Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś słyszałam taką kobietę na ulicy

Polecane posty

Gość gość

szła z bliźniaczkami, ładne dziewczynki No i jakaś znajoma cyz nie wiem kto pochwaliła, że takie ładne a Ona wykrzykneła na całą ulicę: -Oczywiście, że tak, niedaleko pada jabłko od jabłoni. Mamusia jest jak płodne drzewo owocowe!!!! CO o tym myślicie? ktoś się zaśmiał na ulicy, ktoś wypluł kawę z kubka ze śmiechu i ze wstydu zasłonił usta.

Gość gość
Taka jestes pewna ze nigdy ublicznie nie zrobilas zlego wrazenia, ze nie osmieszylas sie?

Gość gość
nie, tego nie powiedziałam nie skrytykowałam jej też po prostu uważam, że to było zabawne co o ty myslicie? myslałam, że uznacie, że to zabawne

Gość gość
ja pier al egłupi topik to musi byc prowokacje chyba rze serjo kafeterianki sa takie głupie hahha wykrzyknik

Gość gość
dlaczego głupie? co jest głupie? to, że ktoś jest dumny z dziecka? no barwnie kobieta ubrała to w słowa, ale treść jej przekazu nie jest głupia. mówiła przez nią miłość.

Gość gość
i tak do tej sąsiadki krzyczała, do dzieci czy do kogo? no nic, powiedziała od serca, co tu mysleć pewnie trochę nieopanowana, ale szczera przeszłabym dalej i nie pamietałabym za chwilę incydentu

Gość gość
no niech się ktoś wypowie???? czemu nie macie nic na ten temat do powiedzenia?

Gość gość
KROWA ROZPŁODOWA!!!!!!!!!!! o to Ci chodziło?

Gość gość
też bym się śmiała;-) ale tak na poważnie- trzeba by to słyszeć- powiedziała to jako żart czy może jak dewotka patrząc obłędnie w niebo, z ręką na sercu jak taka prawdziwa matka polka? w pierwszej sytuacji- faktycznie dobry humor w drugiej- jak ktoś napisał- nawiedzenie

Gość gość
autorko ty masz cos z glowa wiesz:-O zeby zakladac takie tematy i ze cie w ogole tak interesuje co kto o tym mysli:-O

Gość gość
"co jest głupie? to, że ktoś jest dumny z dziecka? no barwnie kobieta ubrała to w słowa, ale treść jej przekazu nie jest głupia. mówiła przez nią miłość." x a ty najpierw dowiedz sie co oznacza powiedzenie niedaleko pada jablo od jabloni przyglupie. Jezeli mowila przez nia milosc to skierowana do samej siebie

Gość gość
Coraz dziwniejsze są te ludzkie problemy.

Gość wifigdańsk
ale ktoś pił kawę w kubku na ulicy?

Gość gość
istnieje kawa na wynos i wtedy się pije w kubku kawę jakiś starbuck's pewnie lub coś

Gość gość
tu autorka: ale czemu z głową? no i co to takiego, ze podzieliłam się tym incydentem?

co to ma być? dlaczego wypowiedzi sie nie wysyłają? no ja się nie dziwię, że ktoś się zaśmiał musiałabym widzieć tą sytuację iw tedy ocenic czy to raczej życzliwy śmiech czy taki troche ironiczny różnie to mogło wyglądać no ale babka się podniecila w stylu kafeteryjnym, nie powiem (ta babka)

Gość gość
jak wyglądała ta matka?

Gość gość
a jak mogła wyglądać? gruba i zaniedbana, szara twarz ze zmęczenia, ale próbuje zalety dzieci przypisać sobie- w końcu tyle ma z tego życia

Gość gość
yyyyyyyyee mm yyyyyyy