Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OCHYDNA prezydentowa warszawy marionetka tuska zostaje

Polecane posty

Gość gość

babsztyl marionetka tuskowa zostal = ale rok i wywalony zostanie ... warszawa dzis to najochydniejsze dno Europy zacofanie brud smrod brzydota syf smrod , zaniedbane szare brudne kamienice , zasikany cuchnacy centralny i okolice , menele , chuliganka , syf , lata 80 a dzis warszawa to jedno i to samo ochydne szare bure zacofane miasteczko posmiewisko Europy , kto moze z tej polski ucieka .. dzis nawet w warszawie bezrobocie panuje nedzne glodowe zarobki bez znajomosci i ukladow w polsce tylko parchy banda kolesi z po maja miliony a uczciwi ludzie nie maja na chleb i oplaty a emeryci nie maja na leki kto moze z tej polski ucieka i warszawy takze

Gość gość
uciekaja? to zobacz jakie tlumy sloikow tu przyjezdzaja

Gość gość
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno .A W-wa była brzydka przed HGW

Gość gość
a jak bylo kilka lat temu? cuda w warszawie byly? jak bylo za czasow kaczynskich? moze miod i mleko plynelo po ulicach? czysto bylo? nie bylo meneli? centralny byl ladniejszy?

Gość gość
Nie pytaj jak było kiedyś w Warszawie, bo tu nikt nie wie, bo wtedy większość była daleko stąd... Dopiero kupowali mapy Warszawy i czytali przewodniki po Warszawie...

Gość gość
no i dobrze, wszytko lepsze niz oszolomy Macierewicza

Gość gość
Ja wiem jak było kiedyś w Warszawie - paskudnie!!! Hanka ją podciągnęła.Aha żeby nie było nie jestem slojem , nie mieszkam w Warszawie i nie zamierzam tam mieszkać,nie jestem z PO.Ale W-we znam,bywałam powiedzmy w celach celach turystycznych.