Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktorego wybrać

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem jestem z chłopakiem 2 lata ostatnio spotkalam mojego starego kolege bylismy na imprezie i skończyliśmy w lozku . on strasznie chce ze mna byc ale nie wie ze mam chlopaka . Nie wiem którego mam wybrać bo na,ich dwóch mi zależy :((

Gość gość
bez komentarza ;d :o

Gość gość
Znajdź trzeciego i wyląduj z nim w łóżku.

Gość Omg ciężka sprawa
Wiesz.. Nie chce Ci pisać ze bez komentarza czy cos.. Ale skoro zdradzilas swojego chłopaka z kolega no to sorry,, chcesz byc nadal ze swoim chlopakiem? A co jesli on sie kiedys dowie i nie będziesz miec ani tego ani tego.? Zostaniesz sama.. Moim zdaniem skoro zdradzilas swojego chłopaka to znaczy ze tak naprawdę nic do niego nie czujesz..

nie oszukuj siebie i nas.Guzik Ci zalezy na pierwszym , jak idzesz na impreze i ladujesz z innym w lozku . To jedna wielka sciema Kochana .

Gość gość
Dokładnie. Nie zależy Ci na tym pierwszym, skoro poszłaś do łóżka z innym. Impreza, alkohol to żadne usprawiedliwienie. Miej dla niego szacunek i po prostu odejdź od niego, bo nie zasługujesz na tego faceta.

Gość nrGG42477073
co za PATOLOGIA NIE MOZESZ byc ze swoim chlopakiem bo go nie kochasz :) miej nadzieje ze tamten cie nie tylko przelecial

Gość gość
szanujesz sie dziewczyno, zostaw chlopaka niech sobie znajdzie kogos bardziej wartosciowego

Gość gość
NIe no, super... z kolegą do łóżka, bo on chce ze mną być. Zaczynamy od numerku, potem zastanawiamy się co dalej- czy być ze starym, czy z nowym? Nie zdziwłbym się,jakby stary cię zostawił , a nowy po prostu tylko chciał CIę zaliczyc

Gość gość
Na obu jej zalezy... chyba musi zrobić grafik z którym kiedy idzie do łóżka

Gość gość
"Na obu mi zależY"- no właśnie pokazałąś jak Ci zależy na tym pierwszym. Zjawił się jakiś koleś i zaliczył cię bez problemu