Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stan podgoraczkowy

Polecane posty

Gość gość

Moja trzylatka ma 3 latka. Ponad tydzień stan podgoraczkowy przy infekcji z kaszlem. Kaszel juz zanika, jest razie dobrze. Stan podgoraczkowy nadal sie pojawia w grańicach 37- 37.8 Normalnie sie zachowuje. Macie jakieś doświadczenie.? Jeszcze jedno. Czy temperatura w uchu jest pól stopnia wyższa?mam termometr Browna do ucha

Gość gość
Ja jako dorosła miałam stan podgorączkowy i kaszel to miałam zapalenie oskrzeli z podejrzeniem zapalenia płuc. Jeżeli podwyższona temp. się utrzymuje to trzeba to skonsultować z lekarzem a nie na forum.

Gość gość
każda trzylatka ma 3latka,nie tylko twoja :)

Gość gość
Takie rady to sobie moze pani wsadzić.nie powiem gdzie. Przepraszam ale mnie to zirytwalo Jasne ze trzeba skonsultować itak zrobiłam. Forum jest chyba do wymiany poglądów, wymiany poglądów. Nie musimy sie jednak nimi sugerować. Mogą one dać nam do myślenia i dalsZego dzialańia ale nie muszą. Chyba mam racje?!

Gość gość
Trzylatka to oczywiście pomyłka i szybkie pisańie. Chyba te forum to same pomylone i złośliwe kobiety. Dziekuje

Gość gość
Nie napisałam tego złośliwie, ale nikt nie napisze co może być dziecku bo to może stwierdzić tylko lekarz i tylko badając to dziecko a my możemy sobie tylko gdybać, że to może być coś tam.

Gość gość
tydzien stanu podgoraczkowego to za długo, idz ja jeszcze osłuchac bo moze miec juz zapalenie płuc