Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ogarnąć swoje życie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam poważny problem. Otóż brak mi chęci do robienia czegokolwiek. Śpię ile mogę(zazwyczaj wstaję o 12), potem oglądam seriale, gram w gry. Niby studiuje, ale już 2 razy opuściłęm ćwiczenia. Generalnie cierpię na brak chęci i motywacji do robienia czegokolwiek. Mam 21 lat i czuję się pusty w środku. Miałem marzenia, teraz trudno powiedzieć, czy dalej je mam. Czuję się jakbym się wypalił. Wiem, że to jest złe i chcę temu zaradzić. Nie wiem tylko od czego zacząć, co zrobić, żeby było dobrze. Wiem, że jest to forum dla kobiet, ale mam nadzieję, że pomożecie mi, mimo, że jestem facetem. Proszę o odpowiedzi na temat. z góry dzięki i pozdrawiam.

Gość gość
idź do terapeuty, nie gryzie, poszuka przyczyn.

Gość gość
z pieniędzmi trochę ciężko u mnie. Są miejsca, gdziee można liczyć na darmową pomoc?

Gość gość
idź do psychologa na terapię

Gość gość
oczywiście, że są. Idź do swojego lekarza rodzinnego, powiedz, że masz depresyjny nastrój i potrzebujesz rozmowy ze specjalistą. Dostaniesz skierowanie do publicznej poradni psychologicznej i za darmo będziesz mógł chodzić na terapię.

Gość Napalony666999
chodzi o to, że studiuję w innym mieście. Tzn mieszkam sam. I nie wiem jak się ma sprawa z lekarzami. Jakie dokumenty muszę mieć żeby iść i tak dalej. Jak to wygląda? orientujecie się?

Gość gość
idź do najbliższej przychodzi i załóż kartę pacjenta. Dowód osobisty musisz mieć i nic poza tym. A nawet jeśli, to już pani w rejestracji Cię o tym poinformuje.

Gość gość
nie idź do żadnego psychologa, tylko zacznij żyć :D zagaduj do ludzi na uczelni, na mieście, zapisz się do jakiegoś kółka, przebywanie z ludźmi, którzy dzielą Twoją pasję, zawsze pomaga. Psycholog Ci nie pomoże, weź się w garść i pomyśl, że życie Ci ucieka przez palce.