Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienkiem

Dlaczego takie pasztety sa w zwiazkach

Polecane posty

A ja zawsze sama? Co prawda nie jestem boginia, ale na pewno nie jestem zapuszczona gruba baba :o

z lubuskiego

Gość gość
Bo za dużo w Tobie jadu.

Gość gość
bo jesteś j******a dlatego.

czemu niby? :o

Gość gość
własnie dlatego,że masz się za niewiadomo kogo! ja jestem zwykła przeciętna dziewczyna, nie gwiazdorzę i nie mówię, ten ma prawo do miłości bo jest piękny a ten nie! ZASTANÓW SIĘ NAD SOBĄ :O nie wiem jak na zewnątrz ale wewnątrz na pewno jesteś paskudna. Do związków nawet faceci nie chcą pięknych pustych albo wstrętnych lal, tylko dobre, mądre, dojrzałe kobiety.

Gość Mojemu facetowi podoba się to
że jestem życzliwa, uśmiechnięta i nie oceniam ludzi po wyglądzie.

Przeciez nie gwiazdorze, napisalam ze boginia nie jestem.

Gość gość
też jestem pasztetem i mam chlopaka, mega przystojnego :D gdy idę z nim ulicą i mijamy samotne młode dziewczyny, widzę jak sie w niego wgapiają, a on nawet na nie nie spojrzy :) długo byłam samotna i nieszczęśliwa, zasłużyłam na niego! 😍

Gość gość
ale jesteś tępa :(

Czemu niby?

Gość gość
skoro nie gwiazdorzysz,to rozumiesz chyba,ze skoro pasztety sobie znalazły facetów a Ty biedna nie,to problem lezy w Tobie wewnątrz....masz pasztetny charakter zapewne..............

Przeciez wiem ze to moze byc wina charakteru ale raczej szlabym w innym kierunku. Staram sie byc mila ale jestem niesmiala i mozliwe ze tym odstraszam...

Gość Mojemu facetowi podoba się to
Autorko, trudno, byś była w szczęśliwym związku, skoro skupiasz się tylko na rzeczach płytkich i na chwili obecnej. Dlaczego pasztety są w związkach? A może kiedyś nie były pasztetami? Może są chore? Czy kochający facet porzuci chorą kobietę? Może ich partnerzy też byli pasztetami i tak się poznali? A teraz on "wyrobił się"? Może te pasztety mają najlepsze charaktery na świecie, mnóstwo świetnych pomysłów, zaraźliwe poczucie humoru? Czemu nie mają być w związkach?

Gość Joanna156
ależ wy macie problem! związek to nie wszystko w życiu zajmij się sobą rób to co lubisz i przestań szukać na siłę być z kimś to nie problem ważne żeby być z kimś wartościowym, kiedy przestaniesz o tym myśleć sam się znajdzie facet i pamiętaj,że ludzie ciągną do osób szczęśliwych, uśmiechniętych. Dlaczego pasztety kogoś mają? bo są ciekawe mają coś więcej niż urodę -mają osobowość.

Gość gość
Moj facet zawsze mowi ze wolalby zebym byla gruba i brzydka ale zadowolona z zycia i normalna. Wkurza sie ze poswiecam mnostwo czasu swojej wadze. Odchudzam sie i ciagle sie mierze i waze. Mimo to i tak nie do konca wierze w jego slowa bo jakos wybral mni a nie moje kragle kolezanki ktore mialy na niego chrapke

Gość gość
Ja mam ładne rysy twarzy, jestem gruba i bardzo nieśmiała. Jestem w związku małżeńskim od kilku lat. 😴

Te pasztety o ktorych mowie wcale nie sa swietne z charakteru. A skupiam sie na "plytkich" rzeczach bo wiem na co faceci zwracaja uwage, niestety...

Gość gość
jeśli jesteś nieśmiała a facet Cie podrywa a TY się nie uśmiechasz i nie dajesz mu poznac,ze potencjalnie jesteś zainteresowana,to wiadomo nie bedzie Cie podrywał wiecznie,jesli faktycznie jesteś ponad przeciętnej urody tymbardziej uzna,że go spławiasz..........

Gość Ale to już było
Nie trzeba być urodziwą żeby być szczęsliwą w związku.Jeżeli kobieta ma w sobie dobro, jest miła, ciepła to uroda nie jest brana pod uwagę.Takie małżeństwa trwaja na całe życie:D

Ale mnie zaden nie podrywa :o

Gość czuły_mateusz
bo najważniejsze to jest mieć dobre serce autorko.

Gość Joanna156
rozejrzyj się zmień towarzystwo może jeszcze nie poznałaś tego faceta

Zmienilam towarzystwo i to drastycznie (wyprowadzka 400 km od domu) i tez nic :P

Gość gość
Faceci zwracają uwagę na urodę, ale to nie wszystko. Chyba,że szukają na seks to wtedy liczy się tylko wygląd. Jeśli nie masz z facetem o czym pogadać, oprócz kosmetyków, ciuchów i plotek rzecz jasna to nie dziw się. Facet też chce pogadać z kimś inteligentnym.

Nie gadam o takich rzeczach.