Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu a test negatywny

Polecane posty

Gość gość

robiłam dzisiaj test popołudniu wyszedł- negatywny, od trzech miesięcy mam okres co 29 dni,wcześniej miałam co 26, dziś już powinien być a nie ma i zero bólu brzucha,bo zawsze mam wcześniej, czy mogę wykluczyć ciążę czy zrobić jutro z rannego moczu?Czy ktoraś tak miala,że test negatywny a była w ciąży?z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Powtorz test lub idz na bete

Gość gość
jak sama piszesz cykl ci sie zmienia, wiec i teraz mogl sie zmienic, a moze masz jakies problemy z hormonami np. z tarczyca przyczyn braku okresu moze byc wiele najlepiej powtorz test z rana, jesli dalej bedzie negatywny to wybierz sie do ginekologa

Gość gość
jak sama piszesz cykl ci sie zmienia, wiec i teraz mogl sie zmienic, a moze masz jakies problemy z hormonami np. z tarczyca przyczyn braku okresu moze byc wiele najlepiej powtorz test z rana, jesli dalej bedzie negatywny to wybierz sie do ginekologa

Gość gość
właśnie mam problemy z tarczycą,choć nie miałam problemów z zajściem w ciążę,bo mam już dwoje dzieci.Mam tarczycę guzkowatą, z tym,że hormony tsh,t3,t4 - wychodzą w normie, mój ginekolog doradził mi,aby kontrolowac tylko poziom hormonów,a nie wycinać na razie,bo to można zawsze zrobić tyle,ze potem dożywotnio trzeba brać leki, zresztą jestem umówiona do endokrynologa pod koniec października zobaczymy co on mi powie.

Gość gość
a cykl mi sie zmienił przez antykoncepcję, dużo podróżuję,bo taką mam pracę, czasami przesuwałam sobie tabletkami okresy,aby w dniach podróży nie mieć @ ,przez to narobiłam sobie troche problemów, ,choć nie powinnam stosować tabletek,bo źle na mnie wpływają, mam po nich torbiele, dłuższe miesiączki i w ogóle masakrycznie się czuję :-(

Gość gość
masz juz dwoje dzieci i nie wiesz ze takie objawy to moze byc po prostu przestawienie cyklu? To ile Ty masz lat? 15?

Gość gość
nie wiem czy to przestawienie cyklu,bo w poprzednich ciążach objawów nie miałam żadnych, gdyby nie testy to bym sie nawet nie domysliła,że to ciaża.Zapytałam czy test może przekłamać ten popołudniowy zwłaszcza.

Witam.... okres mi się spóźnia ponad 3 tygodnie, tydzień temu robiłam test ale wynik negatywny... :( juto mam wizyte u gin. ale strasznie sie boje :( mam za sobą jedną zdrową ciąże i jedna martwą bliźniaczą, nie wiem co myśleć i jak tu wytrzymać do jutra :(

tak czasami jest. Można powtórzyć test następnego dnia rano(tylko innej firmy), ale jeśli dalej negatywny zanim bym poszła do ginekologa to bym bete robiła

własnie nie pomyślałam aby iść na bete a u mnie tylko do 10 robią wyniki..., jutro na 8:30 do gin. denerwuję się :(