Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość agata

beta hcg owulacja a plec dziecka

Polecane posty

Gość gość agata

Według moich obliczeń owulacje miałam wcześniej bo w 13dc ból jajników itp.(cykl 28dni) Współżyłam z mężem 11 dc i 14 dc czyli szanse 50/50 i na dziewczynkę przed owulacją i na syna po niej?????? Należe do tych nie cierpliwych i poszłam zrobić bete 9dpo czyli w 22dc i wyszła mi 2,04 ale nie dało mi to spokoju (0-5 wynik ujemny w labolatorium) to dlaczego nie 0 wiec za 3 dni powtórzyłam i 12dpo w 25dc beta 52 a dziś moja beta w 29dc w dniu spodziewanej miesiączki 235 czyli wszystko idealnie co dwa dni wzrasta o 114%. Na innych forum wypowiadali sie ze przy wyższej becie dziewczynka a przy niższej chłopic ??? Czy komuś się sprawdziło??????

Gość gość agata
a może wg współżycia dwa dni przed owulacją i dzień po niej ktoś się pochwali płcią swojej pociechy?????

Gość gość
Czy Wy nie mieliscie biologii?! Przeciez plec dziecka nie zalezy od kobiety, a od plemnikow... Nie czytaj for internetowych, a artykuly naukowem

Gość gość
No właśnie od plemników. "Żeńskie" są wolniejsze, ale żyją dłużej, więc większa szansa na dziewczynkę przy seksie przed owulacją. "Męskie" są szybsze, ale żyją krócej, więc większa szansa na chłopca przy seksie w dniu owulacji lub tuż po.