Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobili gdybyscie stracili oszczednosci zycia

Polecane posty

Gość gość

ja stracilam.zawsze bylam oszczedna kazda zlotowke ogladalam zanim wydalam a rok temu...nie pytajcie co sie stalo.stracilam WSZYSTKO co zaoszczedzilam przez zycie.jakies 15 tysiecy.myslalam ze sie zabije.jakos z dego wyszlam a teraz znowu ogarnia mnie nieopisany zal zlosc smutek,nie umiem nawet tego opisac.jestem nikim

Gość fihtri0vkt
Nie przejmuj się - my mamy w plecy ponad 200 tys :)))))))))))))) I zyjemy

Gość gość
Ja stracilem kobiete twoje 15 zl moze sie schowac

Gość gość
ale to bylo wszystko co oszczedzilam przez swoje cale zycie,moze dla was to nic dla mnie bylo wszystko.gdyby nie to zrobilabym prawo jazdy kupila auto jakies uzywane i bylabym niezalezna moglabym byle gdzie szukac pracy,a tak?mam g***o nie mam pracy jestem dziadem

Gość gość
nie mysl o tym . tez sie tego boje. kiedys nie moglam sie zalogowac na moje konto bankowe, zostalo ono zawieszone. myslalam, ze cos sie stalo. bylam przerazona, a potem poczulam wolnosc. tak, smieszne to, ale tak bylo. poczulam wolnosc, ze nie mam pieniedzy i nie musze juz wiecec drzec z niepokoju , ze je strace. u mnie jednak skonczylo sie tylko na strachu, bo poszlam do banku i bylo wszystko ok,.. moze to jest dla ciebie jakas szansa. na nowe zycie, moze wyjedz do innego kraju i zacznij od nowa.

Gość gość
tak zainwestowalam k***a w chłopa:(i nie mam ani chlopa ani pieniedzy ani szacunku do siebie ani zdrowia ani pracy ani nic.jestem gównem dziadem

Gość gość
jak mam wyjechac,sama w ciemno?znajomych nie mam,nic nikogo nie mam

Gość gość
A co Ci chłop ukradł?

Gość gość
bedzie to dla ciebie nauczka, bo uczymy sie wszak tylko na wlasnych bledach. moja kolezanka , ktora miala pieniadze po rodzicach, tez je stracila przez swojego chlopaka, z ktorym zyla wiele lat. Uciekl z pieniedzmi, ktore wybral z jej konta, gdy ona byla rodzic w szpitalu jego dziecko.

Gość plus
masz ten plus, że jesteś zdrowa, masz zdrowe rece, nogi. Reszta to pikuś. Kiedyś z perspektywy czasu sama to zrozumiesz.

Gość gość
dziecko urodzilo sie z lekka niepelnosprawnoscia... jednak ona tez sie z czasem z tego podniosla. tak tez bedzie i z toba, tak musi byc!

Gość gość
nie taka jestem zdrowa mam silna nerwice nie biore juz lekow bo mnie nie stac z oczami tez mam problemy,poza tym mam luszczyce i tez nie mam na masci

Gość gość
a ze zdrowych rak mi gowno bo tu gdzie mieszkam pracy nie ma

Gość zbychu 89
dziewczyno nie denerwuj się tymi pieniędzmi, bo stracisz zdrowie które jest duuuuuużo cenniejsze, trzeba żyć dalej ludzie przechodzą powodzie, kataklizmy i tracą cały dobytek. Uszy do góry nie katuj się tym!

Gość gościona
zbychu89 ❤️🌻 dobrze mówisz ; )

Gość nie mam oszczędności
życia, więc nie mam tego problemu :D Kiedyś miałam i wtedy nie wiem, co bym zrobiła (maks miałam kilkadziesiąt tysięcy). To, że nie mam obecnie jest w pewien sposób też fajne, na życie mam, na konto moga mi się włamywać, mam to w doopie i tak nic tam nie ma :P

Gość gość
Mało straciłaś, odrobisz to. Ludzie nie takie majątki postracali. Ale napisz jak Ci to ukradł ku przestrodze.

Gość gość
wpędzjaa tylko w lata i w długi i w kompleksy. życie samej jest o wiele lepsze

Gość gość
o,ktos podniosl moj topic:(ja dalej rozpaczam i jestem w d***e

Gość gość
Trzeba się modlić