Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hanna Gronkiewicz Waltz pozostanie prezydentem Warszawy

Polecane posty

Gość gość
ktos ma chusteczke dla Offermusia? bo zaraz sie tu zasmarka ze zlosci te nasze pocieszne, forumowe stworzonko

Gość gość
"to nie była realizacja demokratycznych procedur, tylko darmowa, kampania wyborcza PiS, tępy tłumoku" x jak dla mnie gwarantowane konstytucyjnie referendum odbywające się po spełnieniu określonych w ustawie wymogów to akt "demokracji bezpośredniej". no ale ty, ze swoim stadem kundli byś chciał sam decydować co "jest" a co "nie jest" demokracją. jak goebbels.

Gość usprawiedliwiona
Nie mogłam wziąć udziału w referendum, byłam na grzybach:D

Gość gość
chodzisz na wybory i referenda offermo?

Gość herr oberst
aha i nikt nikogo do kościoła na siłę nie zapędzał. a wy się boicie że pis mieni kraj w państwo kościelne :D

Gość gość
Krytykując PIS, zastanówcie się jak ówczesna władza komunistyczna [czasy PRL] zohydzała i niszczyła, wszelką opozycję. Bo mogła istnieć tylko jedna partia. Czy dzisiaj jest inaczej? Stara sztuczka na którą się nabieracie.

Gość gość
czytelnik wSieci się pojawił, mam nadzieję, że Lis załatwi tych pampersów

Gość gość
"zresztą jak rządził to obniżał podatki, zniósł podatek spadkowy w obrębie rodziny, składka rentowa poszła w dół, no i bezrobocie powoli spadało." x no ale oszalałym z "miłości" do kaczyńskiego takich rzeczy nie przetłumaczysz. oni będą pogrążać nas w coraz wyższych długach, obciążać coraz wyższymi podatkami i trwonić je na jakieś madonny i inne przekręty a jednocześnie są przekonani że to kaczyński jest zagrożeniem dla gospodarki. to są tacy kretyni że nie ma słów.

Gość herr oberst
co innego konstruktywna krytyka a co innego wyciąganie jakichś pierdół, wygadywanie głupot czy "straszenie"

Gość gość
pis nie zmieni nic w panstwo koscielne, sprawiaja takie wrazenie zeby glosy lapac, jak rzadzili to nie pozwolili np. na zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej, no chyba ze juz sie jarkowi calkowiecie pomieszalo i kiedy w koncu dotrze, ze nikt nie musi pisu zohydzac - pis doskonale robi to sam

Gość gość
"mam nadzieję, że Lis załatwi tych pampersów" x i to jest kolejny przykład oszalałego "z miłości". faceta w ogóle nie obchodzi kto ma rację. argumenty i rzeczowa dyskusja są mu zbędne. ważne żeby "lis załatwił tych pampersów".

Gość gość
herr oberst aha i nikt nikogo do kościoła na siłę nie zapędzał. a wy się boicie że pis mieni kraj w państwo kościelne smiech.gif y y a po co kościół potrzebny, państwo kościelne, to już mamy, kiedy z byle goownem prezydent, czy premier konsultuje z prymasem i z jego książęcą mością Michalikiem

Gość gość
"pis doskonale robi to sam" x pis nie robi nic "sam" tylko robią to hordy funkcjonariuszy medialnych dla ubawu zwani "dziennikarzami". od początku rządów PO prawie że nie zajmują się rządem tylko ciągle opozycją. gdyby za pisu doszło np do tego do czego doszło na lotnisku w modlinie to by dzień i noc o trym trąbili a za PO cisza. trochę kasy zniknęło w paru głębokich kieszeniach i tyle. lotnisko sobie "jest" ale chyba już nic tam nie lata.

Gość gość
kolego lub koleżanko, nie zadawaj offermie niewygodnych pytań, nie odpowie :) w końcu glupio mu przyznac, ze sam nie chodzi na wybory ale na innych szczeka, ze nie poszli albo glosuje nie na tych co offuś każe :) ot takie offermowe wyzyny hipokryzji

Gość gość
gość "mam nadzieję, że Lis załatwi tych pampersów" x i to jest kolejny przykład oszalałego "z miłości". faceta w ogóle nie obchodzi kto ma rację. argumenty i rzeczowa dyskusja są mu zbędne. ważne żeby "lis załatwił tych pampersów". y y puknij się w ten katolski łeb matole, bo trzeba być kompletnym kretynem aby na okładce umieszczać Lisa w mundurze SS i różańcem , polanym keczupem, i napis o Gebbelsie, który nigdy nie występował w mundurze

