Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabian

sesja do kalendarza

Polecane posty

Gość VBxxxxxxxxx
Fabian, Oliwka? bb bb bb bb ..... buahahahhahaahahhaahhahhaahhaa!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D 🖐️

Gość Claudii1a
Aa ok. dzieki za info

Gość Juleczqa78
Nie ma za co. Uprzejmości nigdy dosyc

Gość fabian
co śmiesznego w imieniu oliwka?

Gość CzarnaMumbaOla
cos tu widze ze temacik dalej sie nie rozkreca ja to juz tylko czekam na wyniki :D hehe jeszcze tylko 4 dni

Gość SzalonaZosia23
ooooj tam od razu sie nie rozkreca hehe kazdy juz tylko klika klika i klika zeby glosowac na swoje faworytki fabianie zycze powodzenia oliwce :P

Gość WiollaBlackRock
juz w poniedzialek poznany wielka szostke najladniejszych dziewczyn hehe ale i tak kazda z was jest wygrana polska to moze sie szczycic taki pieknymi kobietkami:P

Gość BasiaqqqAA
dokładnie ! grunt ze ktos nas docenia :P a zachwala jakis towar eksportowy jak wloszki :P a wogole co jest do wygrania pytam z czystej ciekawosci

Gość Bianka5Pianka
tiaa na bank z ciekawosci ehe sama bys pewnie chciala wygrac :P przyznawac sie no tu kto wział udział w konkursie balck energy drinka? No juz juz

Gość RaspBerrry
skromna nie będę biore udział i czekam na wyniki a a dowygrania oczywiscie sesja w kalendarzu no i vouchery w eurokach

Gość Bartosz868
noo a co mi dasz jak oddam na ciebie glos w kalendarzu blacka? Oddasz siebie??

Gość RaspBerrry
nie no najpierw wygram a potem pomysle nie ma co się spieszyc wrozka nie jestem ale fajnie by było znalezc się na okładce kalendarza blacka :P

Gość AmeliakForYa
no z pewnoscia może jeszcze poznasz mike hehe :D ciekawe jakie te fotki beda :D na ringu ?

Gość CierpliwaBARDZOO
się okaza grunt to być cierpliwym ale nie ma co narzekac już mało czasu nam zostało i za niedługo się dowiemy co i jak pewnie na facebooku blacka wszystko będzie opisane moze jeszcze jakies fotki wrzuca

Gość Fl00werPower
fajnie jakby caly ten kalendarz wrzucili przynajmniej każdy by widział efekty z ich pracy hehehe no i bysmy sie przekonali gdzie te zdjecia beda robione

Gość TamJestWieszak
chwila cierpliwości wręcz wskazana poczekasz jeszcze troszkę i się wszystkiego dowiesz ci to z blackiem jada akcja za akcja mnie tylko ciekawi gdzie te kalendarze można będzie kupic

Gość NoROBERTOSS
pewnie na fb blacka będzie jakas informacja na ten temat jak zdjęcia będą ciekawe to być może zakupie taki kalendarz a potem możecie nawet mi na nim podpis dac. Przyjmuję w formie odbitych ust

Gość PabloDiablo
dziewczyny z kafeterii jak się dostaną to świat zwariował

Gość Marcysiatko67
a na kafeterii to jakieś gorsze?

Gość SokoliWZROK
Przeważnie nie wygrywają najładniejsze tylko najchudsze więc ja się w to nie bawię

Gość kurkaseriowodna
e no te co wygraly to az takie wieszaki nie sa. moim zdaniem się fajnie prezentuja :d gdybym mogl tylko pomarzyc o ich kalendarzu to bym se powiesil na sciane i kazdy miesiac mijal by duzo milej hehe

Gość neistacmnie
dobra ale gdzie ty znalazlas zdjecia? to co znaczny ze kalendarz już wyszedl i mozna go kupic jezeli tak to gdzie?

Gość TYPIARECZKA
Sesja do kalendarza wyszla moim zdaniem super! grunt ze doceniaja nasz polski towar :P przynajmniej ci z blacka mieli fajny pomysl :D moim zdaniem ta blondynka ktora jest na tym zdjeciu fajnie sie prezentuje.

Gość likefajke
nie no facebooku black energy drinka i sa foty z tej akcji sesja do kalendarza https://pl-pl.facebook.com/BlackEnergyDrink sa zdjecia z jednej sesji i wydaje mi sie ze efekt koncowy bedzie calkiem calkiem :D sami sobie zobaczcie, a co do kalendarza to on jeszcze nie jest w sprzedazy

Gość onomatopyjka
hmm z tego co tam pisze to faceci moga wygrac kalendarz z black energry drinka :D fajna ta sesja do kalendarza ciekawe jak pozostale dziewczyny wyjda

Gość aquaTEAM
Sesja do kalendarza i dziewczyny które się tam znalazły to dla mnie bomba, a co dokladnie trzeba zrobic zebym mogl wygrac taki kalendarz? prosze o jakies konkrety bo mi ich facebook nie wchodzi kurde mam jakies problemy z netem :P

Gość mirabellka09
pytasz i masz :P facet ma kupic black energy drinka i zachowac paragon a potem jest chyba losowanie :D przynajmniej mi sie tak wydaje :D

Gość crista00l
oprocz kupna blacka trzeba jeszcze sobie zrobic jakas fajna fotke ale nie cos na ksztal ala sesja do kalendarza tylko jakies foto z pucha energizera w rece :P a potem jest glosowanie i ten co ma najwiecej glosow to oczywiscie wygrywa kalendarz

Gość musialiCHCIAL
Sesja do kalendarza nas ominęła tylko dla kobiet, wiec możemy się wykazac w inny sposób. no to co panowie bieremy udział? ja to bym se moze zrobic jakas biba fote z black energy drink rozumicie taki klimat laski piszcza muza gra :D

Gość Antylopaczaka
ta ciekawa jaka laska by poleciala na takie foty chlopie ty w tej akcji black energy drinka musisz wykazac się jakos finezja, polotem a nie wersje taniego zigolo. zobacz sobie jak fajnie laski wyszly znaczy ta sesja do kalendarza wyglada bardzo fajnie