Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie cos dzisiaj paniom w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość
fufufujara dam czekolade dziecki.tylko trochę wstyd ze teraz jak bede odbierac a nie rano no ale trudno czasu nie cofnę.

do gościa z 10.59: Tak, kup po czekoladzie, złóż życzenia i będzie ok:) Jeśli oczywiście nie było żadnej składki grupowej, bo u nas w przedszkolu 6 osób nie zapłaciło, chociaż były karteczki w szafkach w szatni.

Gość gość
Moje bliźniaki (4,5 r.) dali pani po czekoladzie WEDEL.

Gość gość
tak, symboliczne czekoladki, bo to wielka radość dla mojego dziecka podarować coś swojej ulubionej pani:)

Gość gość
Nie pracuję w przedszkolu,ale jestem nauczycielką pracującą w SP i gimnazjum, nie mniej jednak wiem jak funkcjonuje przedszkole,jaka ciężka i wyczerpująca to praca. Mój syn ma niespełna 3 lata, chodzi do grupy maluchów, które wymagają jeszcze wytarcia nosa, pomocy przy czynnościach w toalecie i kto to robi? Pani a nie wy drogie mamy, wy zostawiacie swoje dzieci, lecicie do pracy czy do domu i macie w nosie bo wam się należy! U nas w grupie dzieci składały się na kwiatki dla pań, ja nie dałam, bo syn był 2 tyg. chory i nie wiedziałam, kto zbiera pieniążki. Rano kupiłam dla pań wychowawczyń i ich pomocy bombonierki i jakoś te 35 zł mnie nie zrujnowały a panie poczuły się docenione. Żadna "przedszkolanka" nie ma w swoich obowiązkach zapisu o podcieraniu nosa, tyłka, ubieraniu butów. Każdej mamie życzę jednego dnia pracy w przedszkolu, wtedy będziecie mogły się wypowiedzieć.

Gość gość
popieram przedmówczynię