Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on jest normalny juz sama nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu zostawil mnie facet ktory bardzo mnie kochał, przy zerwaniu powiedzial nagle, ze sie pomylił i nie chce byc ze mna bo nie kocha..tydzien temu widzielismy sie i znow powiedział '' kocham Cie'' co ja przemilczałam, facet ma 27 lat. bylismy razem rok czasu, nie wiem czy to wynika z rozchwiania jakiegoś ? nie wiem co robic

Gość sołsad
nie jest raczej moze ma jakies problemy? ale tak czy siak to go nie usprrawiedliwia

Gość gość
sam nie wie czego chce, albo się męczyć z nim dalej albo kopnąć w doopsko i poszukac innego, twoj wybor

Gość gość
no , ja bym miala w d***e takiego. nie potrafilabym uwierzyc ,ani zaufac tylko caly czas bym sie zastanawiala kiedy mu cos odbije i mnie zostawi, albo jeszcze co.

Gość gość
ja bym kopnęła, co to za życie raz kocha i jest, raz nie kocha i go nie ma

Gość gość
no wlasnie, sama nie wiem co robic bo bardzo go kocham :( pozornie niby dojrzały człowiek a tu takie coś.. wiem, że mnie kochał, pozniej powiedzial jak ze mna zrywał, że to nie to..a teraz znow mowi, ze kocha.. i co ja mam zrobic ?? :( a no i oczywiscie o powrocie nie było mowy.

Gość gość
jak to o porocie ne bylo mowy? to po co ci mowil, ze cie kocha?

Gość gość
to sie łatwo mowi '' poszukaj innego'' nie jak sie kogoś kocha, nie wiem co On ma na celu, predzej mowil, ze nie chce mnie krzywdzić, dlatego zrywa bo sie wypaliło...a teraz znow to samo :(

Gość gość
spedzilismy tydzien temu troche czasu i on stał patrzyl na mnie i powiedział '' kocham Cię '' i przytulił, no i to na tyle.. bo dlaej nic z tego nie wynikło, ja to przemilczałam, po tym co uslyszalam przy zerwaniu doszłam do wniosku, że nie będę mu tego mówić, żeby sie nie poczuł, że ma mnie w garsci, zbyt wiele wycierpiałam przez niego ostatnimi czasy.

Gość wedlug mnie to powinnas
go olac, co to za facet ma 27 lat a nie umie sie zachowywać ? znam przypadek ze facet wlasnie po zerwaniu zrozumial i chcial wrocic bo zrozumial ze kocha ale na boga!!!on cie katuje teraz psychicznie

Gość gość
kts jeszcze ? ktos mial podobnie?