Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich forumowiczów. Mam pewien problem otóz pewien meżczyzna ciągle nalega na spotkanie. Ale ciągle zmeiniał wersje. Ja nie mam ochoty sie z nim wogole spotykac. Pisze do mnie na skype co chwile błąga mnie o spotkanie chociażby na kawe i stosuje takie triki , raz napisał mi,z e jest chory pownie, ma raka i jest umierający ! Kilka dni pozniej znowu pisze do mnie pytam sie czy wszystko ok i pytam sie o tę chorobe. Powiedział mi, ze to było lekkie i nie ma przeżutów. Ucieszyło mnie to niezmiernie, pozniej znowu propbuje mi spotkanie chcoaiż na kawe lub sok, no ale ja zwyczajnie nie chce. Nie mam ochoty sie spotkac. Co mam zrobić? Nie chce usuwac go ze skype jest chyba strasznie samotny... . Proszę doradźcie.

Gość gość
no to napisz mu prawde, ze wcale ci sie nie podoba, i ze nie podoba ci sie to ze on chce manipulowac toba za pomoca swojej choroby...

Gość gość
jest strasznie samotny? raczej debilowaty x wykorzystuje twoja naiwnosc daj sobie z nim spokoj odetnij go od siebie raz na zawsze i zobaczysz jego cudowne ozdrowienie :D

Gość gość
Tylko to nie ma wogóle związku z wyglądem fizycznym. ani troche. Ja poprostu nie mam ochoty sie z nim spotkać...

Gość gość
To zrób mu loda na do widzenia .

Gość gość
Z komentarzem odnośnie loda. Prosze o pohamowanie sie.,

Gość gość
Jakbym się nie hamował to bym napisał wyliż mu rowa .