przed toba jak kubanczyk na tratwie _________ Wystaw doope i wyj głośniej to może zleci się stado wygłodniałych burków. :D

Gość gość
Twoj maz siedzi u mnie codziennie po pracy, robie mu herbatke i kawke i ciagle powtarzam ze nic z tego nie bedzie tylko przyjazn suko. Wiec zrob cos ze soba, bo go nie krecisz kompletnie

Gość gość
Zalosna ta zonka , ale ja krew zalewa. Brzydka pewnie jak gowno w sraczu :D

Gość gość
@ blekitna czern. - ilość tematów: 16, ilość postów: 9954 prponowal Ci chyba w twojej wyobrazni. Wychodzisz wogole z domu?

Gość gość
gość 1346 ja nie piszę o wszystkich facetach tylko o tych co zdradzają i nie wyzywaj mnie od suk

Gość gość
I dlatego najlepszy jest układ - żonaty kochanek i zamężna kochanka:) Nikt nikomu nie będzie rozwalał małżeństwa bo obydwoje mają tyle samo do stracenia.