Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hanna Gronkiewicz Waltz pozostanie prezydentem Warszawy

Polecane posty

Gość gość
gość "a na FB czytałem, że ludzie nie poszli na referendum, by Warszawą nie zawładnęli paranoicy, wystarczy w sejmie Macierewicz" x oooo, skoro na FB o tym przeczytałeś to to musi być prawda smiech.gif i taki kretyn ma prawa wyborcze smiech.gif x y z a co masz gościu, skretyniały moherze do fejsbuka, lepiej idź pilnować swojego umiłowanego biskupa-pedofila

Gość gość
"kiedy to pojmą ?" - chyba nigdy :)

Gość gość
też z fejsbuka, skretyniały idioto: może lepiej było wydac te 3 miliony za referedum, na dzieci specjalnej troski

Gość gość
skretyniałym to można nazwać co najwyżej fanatyka który z uwielbieniem wpatruje się "słońce peru" nie zważając na coraz wyższe bezrobocie, długi, przekręt goniący przekręt itd itd. skretyniałym to można nazwać tego który dał się opętać nienawiści do "kaczora" że choćby donek doprowadził nas do sytuacji jak w trzecim świecie to i tak będą twierdzić że to "mniejsze zło".

Gość gość
"może lepiej było wydac te 3 miliony za referedum, na dzieci specjalnej troski" x na koncert madonny poszło więcej. ale to ci zdaje się nie przeszkadza.

Gość gość
a ja jestem bylym juz wyborca tuska, wiecej na niego nie zaglosuje ale jak slysze ze kaczynski jest alternatywa to pusty smiech mnie ogarnia, glosuj sobie na niego jak dla ciebie jest taki wspanialy ale ja temu panu dziekuje

Gość gość
ty jesteś kretynem do n-tej potęgi, bo goowno mnie POPiS interesuje i prawicowi debile trzymające palec w doopie klerowi, jest jeszcze Lewica,

Gość gość
jak ci kaczyński ani tusk nie odpowiadają zawsze możesz na kogo innego zagłosować.

Gość gość
lewica?? zaraz Offerma sie zapluje wyzywajac cie od komuchow ;) po co w ogole z nim rozmawiacie?

Gość gość
nie rozśmieszajcie mnie tą "lewicą". to tylko przystawki do PO.

Gość gość
gość "może lepiej było wydac te 3 miliony za referedum, na dzieci specjalnej troski" x na koncert madonny poszło więcej. ale to ci zdaje się nie przeszkadza. y y przeszkadza, ale to nie były pieniądze rzucone w błoto, przynajmniej mieli radochę ci co lubia Madonę, w tym ja

Gość herr oberst
moim zdaniem ten kto głosuje na lewicę jest nienormalny.

Gość gość
Pretensje możecie mieć do samych siebie a nie do partii. Bo jeśli nawet te 3/4 nie popierały PiSu mogły wybrać kogokolwiek innego. Ale warszawiacy nie chcieli, dlatego będziecie rządzeni jak chcieliście.

Gość gość
"ale ja temu panu dziekuje" x no właśnie ja o takich durniach jak ty piszę. od dwudziestu ponad lat wybieracie tę złodziejską bandę i od dwudziestu lat podateczki i długi które będziemy spłacać ciągle rosną. ale czy wam to przeszkadza? ależ skąd, dla was najważniejsze jest żebyście mogli kaczyńskiego nienawidzieć.

Gość gość
lewicy to u nas w sumie nie ma a szkoda same stare wygi, ktore od koryta nie moga sie oderwac od 20 lat

Gość gość
Pobijcie się jeszcze pacany.

Gość gość
i tak mamy zwycięstwo, kleru i religii w szkole, nawet idiota nie wie co jest lewica i mi tu zaraz lewaków wymysli

Gość gość
herr oberst - wątpie, aby Twoje zdanie kogokolwiek interesowało :D 🖐️

Gość gość
"przeszkadza, ale to nie były pieniądze rzucone w błoto, przynajmniej mieli radochę ci co lubia Madonę, w tym ja" x no ba. pieniądze na realizację demokratycznych procedur do "zmarnowane, wyrzucone w błoto" a na igrzyska dla tłuszczy to nie. olejna odsłona "lemingowego inteligenta".

Gość gość
ale ja go nie nienawidzę, mi jest go żal naprawdę :D moim prawem jest nie glosowac ani na tuska ani na kaczynskiego, i skoro tylko to ze nie chce na jareczka glosowac czyni mnie w twoich oczach durniem to glaszcze cie poglowce biedny, nieszczesliwy czlowieku :)

Gość herr oberst
lewica to są ludzie którzy by chętnie obrabowali bogatych ludzi podatkami, wprowadzali coraz to nowsze przepisy, dyktowały jak mamy wychowywać nasze dzieci, co nam wolno jeść, pić itd. wg nich państwo wie lepiej co jest dobre dla nas.

Gość gość
I tak poucza wszystkich Off, ktory na wybory nie chadza, co sam tu pisał. Przestancie z nim dyskutowac, szkoda czasu

Gość gość
Kto nie z offermą ten przeciwko niemu... :D

Gość gość
no ba. pieniądze na realizację demokratycznych procedur do "zmarnowane, wyrzucone w błoto" a na igrzyska dla tłuszczy to nie. olejna odsłona "lemingowego inteligenta y y to nie była realizacja demokratycznych procedur, tylko darmowa, kampania wyborcza PiS, tępy tłumoku

Gość herr oberst
a jeśli mi ktoś powie że platforma obywatelska jest partią liberalną, to jest zwykłym debilem oni też są lewicą.

Gość gość
To referendum pokazało, że PIS nie ma żadnych szans w Warszawie. Niech szukają szcześcia w jakimś Radomiu czy Rzeszowie :D Ja nie poszłam bo nie chce by jakiś pisior dorwał się do koryta, Waltz za rok odejdzie, kazdy bedzie lepszy niż pisior lizodup kleru i ona :)

Gość herr oberst
kiedy były wybory na prezydenta warszawy ja głosowałem na pana JKM

Gość gość
herr oberst - taka z nich lewica, ze olali Biedronia z jego związkami partnerskimi :) Gdyby to była faktycznie partia lewicowa to by przepchnęli ten projekt na siłe, projekt był, do głosowania nie doszło, koniec tematu :D PO to typowa bezidewa partia władzy, PIS to socjaliści ale kościelni (fuj)

Gość gość
"ale ja go nie nienawidzę, mi jest go żal naprawdę" x no wiadomo przecież ile w was współczucia i dobroci. w końcu "politykę miłości" wymyśliliście. jak cyba w łodzi zamordował rosiaka to też "z miłości".

Gość herr oberst
ja myślę,że pis tylko celowo głosi hasła socjalistyczne aby nałapać głosów. zresztą jak rządził to obniżał podatki, zniósł podatek spadkowy w obrębie rodziny, składka rentowa poszła w dół, no i bezrobocie powoli spadało.