Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienkiem

Dlaczego takie pasztety sa w zwiazkach

Polecane posty

Gość gość
Jesteś chamówa i ludzie to wyczuwają na odległość. Już sam tytuł twojego topiku mówi wszystko zarozumialcze

Nie jestem chamówa :o wątek tak sformuowany żeby ludzie wchodzili...

Gość gość
Moze ci sie tylko wydaje, ze nie jestes pasztetem. Wiekszosc ludzi uwaza siebie za calkiem ladnych a prawda jest taka ze sa przecietni. Poza tym faceci nie leca tylko na d**y, ale tez na mile, fajne, normalne dziewczyny.

Nie uwazam sie za bóstwo ale jak już mówiłam nie jestem zapuszczona jak kobiety które jednak są w związkach...

Gość gość
"miłe, fajne, normalne , dziewczyny" - no i są i takie, ale prawda jest taka,ze ful pasztetów, niekoniecznie miłych znajduje swoją druga połowę i własnie też chce cholera wiedzieć jakim cudem !! Myślę,że są po prostu bardziej "do przodu" i tyla. Nie mam na myśli cycków !! : D

Gość gość
ja bym cie chętnie poznał, ale szukam normalnej przeciętnej, kochającej dziewczyny niestety ty sie raczej wydajesz osobą która tego nie spełnia.

Którego wymogu niby nie spełniam? Przecież nic o mnie nie wiecie :o

Gość gość
mi się wydaje że to kwestia 2 rzeczy: okazji do poznawania nowych osób, facetów, czyli gdzie się uczysz, studiujesz, pracujesz, czy masz dużo znajomych i gdzie z nimi bywasz. Znam sporo ładnych kobiet które od lat są same, bo studiowały typowo kobiecy kierunek np psychologia, socjologia, potem trafiły do pracy w której też są same kobiety. A prawda jest taka że najłatwiej się do siebie zbliżyć jak się spędza ze sobą dużo czasu czyli np w pracy.Wtedy można się zauroczyć w charakterze, sposobie bycia drugiej osoby, nawet jeśli ta nie jest ładna. A jak idziesz do jakiegoś pubu czy klubu to jesteś jedną z wielu i prawdopodobieństwo że ktoś akurat na ciebie zwróci uwagę jest małe. A druga sprawa to coś w rodzaju "pozytywnej aury", to czym emanujesz. Często niezbyt atrakcyjne osoby mają takie "wewnętrzne ciepło" które przyciąga. A jak ktoś jest samotny, zgorzkniały to raczej nikogo nie przyciągnie.

Gość ksenia191919
ja też mam 19 lat, nigdy nie byłam w związku. podobno jestem ładna, ale to tylko opinia innych, niestety mam charakterek, niekoniecznie zły, po prostu jestem szczera, czasem do bólu a to niektórych przerasta... nie mogę za bardzo narzekać na brak zainteresowania płci przeciwnej, ale to niestety są faceci którzy mają albo zbyt wygórowane mnie,manie o sobie, albo po prostu nie w moim typie (palą, piją, etc.), bo wbrew temu co piszę jestem normalną dziewczyną, która nie leci na byle co, jeżeli tak można wogóle mówic o ludziach. czasem też mam tzw. "załamkę" z powodu braku mężczyzny, ale nie dlatego że dziwnie czuję się przy innych (chociaż nie mogę zaprzeczyć, czasem i tak się zdarza), ale dlatego że brakuje obecności osoby, której można zaufac, przytulić, która powie, że wszystko się ułoży a świat należy do nas, że mamy się cieszyć tym co jest tu i teraz... nie jestem zbyt ufną osobą, dlatego o prawdziwej przyjaciółce raczej nie mam mowy... kilka razy próbowałam wzbudzić zainteresowanie osoby, która wydawała mi się bardzo pozytywna (dla mnie), ale niestety moje próby nie były zbyt owocne, ze względu na nieśmiałość. czasem mam ochotę wykrzyczeć, że ja też mam prawo do szczęścia, ale później przychodzi zdrowy rozsądek, i uświadamiam sobie, że to może jeszcze nie czas, może to ja nie jestem gotowa na związek.. dlatego autorce radzę wziąć się w garść, nie ma lekko, ale nie można odmawiać szczęścia innym tylko dlatego że różnią się od nas wyglądem etc.

Gość gość
a jestes mila, fajna i lubisz rock?;)

Gość ksenia191919
lubię rock, miła chyba jestem, a czy fajna to nie mnie oceniać xd jeżeli to pytanie wogóle było do mnie ...

Ja też nie wiem do kogo było :D Jestem miła, czy fajna to trudno mi ocenić, no i tak, lubię rock :)

Gość gość
W sumie, to sam nie wiem;) A teraz chyba rzucę monetą.Niech los zadecyduje;)

Gość ksenia191919
jak powiem że nie jestem miła to masz problem z głowy .. widzisz, taki charakterek, lubię ludziom ułatwiac wybory, szczególnie kiedy chcą ich dokonać w tak żenujący sposób... ;)

Gość gość
moze tylko ty uwazasz ze one sa pasztetami a tak naprawde dla ich facetow sa idealami a ty jestes brzydsza wg nich??

No jeśli grube, niedbające o higienę, niedbające o ubiór i wizerunek kobiety są dla nich ideałami to tak, mogę być uznawana za brzydszą :P

Gość gość
Autorko,to nie Twoja wina.Tak to już jest w Polsce.Moja znajoma od miesiąca mieszka w USA.Pisała mi ,że na początku była w szoku,jak łatwo zawiera się tam znajomości.Polacy są bardzo zamknięci w sobie.Taka mentalność.

Gość gość
Boże, dlaczego w takich tematach prędzej czy później zawsze jakiś desperat uskutecznia żenujące podchody? A brzydka kobieta to nie synonim 'straconej' kobiety - takie baby mogą być miłe, fajne i tak dalej, a jeśli takie nie są to bywają przebojowe albo zwyczajnie towarzyskie i przy odrobinie szczęścia coś, gdzieś, z kimś 'zaskoczy', mogą być dobrymi kochankami.

Gość nofear
albo są forever niechciane

podbijam

Gość MMsia
Autorko Problem leży chyba w Twoim trudnym charakterze jesteś zodiakalna Skorpionica?

Nie jestem :) I nie jestem wredną osobą, no ludzie, przecież tłumaczę

Gość gość
A co to szczęście, miłość faceta itd. należy się tylko dla tych pięknych itd? no chyba sobie żartujesz autorko? Widać, że lubisz szufladkować ludzi i oceniać po wyglądzie, a pamiętaj to nie szata zdobi człowieka a jego wnętrze. Jest tez takie powiedzenie, że piękno ucieka a wnętrze człowieka zawsze zostaje. Nie chce nikogo obrażać, ale osoba, która tak pisze musi być strasznie pusta niestety.

Gość gość
Nie widzę nic nadzwyczajnego w tym że pasztety bywają w związkach, wygląd odpowiada za jakąś 1/5 sukcesu, ułatwia ale nie warunkuje udanych łowów, a tak w ogóle, to po co tobie facet? dlaczego chcesz jakiegoś mieć?

Gość gość
po co dla autorki facet? na to wygląda aby się mogła dziewczynka dowartościować

Gość gość
jak dla mnie to masz kompleksy. nic więcej. nie jestem piękna, ale mój facet mnie kocha najbardziej na świecie i wiem o tym. jeżeli chcesz znaleźć odpowiedniego faceta to polecam Ci, żebyś obejrzała wykłady Pani Wegener w niezależnej telewizji.