Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek ardzo wierzacy

Chyba mialem objawienie Najswietszej Marii panny

Polecane posty

Zgwałconej dziewczynce też byś powiedział, że to co się stało NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA, ona jest nic nie warta i jak zdarzy się to ponownie, to niech nic z tym nie robi, bo jesteśmy tylko zwierzętami które w szerszej perspektywie nic nie znaczą? Tak bym właśnie powiedział i wpoił bym jej taką nienawiść do twojego bożka i takich jak ty że gdyby to było możliwe mordowała by dla zasady takich kretynów jak ty. A świat istniał jako samoistna planety przez całe miliardy lat i nikt przez ten czas nie prosił się o ludzkość która jest od śmiesznych 200 tysięcy lat, a według niektórych dopiero od kilku tysięcy. Dinozaury w nic nie wierzyły i istniały, gwiazdy i galaktyki też w nic nie muszą wierzyć aby istnieć i funkcjonować. A czarne dziury gardzą każdą religijną datą gdyż zaginają czasoprzestrzeń, świat będzie istniał dalej bez religii i ludzi tępaku.

Gość prawiczek ardzo wierzacy
Widzę że mamy tu przedstawiciela nihilizmu, anarchii, który marzy abyśmy wrócili do czasów kiedy nie było praw, zasad i wygrywał silniejszy. Co najzabawniejsze, człowiek który porównuje materię nieożywioną i gady mające mózgi wielkości orzeszka, z człowiekiem, nazywa mnie tępakiem :D Człowiek jest panem tej planety, nawet gdyby Boga nie było, to nam wystarczyło 2000-3000 lat szybkiego postępu cywilizacyjnego, abyśmy dotarli do miejsca, gdzie możemy tą planetę zniszczyć. I niedouczony z fizyki człowieczku, każda masa zagina czasoprzestrzeń, nie trzeba do tego czarnych dziur.

Jesteś tępakiem który nie mając Salomonowego życia rozżalony wzdycha do swojego bożka a powinieneś wzdychać do mnie osobiście dlatego mówię ci gardzę tobą tępaku, skończysz jak pies który wpadł od koła i czeka cię jeszcze nicość nie żaden raj bo Ja robię co mi się podoba. Raj dam Mengelemu i Himmlerowi a g***o dam papieżowi i co mi zrobisz?

Debil w geście rozpaczy próbuje łapać mnie jeszcze za słowa i mówić wspak. Mi chodzi wyłącznie o czarne dziury a nie o każdy obiekt materialny bo czarne dziury są niezbadane ale wiadomo że gardzą każdą świąteczną bosko datę kpiąc sobie z niej. powiedz czarnej dziurze że twój bóg Jezus narodził się 2 tysiące lat temu a twoja bozia żyłą w podobnym czasie. Ona w d***e ma twojego bożka i innych bożków oraz ich boskie kalendarze.

Gość gość
Pamiętam jak stworzyłem to prowo. Było to dość dawno temu. Szkoda, że nie pamiętam prowokacji stworzonych lata temu, mógłbym sobie powspominać.