Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc w interpretacji kart tarota

Polecane posty

Gość gość

jak wyglądać będzie relacja: ja jako cesarzowa on jako świat

Gość gość
Ty będziesz się czuła jako kobieta spełniona, a on będzie chciał uciec przed tobą w świat.

Gość gość
jest tu jakaś tarocistka lub tarocista?

Gość gość
cesarzowa to raczej kobieta wiecznie niespelniona

Gość gość
a moim zdaniem cesarzowa jest kobietą bardzo spełnioną. Jest kobieca, jest mamą, jest szczęśliwa.

Gość gość
idioci nie wiecie ze tarot kłamie i oszukuje

Gość gość
tarot jest niebezpieczny,zaliczany do okultyzmu i czarnej magii....uważajcie, mówie serio..

Gość gość
zartujesz chyba, a co to ma byc za rozklad po 1 karcie? Jakie bylo pytanie, co opisuja te karty? Jego jako osobe, nastawienie, uczucia, czy o co chodzi?Obszerne opisy pojedynczych kart mozesz latwo znalezc w internecie, wiec nie zawracaj tu d**y bo nie ma czego interpretowac. Jak postawisz caly rozklad to sie zglos

Gość znajoma00
Mam prośbę, czy ktoś doświadczony mógłby mi pomóc w interpretacji kart? Zapytałam ogólnie co mi przyniesie wiosna? Wyciągnęłam 6 kart, analogicznie do słowa "wiosna". Po odsłonięciu ukazały się: Arcykapłanka II, Cesarzowa III, 7 Mieczy, 10 Mieczy, 8 Denarów i Słońce XIX. Wydaje mi się, że Arcykapłanka i Cesarzowa mogą oznaczać ciążę, być może dojrzałość do zostania matką. 7 Mieczy kojarzy mi się z kimś, kto się wtrąca w cudze życie, a to może zaboleć, ale na chwilę. 8 Denarów porównuje do pracy, takiej, która przynosi szczęście. Być może budowa domu ? Natomiast karta Słońce pozytywnie mi się kojarzy, zwiastuje szczęście. Wszystko się uda :) Czy ktoś mógłby mi więcej powiedzieć niż ja sama?