Gość gość
"pis nie robi nic "sam" tylko robią to hordy funkcjonariuszy medialnych dla ubawu zwani "dziennikarzami"." x betonem byłes i betonem pozostaniesz, nie oglądam już w sumie żadnych programów publicystycznych, bo nóż mi się otwiera w kieszeni jak patrzę na polityków ale widziałam dziś konferencje kamińskiego z kaczynskim, gdzie nie było żadnych komentarzy dziennikarzy tylko przekaz na żywo z konferencji trzech panów i rece opadaly, chcesz powiedziec ze ktos dubbingował konferencję i wkładał w ich usta bzdury o tym, ze głosowani nie było tajne i standardy są białoruskie??? nie rozśmieszaj mnie

Gość gość
reżimowa to teraz jest tv Trwam

Gość gość
nie interesują mnie konferencje. interesuje mnie to co jest ważne. a ważne jest to że donald tusk z bandą przydupasów (tzw "zapleczem politycznym") doprowadzają nasz kraj do ruiny. a takie tępe sukinsyny jak ty widzą tylko "złego kaczyńskiego". dwa lata rządów kaczyńskiego to były najlepsze dla polski dwa lata w postkomunistycznej historii. ale ty tego nie widzisz tylko jakąś konferencję po której ci "ręce opadaja" choć to że u nas panują białoruskie standardy jest oczywiste. jak inaczej mogło by dojść do skazania wyszkowskiego na przepraszanie wałęsy za nazwanie go "bolkiem"? przecież to oczywiste że on "bolkiem" był, masa dowodów o tym świadczy. taki wyrok mógł wydać tylko "dyspozycyjny" sąd na miarę białorusi. nie wiem co w tym konkretnym przypadku miał na myśli kaczyński ale twoje oburzenie na to że "ktoś może uważać że u nas są białoruskie standardy" świadczy tylko o twojej głupocie.

Gość gość
ile razy idioto mam ci jeszcze powtarzac, ze nie jestem wyborca tuska? :D ile jeszcze, sto tysiac?

Gość djfosdfj
Szkoda czasu na kolesia, ktory nawet na wybory nie chodzi i smie się wypowiadać na temat wyborów innych. Prostak i hipokryta :)

Gość gość
"ile razy idioto mam ci jeszcze powtarzac, ze nie jestem wyborca tuska?" x ale jesteś "antykaczystą". to jest jedna banda. możesz sobie być sldakiem palikociarzem czy ch*j wie kim. oni się niczym nie różnią.

Gość gość
nawiasem mówiąc dlatego właśnie "grupa trzymająca władzę" ma takie problemy z "przełożeniem wajchy" czyli zrobieniem tricku polegającego na zamianie tuska na jakiegoś palikota czy kalisza. bo zawsze do tej pory było tak że "funkcjonariusze medialni" zaczynali najeżdżać na rządzących promując jednocześnie jakichś "substytutów" i elegancko zamieniało się sld na aws zgodnie z zasadą że "wiele musi się zmienić żeby wszystko zostało po staremu". a teraz się tak nie da. trudno "wysiudać" tuska w sytuacji gdy każda jego krytyka przysparza zwolenników kaczyńskiemu. od ostatnich wyborów próbują wypromować palikota ale się nie udaje bo jak palikot zaczyna krytykować tuska to i tak na koniec musi powiedzieć "ale kaczyński jest jeszcze gorszy" i nawet najgłupsi orientują się że tak naprawdę to co mówi żadną krytyką tuska nie jest tylko "walką buldogów pod dywanem" o stołki oczywiście. i w ten sposób od długiego czasu, mimo podejmowanych kilkakrotnie prób nie dają rady tego tuska i PO "wymienić" na inną marionetkę.

Gość gość
"glupio mu przyznac, ze sam nie chodzi na wybory ale na innych szczeka" x głupio to wam powinno być że wybieracie tę bandę która od ponad 20 lat doi nas i strzyże jak bydło.

Gość gość
Pozostała prezydentem Warszawy... z 5% poparciem. Gratuluję "sukcesu" ;-)

Gość gość
. ,,,WYGRAŁA,,, bo 1.8 % cióli nie poszło do órny.....Q****y yebane