Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoooladka123

Szmata

Polecane posty

Gość gość
powiem ci tak nie wiem jak wygladasz ale to ze ciagniesz tak glupi watek swiadczy ze w glowie masz pstro ! zapytaj kolezanki co miala na mysli a nie pytasz ludzi ktorzy cie na oczy nie widzieli

Gość Czekoooladka123
Nie... Ona bierze każdego któremu sie spodoba . Przebierać w chłopakach to Ona nie moze . Bierze co idzie

Gość Czekoooladka123
Nie . Ona nie przebiera w chlopcach . Bierze co leci . Zreszta za duzo tych adoratorow to Ona nie ma

Gość Czekoooladka123
Nie. Ona bierze co idzie . Nie przebiera w chłopcach . Zreszta wielu chętnych to nie ma

Gość Czekoooladka123
Hahahaha sorry zacial sie net

Gość Czekoooladka123
Drogi gościu - jak Ci sie nie podoba ten post i nie masz czytać wypowiedzi osoby ktora ma pstro w głowie to po co komentujesz? Poprostu pomin post

Gość gość
nie no skad ! jej nie chodziło o twoje droge szmaty no co ty. jestes gosciowa jak masz markowe ciuchy ! pewnie o to ze jestes totalna idiotka i pustakiem gratis - tak do zestawu :d

Gość gość
jakbys miala troche oleju w glowie to zauwazylabys ze to forum publiczne zatem nakazywac to sobie mozesz w domu u siebie piszac na forum publicznym poddajesz swoj temat opiniom roznych ludzi a ze sa i tacy co nie beda cie glaskac po twej pustej glowce no sory :) to co piszesz swiadczy o tobie zatem powtorze za twoja kolezanka nie wiem jak wygladasz zatem nie okresle ale widac jak sie zachowujesz jak....... sama sobie dopisz

Gość gość
teraz to mnie rzsmieszyłas :D hehe zara i cos tam bershka, co sa markowe ciuchy ahahahaha dobre !to sa zwykłe sieciówki ty niezła jestes :D Ty ! a slyszalaś o Diesel albo Armani ?? :D

Gość Czekoooladka123
''nie no skad ! jej nie chodziło o twoje droge szmaty no co ty. jestes gosciowa jak masz markowe ciuchy ! pewnie o to ze jestes totalna idiotka i pustakiem gratis - tak do zestawu :d'' - A czy ja powiedziałam że jestem ''gościówa'' (btw tak sie moze mówiło z 10 lat temu) . Czy to cokolwiek zmienia ? Ubieram sie w Zarze bo mi sie podobają rzeczy z tego sklepu. Był podjęty temat jak sie ubieram więc odpowiedziałam . Ale nie uważam ze to ze sie ubieram w dobrych sklepach mnie w jakiś sposób wywyzsza czy cos . Następnym razem radzę nie oceniac ludzi których sie nie zna bo to jest żałosne

2013-10-14 20:00:10 [zgłoś do usunięcia] gość teraz to mnie rzsmieszyłas smiech.gif hehe zara i cos tam bershka, co sa markowe ciuchy ahahahaha dobre !to sa zwykłe sieciówki ty niezła jestes smiech.gif Ty ! a slyszalaś o Diesel albo Armani ?? smiech.gif x x x taaa... a Ty pewnie masz 3 szafy ciuchów od projektantów:D:D

Gość gość
Shabby -- tak mam, zebyś wiedził. a co nie wolno ?? autorko załosna tutaj to tylko ty jestes

Gość gość
autorko ile masz lat?

Gość Czekoooladka123
''jakbys miala troche oleju w glowie to zauwazylabys ze to forum publiczne zatem nakazywac to sobie mozesz w domu u siebie piszac na forum publicznym poddajesz swoj temat opiniom roznych ludzi a ze sa i tacy co nie beda cie glaskac po twej pustej glowce no sory to co piszesz swiadczy o tobie zatem powtorze za twoja kolezanka nie wiem jak wygladasz zatem nie okresle ale widac jak sie zachowujesz jak....... sama sobie dopisz''- Nie gadaj...o.O forum publiczne no co Ty nie powiesz ? o.O nie zauważyłam ... -,- po pierwsze nikomu niczego nie nakazuje tylko mówię Ci ze jesli Ci nie pasuje moja osoba, moj post i moje wypowiedzi to nikt Ci nie każe rozwijać tematu . Oczywiście możesz to zrobić ale po co ? Musisz odreagowac po pracy a publiczne forum to swietna okazja zeby sie poklocic i poobrazac ludzi? Po drugie nie życzę sobie określeń ,,pusta główka'' i że nie mam oleju w głowie bo mnie nie znasz a nawet jakby tak było to należy mieć szacunek do drugiego człowieka którego jak widzę Tobie brak . Zreszta po co ja sie rozpisuje ? Jak to napisałas ,,to co piszesz swiadczy o tobie '' (btw Tobie sie pisze z dużej litery) a Ty nie dośc ze oceniasz mnie wgl mnie nie znając to jeszcze mnie obrazasz także ,,widac jak sie zachowujesz jak....... sama sobie dopisz''

Gość Czekoooladka123
'' Shabby -- tak mam, zebyś wiedził. a co nie wolno ?? autorko załosna tutaj to tylko ty jesteś'' - Po pierwsze czemu tak sądzisz ? Bo narazie jednym Twoim wytlumaczeniem jest fakt ze ubieram sie w sieciowkach po drugie ,,ty'' piszę się z dużej litery. Radzę wiecej czasu spędzać nad książkami a mniej w internecie

Gość gość
autorko twoje doopsko w szortach z zary zaraz znajdzie się na wiocha.pl

Gość gość
autorko twoje doopsko w szortach z zary zaraz znajdzie się na wiocha.pl

Gość Czekoooladka123
'' autorko twoje doopsko w szortach z zary zaraz znajdzie się na wiocha.pl'' - taki pocisk...normalnie zaraz ide sie pociac hahahaha zreszta z kim ja pisze :p to co napisałaś tylko pokauje Twoje niewychowanie

Gość gość
takiej jak tobie "Tobie" nie pisze sie z duzej litery :)

Gość Czekoooladka123
''takiej jak tobie "Tobie" nie pisze sie z duzej litery''- Wiesz mimo tego ze mnie obrażasz to i tak mam do Ciebie szacunek. To jak Ty sie do innych zwracasz świadczy tylko o Tobie. Także nieczym mnie nie uraziłaś. Tylko jesteś ewidentnie źle wychowana