Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRACA ZA 1400ZŁ POSZŁYBYŚCIE

Polecane posty

Gość gość

sprzątać klatki w nowo powstalym budownictwie

Gość gość
nie, ale ja nie szukam pracy

Gość gość
tak na chwile obecna byl poszla, mimo im mam wyzsza wyksztalcenie ;/ juz p*****lca w domu dostaje ;/ a jeszcze piszesz, ze w nowym budownicwie to juz w ogole ;)

Gość gość
7 klatek, blok 4 piętrowy

Gość gość
poszlabym jak nic. sprzataczki, ktore dostaly te prace z urzedu pracy, maja na swoim rejonie jakichs 15 klatek (i to czesto stare kamienice zamieszkale przez patologie) i maja placone jakies niecale 900z.

Gość gość
jestem inspektorem i tyle zarabiam,naprawdę

Gość gość
za 1400 zł bym poszła ale sprzątać nie.

Gość gość
ale to firma deweloperska stawiała blok nie spoldzielna dlatego taka placa, w sumie to mala, ale w porownaniu z tym, ile placi spoldzielnia 900-1000zł to malo nie jest tylko,ze ja w tym bloku mieszkam i trochę głupio

Gość gość
jakbym potrzebowala bardzo kasy to pewnie bym poszła, ale jak nie to na pewno nie, ani sprzątać, ani do żadnego sklepu

Gość gość
to zalezy, jakby dziecko chodzilo do przedszkola lub szkoly,ze nie musze placic za nianie 1/3 wyplaty to moze jakbyśmy bardzo potrzebowali tego 1400 to raczej tak jesli mialabym inne opcje to nie jesli bym mieszkala w tym samym bloku to nie

Gość gość
jezu i co z tego ze mieszkasz w tym bloku ?? praca jak każda inna! w d****h sie porzewracało tym co nie mając zadnej pracy nawet taką gardza ... sprzątaczka -architekt - kazdego trzeba szanować

Gość garbatagenia
ja nie poszlabym

Gość gość
to może i wygodniej ze we wlasnym bloku przynajmniej jestes na miejscu, a taka płaca za sprzątanie to naprawdę duzo

Gość gość
wolałabym już sprzątać te klatki niż siedzieć w robocie w biurze z takim debilami jakich ma np mój mąż, robisz co Twoje nikt Ci się w nie wpierdala 100 razy lepiej niż jakiś sklep czy bank - gdzie u nas w mieście Panie maja 1550zł na rękę

Gość mamaizona
jakbym potzrebowala i szukała pracy to tak

Gość gość
wolałabym już sprzątać te klatki niż siedzieć w robocie w biurze z takim debilami jakich ma np mój mąż, robisz co Twoje nikt Ci się w nie wpie**ala 100 razy lepiej niż jakiś sklep czy bank - gdzie u nas w mieście Panie maja 1550zł na rękę Dokładnie z tym bankiem to trafione, odpowiedzialność, upierdliwi klienci, plany.... stres,a tu luz blues. Bierz ta prace i nie przejmuj się ludźmi.

Gość gość
w zyciu, po kims sprztac za takie gorsze??? nigdy

tylko się upewnij,że chodzi tylko o klatki. Swego czasu moja mam poszła do pracy sprzątać klatki, dostała rejon, 2 klatki schodowe, zapomnieli jej powiedzieć na wstępie,że całą zimę ma odśnieżać przed blokami i tym sposobem nawet w wigilię jak sypało musiała lecieć przed i po kolacji :o

Gość gość
od tego jest inna osoba, facet sie tym zajmuje cały rok, zamiata chodnik, zbiera liście, kosił trawe, bo blok jest ogrodzony, na swoj trawnik i w tamtym roku odśnieżał:) ja jakby co to tylko klatki

Gość gość
podobno najniższa pensja krajowa wynosi 1600 zł z kawałkiem, to jakim cudem 1400 zł ???

Gość gość
w sumie tak, z rana praktycznie nikt nie chodzi, bo ci, ktorzy juz mieszkaja to są w pracy, a jest jeszcze kilkanascie mieszkan niezamieszkanych, chyba wezmę ta robotę:)

Gość garbatagenia
najniższa na rękę to jest 1280zł:) doucz sie matołku:D