Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek ardzo wierzacy

Chyba mialem objawienie Najswietszej Marii panny

Polecane posty

Cały się trzęsę, przed chwilą chyba miałem objawienie Najświętszej Marii Panny, jestem w szoku, teraz nie mam wątpliwosci, że Bóg istnieje. Została mi objawiona wielka tajemnica, powiedziała mi żebym się nie lękał i żebym stworzył tu temat, pisząc wam abyście się i wy nie lękali, bo wszystko będzie dobrze a świat niedługo się zakończy.

Mówię wam jaka ona była piękna. Miała naszyjnik ze złota w kształcie papugi, ubrana była chyba w jedwabną szatę, otaczała ją poświata ciepła, miłości i dobra, a jej głos był balsamem dla mej umęczonej duszy. Zdziwiło mnie jednak jedno, dlaczego do sandałów, ubrała skarpetki?

Nie bluźnij! Maryja jest niepokalana i czysta! A ja jestem szpetny i mam małego, bo Bóg wystawił mnie na próbę, dzięki jego wspaniałości, nigdy nie zgrzeszę, ale i nigdy nie zaznam szczęścia rodzinnego. W niebie sobie wszystko odbije :)

Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen.

Gość gość
wszystko przez bliskie spotkania :O

Gość gość
OMG to ze skarpetami to nawet dobre :D

Zawsze kiedy mój organizm nakłania mnie do grzechu, powodując wzrost poziomu męskich hormonów płciowych, zamiast oglądania p***ografii i samog****u, wolę zacisnąć zęby i pomodlić się do Najświętszej Panny o siłę woli, abym nie uległ szatanowi i nie zgrzeszył. Zawsze skutkuje.

Panno Najświętsza, Obrończyni nasza, Zwolenniczko nasza, Królowo Polski, proszę cię o to, by na świecie zawitał pokój i Sp. z o.o.

Dlaczego portal Kafeteria, drobnym druczkiem umieszcza następujące zdanie na końcu strony? "© 1999-2013 o2 Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu" Przepraszam bardzo, ale ja żadnego regulaminu nie podpisywałem! Toż to próba jakiegoś oszukaństwa na szerszą skalę! Wybaczcie państwo moje oburzenie, ale jak się dowiedziałem, że ten ateistyczny portal zmusza mnie do zrzekania się swojej wiary na rzecz tworu ludzkiego, regulaminu, to ciężko się nie wnerwić. Ja uznaje 10 przykazań bożych, to mój regulamin, a nie jakieś szatańskie dzieła ateistycznej sekty kafeteria.pl

Co było pierwsze? Kura czy jajko? - ateista łapie się za głowę i głupio trąca swój durny łeb w lewo i prawo. Katolik zna odpowiedź. To Bóg stworzył kurę która znosi jajko. Przyczyna i skutek. Co było przed wielkim wybuchem? Ateista już ma sraczkę w majtach jak się go o to pyta. Katolik zna odpowiedź. Bóg był odwieczny :)

Tylko my cierpiący mogliśmy poznać boga judaszu. To dzięki temu, że ten nas wybrał i poddał nas próbie, wiemy o nim najwięcej. Doceniamy jego miłość i miłosierdzie, łaskę i piękno. Czuć od ciebie grzeszność na kilometr.

Gość gość
Co było pierwsze kura czy jajko ? - mikroorganizmy, bakterie, wirusy, grzyby i z nich między innymi wyewoluowała kura która znosi jajka Co było przed wielkim wybuchem ? - jajco

Gość gość
kolejny maniak religijny, albo początki schizofrenii

Nie dam się wam sprowokować, Bóg i Maryja Najświętsza dziewica jest po mojej stronie ateistyczne ścierwa. W piekle inaczej będziecie śpiewać.

Gość gość
akurat w Piekle to będą tacy katole jak ty w towarzystwie JP2

Ja jestem Chrześcijaninem a nie żadnym katolem bluźnierco. Nie wiem kim był jakiś JP2, nie gram w gry komputerowe szatański pomiocie, wolę się zamiast tego pomodlić do Boga.

Uuu aaa tępaczek prawiczek grozi piekiełkiem? Ostatni kontrargument, ostatnia deska ratunku jaką wymyślili ludzie piszący biblie. Zauważ katoliczku prawiczku że piekło pojawia się dopiero na końcu nowego testamentu, wcześniej go nie było dlatego że żydzi zorientowali się że trzeba wymyślić szatana i piekło aby wybronić okropne uczynki boga jahwe i zachować jego dobre imię zwalając winę na szatana. Ty nigdy tego nie zrozumiesz bo jesteś tępaczkiem prawiczkiem i katoliczkiem a kościołek to twój grób.

Gość gość
prawiczek ardzo wierzacy Ja jestem Chrześcijaninem a nie żadnym katolem bluźnierco. Nie wiem kim był jakiś JP2, nie gram w gry komputerowe szatański pomiocie, wolę się zamiast tego pomodlić do Boga. y y to znaczy, że jesteś kompletnym idiotą, albo od trzepania fiuta, całkiem cię pokręciło, Chrześcijaninie, tzn kociamberku

Haha pomioty diabelskie, jam jest męczennik, Bóg wyznaczył mi misje, abym przez odrzucenie i odtrącenie przez innych, odkrył jego piękno. I tak też się stało, zrozumiałem, że on mnie nieskończenie kocha i wszystko co się mi przydarza, dzieje się dla mojego dobra. Ale wy nigdy rozpustnicy tego nie zrozumiecie.

Gość KsiontzYebaliński
połóż fiuta na kowadle i wal młotem, będziesz miał kolejne objawienie i za każdym razem jak będziesz chciał objawienia, fiut na kowadło i młotem go po łbie, a jak w jaja, to objawi ci się Jezusek z siusiaczkiem

Salomon miał tysiące różnych kobiet oraz nierządnic, pałace ze złota, żył w przepychu a sam Jezus posługiwał się jego cytatami i wysławiał go. Mogę teraz "haha" napisać ja?

Bóg wie co robi. Chcesz zasiać w mym sercu zwątpienie abym dokonał zamachu samobójczego, ale to ci się nie uda! Póki Bóg jest ze mną, wszystko będzie dobrze.

Dlaczego kiedy wspomniałem o Salomonie i jego wspaniałym życiu przytoczyłeś temat samobójstwa?

Bez Boga życie nie ma żadnego sensu, zwłaszcza dla takich jak ja. Zgwałconej dziewczynce też byś powiedział, że to co się stało NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA, ona jest nic nie warta i jak zdarzy się to ponownie, to niech nic z tym nie robi, bo jesteśmy tylko zwierzętami które w szerszej perspektywie nic nie znaczą? A co z biednymi, chorymi, skrzywdzonymi? Jaką im dasz nadzieję? Jak pomóc im znosić trudny dnia codziennego? Nauką? Nauką która powie, że są jednostkami gorszymi? Gdyby nie Bóg, religia, wiara to ten świat by nie istniał.