Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WegeGirl

Kiedy mięsożercy się opamiętają

Polecane posty

Gość zakręcona w prawą stronę
dostawałam lanie pasem po d***e gołej jak nie zjadłam mięsa bo w kolejce je wystali, potem ugotowali tak że twoje teorie mnie nie przekonają jem mięso bo mnie bito ,żeby jeść

Gość gość
a ja własnie wpierdalam świetne kotllety mielone

Gość gość
kochasz zwierzeta,ale dzieci juz autorko pewnie nie,bo ludzie wega nie maja serca do ludzi tylko zwierzat.

Gość Matka pradziadka
Ja mam dwoje dzieci i bardzo je kocham. Cóż to za teoria, że ludzie kochający zwierzęta nie kochają dzieci? Jakieś mądrości z d**y wyjęte.

Gość zakręcone w  stronę
masakra

Gość zakręcone w  stronę
pamiętam z dzieciństwa był taki pniak babcia kładła koguta i odrąbywała mu łeb siekierą kogut długo się trzepał ona go trzymała kiedys kazała mnie trzymać ale puściłem w gacie i koguta też kogut bez łba uciekł jak sam padł, poszedł na rosół ja dostałem taki wpier..l że jak było zabijanie koguta i wyczułem to uciekałem i wracałem wieczorem jeszcze pamiętam ten kogut okropnie wrzeszczał a na boże narodzenie bili wieprzka oj to dopiero horror wieprz kwiczał, a oni go siekierą rąbali potem wisiał i go rozcinali przynosili do izby rejmont w chłopach ten watek opisał wiem , bom na to zawsze rzygał, bo ja watły jestem potem robili kiszki, kiełbasy..przez maszynkę nigdy nie chciałem jeść i dlatego w..l dostawałem dziś to się pod przemoc, znęcanie kalsyfikuje ale wtedy nie wieprza zabili, mnie lanie spuścili na gołą d**ę popili wódką a ja rzygałem z tej wieprzowej śmierci , smrodu w całym domu oj, szkoda,że ciebie założycielko tam nie było bo też byś w d**e dostała i nie głosiłabyś teorii

Gość gość
ja tam nie biadole nad losem zwierzatek, tylko jem świninę ze smakiem :D :D

Gość gość
oj tyz cosik pamientom.Jak sasiedziedzi wieprza rzneli vis,a zwis mojej chaty,tom leb pod pierzynom tydzen trzymal

Gość gość
Człowiek to zwierze mięsożerne i nic tego nie zmieni.

Gość gość
Tak to już jest urządzone, że żeby żyć musimy zabijać. W Polsce mamy to szczęście, że w ogóle możemy sobie wybrać co lubimy - stać nas na luksus "etycznych", wyborow. Warto jednak pamiętać, że przez miliony lat ewolucji naszego gatunku musieliśmy żreć co popadło i nie zastanawiać się czy zwierzątko miało ładną mordkę. Do dziś większość ludzi na świecie ma bardzo ograniczoną możliwość wyboru sobie pożywienia. Gdybyśmy byli roślinożerni prawdopodobnie wymarlibyśmy jako gatunek: nawet jeśli z perspektywy zamożnego Polaka który żarcie przynosi sobie z supermarketu to tak nie wygląda.

Gość zakręcone w  stronę
dodam mam kota wychodzącego dostaje saszetki i suchą karmę purina niestety, w ogrodzie zabija sikorki, wróble, słowiki, myszy on nie jest głodny, jest nawet wysterylizowany ale natura miesożercy każe mu znęcać się nad ofiarami potrafi bawić się z nimi godzinę jak zauważę, daruję życie sikorce czy myszy

Gość gość
Gdyby wegetarianizm bylby taki zly to wszyscy hindusi powinni juz dawno nie zyc