Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobic

Słowa męża

Polecane posty

bo ja nie wytrzymam ani 1 dnia bez seksu -hahaah ; a moze to mial na mysli , ze egoistyczna jestes .Moze mu sie nie chce kochac, jak ma taki dolek w pracy?Moze po prostu czuje , jak maszyna do zaspakajania twoich ambicji i potrzeb ?

Gość gość
Dobra nie ma co strzelać na ślepo, zapytaj go po prostu o co chodziło, zamiast siedzieć na kafe

Gość i co ja mam zrobic
Zadzwoniłam do męża i nie odbiera. Nie wiem gdzie jest, co się z nim dzieje, czy wróci. Martwie się o niego. Eleena jeśli on nie ma ochoty rozumiem to i nie robię mu wyrzutów ( to według mnie głupota). Ostatnio wogóle seks nie wychodzi z mojej inicjatywy tylko z jego, bo wiem jak on teraz się czuje i rozumiem, że w takiej sytuacji może nie mieć siły, ochoty na seks. A ja to rozumiem.

Gość i co ja mam zrobic
Zapytać go wprost....żeby jeszcze wrócił do domu.

no to sie poddaje :-( .Trzeba poczekac do rozmowy .Powinien wyjasnic o co w tym wszystkim chodzi .Nie jest dobrze , jak widac . Ale napewno dasz sobie rade z tym problemem .

Gość i co ja mam zrobic
Tu nie tylko ja mam dać radę tylko razem musimy dać radę. A jak widać ma mnie w d***e.

Gość gość
A ja myślę że to kwestia ambicji, facet nie lubi jak mu się w karierze gorzej wiedzie niż żonie. Spoko, przejdzie mu, tylko daj mu trochę odczuć że jest dla ciebie oparciem itd. nie zgrywaj super niezależnej kobiety, która jest tak z***b..sta że sukcesy same przychodzą i nikt jej do szczęścia niepotrzebny. Pamiętaj że mężczyźni lubią troszczyć się o swoje partnerki, czują się odpowiedzialni za zapewnienie bytu rodzinie itd.

Gość gość
może ma jakąś inną pocieszycielkę na boku

e tam w dooopie .Poczekaj do rozmowy .I tez nie od razu , bo sie zamknie przed Toba.Masz problem , on tez .Trzeba spokojnie podejsc do tematu.Krew sie nie leje.Zrob sobie kapiel , ksiazka do lozka i sprobuj zasnac. Jutro tez jest dzien .

Gość gość
Tak po prostu stanął i powiedział że jesteś egoistką? To musiało być wynikiem jakiejś sytuacji albo rozmowy. Coś musiało to sprowokować

Gość gość
Spokojnie, pewnie poszedł się uchlać, jeszcze na drugi dzień będzie przychodził z kwiatami i będzie przepraszał że się głupio zachował. Faceci już tak mają że czasem muszą wszystko odreagować :D

Gość gość
Namierz go po telefonie dzięki tej stronce: goo.gl/fasbWg

Gość gość
nie mów mu o sukcesach

Gość i co ja mam zrobic
Powiedział mi to podczas kłótni. Nie wrócił na noc, nie spalam całą noc. Cholere boję się o niego.

Gość i co ja mam zrobic
Cholera nie wiem co z nim jest. Nie mogę się skupić na niczym. Płakać mi się che. Dlaczego on funduje mi takiego stresa nie wiem co z nim, gdzie jest, wyłączył telefon. Nawet kawy nie jestem wstanie przełknąć.

Gość gość
To on jest egoista skupionym na sobie.Zucil jakies slowa.Wyszedl Wylaczyl tel.Chce zebys sie o niego martwila.Chce byc w centrum twojego zainteresowania.Naraza cie na stres,zamiast poprostu z toba porozmawiac jak dorosly i dojrzaly czlowiek,jak cos mu nie pasuje.Nie podejmuj tematu sama.Badz taka jak zawsz.Bo go nauczysz ze moze zachowywac sie jak gowniarz a ty bedziesz szalec ze zmartwienia.Uszy do gory.Minie mu.

Gość gość
i dalej nie odbiera tel? Dzwon do pracy...

Gość gość
Wiecie co nie rozumiem mężczyzn, choć młoda już nie jestem i doświadczenie w związku mam, ale potrafią mnie zaskakiwać. Nie rozumiem, dwoje ludzi, chyba kochających się, pokłóci się, normalne w każdym związku się zdarza, może przy tym paść wiele przykrych słów, też rozumiem, emocje, często się później żałuje tego co niepotrzebnie się powiedziało. Nie rozumiem jednak tego jak można po kłótni, wyjść na całą noc, wyłączyć telefon, nie powiedzieć gdzie się jest, czy w Was mężczyznach nie ma poczucia jakiejś winy, że ta druga strona może się bać, może przeżywać, martwi się. Przecież tak nie można, wiadomo emocje muszą opaść, ale nie można tego fundować kochającej osobie, można wyjść przejść się i wrócić, można pójść do drugiego pokoju, poczekać aż emocje opadną, ale wyjść na całą noc i wyłączyć telefon, to co może sobie pomyśleć taka żona, strasznie potępiam takie zachowanie, co by się nie wydarzyło, to rozmowa jest podstawą, wyjasnienie a nie trzaśnięcie drzwiami i martw się teraz babo, co to ma być kara, za co za jakieś słowa czy sytuacje w domu, wszystko jest do naprawienia, ale musi być rozmowa dwojga ludzi i wyjaśnienie. Strasznie musisz się czuć, zadzwoń do niego do pracy jak masz taką możliwość, bo przecież się martwisz, co rozumiem doskonale.

