Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wg sondazu TNS za odwołaniem HGW było 93 proc haha

Polecane posty

Gość gość

to koniec PO !!!!!!!! :D:D:D

Gość gość
to że w warszawie sie uda ja odepchnac od stolka nie znaczy ze w calej polsce. PO skonczylo sie dawno temu a jakos rzadza, tusek skonczyl sie dawno temu a jakos dalej rzadzi.

Gość aleczkaaa
nie wierzę w uczciwe wybory, wg mnie już od dawna są fałszowane

Gość gość
93% z 27% uprawnionych do głosowania. Wątpię, że podołasz trudnemu działaniu matematycznemu, więc podpowiem, że jest to zaledwie ok. 1/4 wszystkich uprawnionych do głosowania.

Gość gość
przeciez jest za niska frekwencjaa referendum nie wazne. Hanka zostanie. Ale widze że ludzie nie rozumieją o co chodziiiiiiii

Gość gość
No i ci ktorzy nie byli za jej odwołąniem po prostu nie poszli na referendum. co za ciemnotaaaa

Gość gość
frekwencja jest ponad 27 %, potrzeba 29 %, a blad statystyczny wynosi 2 % dla tego badania, wiec wszystko jeszcze mozliwe do czasu ogloszenia oficjalnych wynikow

Gość gość
Błąd wynosi MAKSYMALNIE 2 punkty procentowe. Nie łudźcie się. 🖐️

Gość gość
no i wlasnie tyle moze wyniesc, ciemnoto

Gość WarszawaWarszawa
według sondażu zabrakło 2% głosów do ważności referendum. jeśli to się okaże prawdą, to każdy śmierdzący leń, który nie głosował nie będzie miał w Warszawie prawa głosu! Dla mnie tacy ludzie nie są lokalnymi patriotami, tylko egoistami!

Gość gość
Czy Wy nie rozumiecie, że niepójście na referendum jest również udziałem w referendum? 😴

Gość WarszawaWarszawa
Niepójście nie jest udziałem w referendum. Przez niepójście będzie za niska frekwencja, żeby referendum było ważne. Rozumiesz co to znaczy ważne referendum????

Gość gość
niepójście na referendum wg ciebie to udział w referendum?? buahahahahahahahaha :D:D:D mozna powiedziec, ze to podjecie jakiejs decyzji, ale nie ze udzial haha :D:D:D

Gość gość
gość niepójście na referendum wg ciebie to udział w referendum?? buahahahahahahahaha smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif mozna powiedziec, ze to podjecie jakiejs decyzji, ale nie ze udzial haha smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif bo ludzie, którzy nie poszli na referendum, opowiedzieli się za pozostanie HGW, nie oglądasz wiadomości?

Gość gość
nie wiem czy warszawiacy naprawdę są tacy głupi, czy po prostu wszyscy, którzy nie poszli, byli za Gronkowcem

Gość gość
Tak ja nie poszłam, bo HGW mi nie przeszkadza.

Gość mango papaya
Nie świadczy to dobrze o twojej inteligencji. :classic_cool:

Gość gość
Wysil się bardziej.

Gość gość
bo oni byli za Warszawa , a nie za PO czy ty to rozumiesz ? Dla was odwolanie Gronkiewicz wiaze sie z przegrana PO , a dla rodowitych Warszawy z porazka Warszawy . Dlaczego mieszacie polityke ?

Gość gość
**rodowitych warszawiakow ( popr.)

Gość gość
**rodowitych warszawiakow ( popr.)

Gość gość
gość bo oni byli za Warszawa , a nie za PO czy ty to rozumiesz ? Dla was odwolanie Gronkiewicz wiaze sie z przegrana PO , a dla rodowitych Warszawy z porazka Warszawy . Dlaczego mieszacie polityke ? Taki z Ciebie warszawiak, jak ze mnie Eskimos, jeżeli uważasz, że jej odejście byłoby niedobre dla Warszawy.

Gość gość
babsztyl marionetka tuskowa zostal = ale rok i wywalony zostanie ... warszawa dzis to najochydniejsze dno Europy zacofanie brud smrod brzydota syf smrod , zaniedbane szare brudne kamienice , zasikany cuchnacy centralny i okolice , menele , chuliganka , syf , lata 80 a dzis warszawa to jedno i to samo ochydne szare bure zacofane miasteczko posmiewisko Europy , kto moze z tej polski ucieka .. dzis nawet w warszawie bezrobocie panuje nedzne glodowe zarobki bez znajomosci i ukladow w polsce tylko parchy banda kolesi z po maja miliony a uczciwi ludzie nie maja na chleb i oplaty a emeryci nie maja na leki kto moze z tej polski ucieka i warszawy takze

Gość gość
Nagle wszyscy są Warszawiakami i wiedzą co Dla Warszawy jest najlepsze. Pamiętam jak Marcinkiewicz startował na prezydenta Warszawy i jak się mądrzył, a dzisiaj gdzie jest? W d***e ma Warszawę. Tak jak połowa ludzi którzy dzisiaj się burzą. Nadejdzie dzień że wrócą do siebie i też w d***e będą mieli to miasto.

Gość gość
Biedna Wa-wa będzie chorować kolejne lata, a toprzebiegła choroba jest bo chorowałem i powiem wam że najciężej chorując na gronkowca zwalczyć bakterie gram + , dermatolog przypisał mi maść za 50 zł i po 3 latach nierównej walki i stosowania kolejnych preparatów udało mi się złocistego usunąc z mojej skóry