Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chodzę do Biedronki a Wy

Polecane posty

Gość gość

- fatalna jakość 95% produktów np taka oranżada za niecalą złotówke wypchana aspartamem, acesulfanem K i sacharynianem fuj, pieczywo wstrętne z mąki 450, pączki gumowate z mrozonego ciasta, mięso to głownie MOM - wcale nie jest tanio, to złudzenie i oszustwo, ten sam produkt ale zazwyczaj niższa gramatura, stary trik - klientela to klasa niższa, żuliki, dziadostwo - syf i burdel, wszystko porozwalane, pudła na wierzchu

Gość gość
A ja chodzę , chodzę do różnych marketów , i nie widzę w tym nic złego .

Gość gość
Polacy są akurat jak świnie więc zeżrą wszystko nawet g***o z usmiechem na twarzy byle tanio

Gość gość
obrazasz ludzi ktorzy oszczedzaja albo zyja w biedzie bo okradł ich ich własny kraj zawsze widzisz tylko swoja d**e ?sam jestes dziadostwo a jak chcesz oceniac produkty to wiekszosc we wszystkich sklepach ma jakis syf w sobie

Gość gość
chodzę, towar identyczny jak w innych sieciach.

Gość gość
Ja chodze i nie uwazam ze jest cos w tym zlego.

Gość gość
Wolę zakupy w Lidlu ale czasem i do Biedronki zaglądam lubię tam kupować mięso na tatar polędwicę i ew.jakąś chemię w promocji aaaa i czekolady mleczne z Goplany:)

Gość gość
Biedronka zmonopolizowala rynek i wykonczyla zwykle sklepy i drobnych przedsiebiorców, zamiast popierac Polaków to ładujecie kabze Portugalom :O

Gość gość
a ja tam kupuje papier toaletowy i mam w d***e wszystko:-)

Gość gość
Ja chodzę. Biedronka ma własny asortyment, ale też dużo produktów tych samych co w innych sklepach po dużo niższej cenie.

Gość gość
Ja tez chodze do Lidla, jakosc produktów jest znacznie wyzsza, chociaz tez znajdzie sie sporo syfu. Lubie w Lidlu te tygodniowe oferty np kurtki, innego tygodnia spodnie, koszule, torebki, sprzet rowerowy, zawsze znajdzie sie cos fajnego

Gość gość
nie kupie w malym sklepiku bo za drogo i mam gdzieś wyższe ideały tak jak inni mają gdzieś mnie i wszystkich np rolników ktorzy nie mogą na ulicy sprzedać swojego albo właścicieli małych firm którzy się posrają zanim zarabią

Gość gość
Gość 19:38:26 Chyba żartujesz, ubrania z Lidla to totalny syf. Kupiłam tam bluzkę, po pierwszym praniu naciągnęła się i straciła swój kolor. Kolejnym razem zaryzykowałam i skusiłam się na tanie spodnie, założyłam je kilka razy i przetarły się w kroku i na kolanach. Za to jakiś miesiąc/dwa temu kupiłam tam ręcznik i naprawdę byłam pozytywnie zaskoczona, świetnie wchłania wodę. Jedzenia lidlowego raczej nie kupuję, bo mi po prostu nie smakuje, ale kiedyś mieli tam pyszną kawę mrożoną, niestety od jakiegoś roku nie ma już jej w ofercie. Jeśli chodzi o Biedronkę to wiosną kupiłam tam buty do biegania po taniości. Są świetne, lekutkie, idealne. Ubrań nie zdarza mi się raczej tam kupować. Jestem jeszcze bardzo zadowolona z zakupu biedronkowej prostownicy, prostuje skuteczniej niż inna moja prostownica znanej firmy kupiona w ME za 129zł.

Gość gość
wszędzie to same g***o, czy to biedronka, lidl czy auchan :O co za roznica gdzie sie robi zakupy? :O

Gość gość
boże jak można kupować ubrania w takich marketach????? Przecież wiadomo, że to jakiś bubel dla biedoty, którą nie stać na zakup porządnych ubrań, kupowanie odzieży w lidlu to jest dopiero obciach!!

Gość gość
A my chodzimy :):):):):):):)

Gość gość
Ja nie chodze do Pierdonki bo w naszym kraju nie ma ale zawsze jak jestem w PL jestem bardzo czesto :) Lubie ich niespozywcze produkty ;)

Gość gość
a ja chodze, tanie warzywa i owoce nie gorsze niz gdzie indziej, kupuje nabiał,makarony, mrozonki, bakalie, czekoladę, papier toaletowy Np barszczyk Horteksu jest tam tanszy a identyczny jak w innych sklepach Wedlin i napojow gazowanych i tak tak nie kupuję nigdzie, bo chemia

Gość gość
autorko, a może nie chodzisz do Biedronki bo Cie najzwyczajnie nie stać. Tam się płaci gotówka z góry a nie zapisuje na zeszyt

Gość gość
lubie biedronke, bo nie jest to za wielki sklep a wszystko prawie , co tzreba. No iwygodne wozeczki na kólkach, moj stały repertuar to owoce, warzywa i kwiaty ( bukiety)

Gość gość
13.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość Biedronka zmonopolizowala rynek i wykonczyla zwykle sklepy i drobnych przedsiebiorców, zamiast popierac Polaków to ładujecie kabze Portugalom pechowiec.gif to niech Polacy zrobia ceny takie jak ma biedronka to bedziemy chodzic, a nie sobie tylko frajerow szukaja kur wa

Gość gość
nie widze roznicy miedzy biedronka a innymi sklepami, podobny asortyment i jakość, a w biedronce kolejka idzie bardzo szybko, wiec zakupy sa blyskawiczne

Gość gość
rzadko ale chodzę :P mają fajne czekolady z ryżem ;)