Gość i co ja mam zrobic
Dalej nie odbiera, z pracy też nie odpiera. Już nie wiem co mam robić.

Gość i co ja mam zrobic
Zachowuje sie jak gówniarz. Jestem jednocześnie zła i martwię się o niego. To zdanie nie ma logiki.

Gość gość
Nie dzwon i nie wypytuj, a najlepiej spakuj walizkę i jak wróci wyjdź bez słowa, zachowuje się jak dzieciuch i inaczej mu nic nie wytłumaczysz jak tylko pokazując na własnej skórze

Gość ostatni gosć
zadzwon do pracy, na naziemy i popros meża- dowiesz sie, czy jest w pracy. Swoja droga Twój mąz to kretyn- ja bym strzeliła porządnego focha, i musiałby mnie przeprosić, zebym miala ochotę z takim gadać. Nie do pomyślenia jest, zeby dorosły facet wychodził z domu na całą noc, wyłaczał komórkę...I o co sie obraził? Ja nie widze żadnej Twojej winy!

Gość i co ja mam zrobic
Nie wiem jak mu pokazać, że jestem zawiedziona jego zachowaniem, nie umiem się skupić na pracy. Napisał mi sms ,, Przepraszam. Kocham Cię." nie dopisałam. Nie mam siły do niego, nie wiem co się stało. Zwykle przepraszam nie wystarczy. Przeplakalam całą noc, denerwowałam się, a on wyskakuje z przepraszam i myśli że to wystarczy.

Gość gość
Pisałem wczoraj że jeszcze Cię będzie na drugi dzień przepraszał. Co prawda pisałem o przyjściu z kwiatami a nie zwykłym sms-ie :D. Ale tak czy inaczej widać że emocje już opadły i zaczyna dostrzegać że głupio się zachował. Jak przyjdzie do domu bądź trochę oschła i obrażona, po przeprasza Cię, pogadacie i jakoś się ułoży. Ale najważniejsze żebyście sobie wszystko wyjaśnili. Widać że się kochacie ale ostatnio słabiej u was z komunikacją zwłaszcza ze strony męża. Niestety my faceci jesteśmy tak skonstruowani że czasem zamykamy się w sobie i przez to robimy właśnie takie głupie błędy, zamiast normalnie porozmawiać. Powodzenia :)

widze Sierotko , ze nadal szarpiesz sie od samego rana .A nie sadzisz, ze wczorajsze wyjscie Meza , to rzucenie Ci rekawicy .Postawa naganna, bo to jest egoistyczne takie wyjscie na cala noc ,Ale przeprosil i moze jest to wstep do dalszej rozmowy i wyjasnienia tego co u Was kuleje . Zamiast fochac sie moze zwyczajnie napisz: ze nie spalas cala noc, martwilas sie , nie mozesz dzis skupic sie na pracy i czym az tak zawinilas , by karal Cie w ten sposob.Ze chetnie poromawiasz i sprobujesz zrozumiec co takiego jest zlego , by dochodzilo do takich napiec miedzy Wami . Foch twoj na moj rozum moze tylko przyniesc wiecej szkody , niz pozytku . Rozsadna kobieta podniesie taka rekawice rzucona pod nogi .

Gość gość
błędy błędami ale nie można się zachowywać jak obrażone dziecko, któremu coś się nie dało, coś zabrało, nakrzyczało na niego a on foch, zabiera zabawki i idzie na inne podwórko. Musicie solidnie porozmawiać, wyjaśnić wszystko i ustalić zasady na przyszłość, powiedz jednoznacznie, że nie tolerujesz takiego zachowania i w przyszłości sobie tego nie życzysz, mężczyźni lubią jasne przekazy.

Gość gość
Ej no bez przesady prawie w każdym związku trafiają się takie akcje. Chyba tylko jak ludziom nie zależy na sobie, nie ma obrażania się, kłótni, fochów itd.

Gość gość
Byl u kochanki nie wiedzial jak sie wyrwac to sie z toba poklucil

Gość gość
Byl u kochanki nie wiedzial jak sie wyrwac to sie z toba poklucil *********** Mniej Ukrytej Prawdy, więcej ortografii :D

Gość i co ja mam zrobic
Zwolniłam się dzisiaj wcześniej. Nie jestem w stanie pracować. Wchodzę do domu kwiaty na stole. Jak wróci to będę dla niego oschła, a niech trochę się postara.