Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1238

Bezpieczne chwilówkiii

Polecane posty

Gość kasia1238

Hej, szukam chwilówek, na których można polegać - z jakich firm korzystaliście? Słyszeliście coś o via sms, polecacie?

Gość gość
Provident - hahah. Weźmiesz 7 stów, spłacisz 1000 i jeszcze tysiąca oczekują (na razie, bo przecież niby odsetki rosną)

Gość gość
no własnie dlatego szukam takiej firmy, która mnie nie wystrychnie na dudka :) czytałam na jakims forum całkiem dobre opinie o viasms, ale szukam jeszcze osób, które z tego korzystały i mogłyby mi powiedzieć coś więcej, z góry dzięki :)

Gość estymena
Via sms jest godna polecenia. Minimum formalności przy weryfikacji i przy pierwszej pożyczce dostajesz nawet 500zł. Korzystała z ich oferty dwukrotnie w podbramkowych sytuacjach i mogę polecić tę firmę.

Gość kurwwwwa mac podpaska
Jedną można wziąć w vivus, pierwsza pożyczka jest nieoprocentowana. Później koniec, te chwilówki to kpina i złodziejstwo w biały dzień. :classic_cool:

Gość gość
wzielam raz w express kasie, pozyczylam 200 splacilam 230. spoko są ale wazne by oddac na czas bo inaczej beda sie za Toba srac w nieskonczonosc, aczkolwiek jak mozesz najlepiej unikaj

Gość kasia1238
pozyczyłam w prowidencie 13,50 i oddałam tylko 16,80 to jest solidna firma :)

Gość gość
ja korzystałam z vivus i polecam - koszt pożyczki 0zł, możliwosć przedłużenia, ogólnie spoko :)

Gość gość
a dodam, że w vivusie brałam 1000zł, ale wiem, że teraz można nawet więcej bez kosztów (pierwsza bez kosztów, nie wiem ile kosztują kolejne)

Gość onikso34
Co do Vivus może pierwszapożyczka jest i darmowa, ale potem już mamy lichwiarskie oprocentowanie jak wszedzie: http://www.monetto.pl/forum/vivus.15/ nie polecam żadnych chwilówek, bo można się przez nie nieźle pograzyc.

Gość gość
jaka bezpieczna chwilówka ? :D czy wy ludzie na łeb upadliście ??? hahahaha każda taka firma ma wysokie oprocentowanie wyjatek to vivus i soho credit gdzie pierwsza pożyczka jest bez kosztów ale potem jak im nie daj Boże nie spłacisz to z pożyczonych 500 zł po kilku miechach możesz miec kilka razy więcej :D ludzie nie osłabiajcie mnie takimi pytaniami :D laska...weź w vivusie pożyczkę za darmo pozyczysz 1000 i zwrócisz tysiąc ale masz na to tylko 30 dni PAMIETAJ!

Gość gość
ale vivus ma dopiero od 21 roku życia ;/

Gość Marusia114
Co się tak oburzacie?! Na rynku są bezpieczne chwilówki! Sama miałam kiedyś takie podejście, że wszędzie jest źle! A życie zmusiło mnie do szukania TANIEJ i BEZPIECZNEJ firmy. I co? Trafiłam na via sms. Oprocentowanie mnie nie zjadło, spłaciłam terminowo, wszystko jest w porządku. To chyba najrzetelniejsza firma na rynku i konsultanci są szalenie uprzejmi chociaż. Także nie opowiadajcie, że się nie da, bo się da! :)

Gość samiec alfa 22 lata
Spamujesz od miesięcy tym śmierdzącym via sms, obyście padli na ryj w najbliższej przyszłości 🖐️

Gość gość
RRSO 572 % bogata jesteś skoro takie oprocentowanie cię nie zjadło. Kwiatki w regulaminie też są " Pożyczkobiorca będzie ponosił Opłatę za Nieterminową Spłatę, na którą składa się kwota 0,5% Kwoty do Wypłaty za każdy dzień opóźnienia " trzymać się od tego z daleka