Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duska19

czy to ciaza

Polecane posty

Gość duska19

Hey!!! Chodzi i to ze sie boje, moze sobie to wkrecam, albo jestem w ciazy. Moje obiawy to narazie bol podbrzusza,i sutkow ale Lekkie. Czasem zakreci mi sie w glowie wszystko mi smierdzi Nie mam okresu od roku bo bylam juz kiedys w ciazy ale moha coreczka zmarla ;( Bralam zastrzyki anty ale od 2 miesiecy nie biore, Mialam plamienie trzy dniowe dosc mocne, mam stalego partnera i ogolnie chcemy miec drugie dziecko. Czy moze mi kttos pomoc ? Tydzien temu robilam test negatywny, kolejna "@" powinna byc za tydzien.

Gość gość
jakoś bez składu i ładu to napisałaś,brak okresu od roku?

Gość duska19
Nie mam okresu bo bylam w ciazy 6 miesiecy i zaraz po cc dostalam zastrzyki anty. Ale dwa miesiace temu przestalam je brac i miesiac temu dostalam 3 dniowe plamienie, tzn wygladalo jak @,

Gość gość
skąd mamy to wiedzieć?? ciąża i objawy są różne u różnych kobiet, zrób jeszcze raz test albo idź do lekarza, bo jak Ci napiszę, że tak, jesteś w ciąży to mi uwierzysz?

Gość gość
skoro 2 miesiące temu odstawiłaś antykoncepcje i do tej pory nie miałaś miesiączki, to chyba pora wybrać się do lekarza- nie sądzisz?

Gość duska19
Mialam chyba miesiaczke 3 dniowa ! Do lekarza ide ale dopiero na wszystkich swietych jak do polski pojade...