Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgośka6355

Wiek Ciała

Polecane posty

Gość Małgośka6355

Hej Dziewczyny! Znalazłam zajefajną stronę która się zwie Wiek Ciała. polega ona na tym że odpowiadam na różne pytania, a w zamian dostajemy w odp. nasz wiek ciała. Ja mam 31 lat, a wyszło że mam 24. Jestem zadowolona. Acha, nie dałabym linka, ach tak zakręcona dzisiaj jestem http://wiek-ciala.com.pl/ta5p

Gość gość
SPIERDAL4J K*wa twoja spamerska mać! Żeby dostać wynik trzeba się zarejstrować przez telefon, zgadzając się tym samym na dostawanie co dzień po kilka smsów za 5 zł sztuka. Plus czort wie komu potem sprzedajecie bazy numerów! WON! :o

Gość gość
www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5728889 14.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość pomocy jak to zlikwidować bo mi konto czyszczą 14.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem jak, zapytaj tego spamera. Pewnie trzeba wysłać kolejne 10 płatnych smsów. 14.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość STOP EASY na numer 60420. STOP na numer 6000 wyłącza wszystkie subskrypcje. Uważaj na takie strony. 14.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość dzięki ale się dałam zrobić UWAŻAJCIE 14.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość Nie ma za co. Też niestety dałam się zrobić.

Gość gość
SPIE**AL4J K*wa twoja spamerska mać! Żeby dostać wynik trzeba się zarejestrować przez telefon, zgadzając się tym samym na dostawanie co dzień po kilka smsów za 5 zł sztuka. Plus czort wie komu potem sprzedajecie bazy numerów! WON! pechowiec.gif

Gość gość
"Serwis EASYSUB jest usługą subskrypcyjną (SMS MT) prowadzoną przez Atomicadence Poland LLC. Po wprowadzeniu na stronę numeru telefonu użytkownik otrzymuje PIN. Poprzez wprowadzenie na stronę numeru PIN lub wysłanie SMS aktywującego o treści START EASY na numer 60420, użytkownik potwierdza zaakceptowanie Regulaminu Serwisu oraz aktywację subskrypcji SMS MT. Subskrybenci serwisu w każdy wtorek i piątek o godz 10:00 otrzymują jedną wiadomość SMS z linkiem do pliku mp3 (łącznie dwie wiadomości tygodniowo). Koszt otrzymania każdej wiadomości wynosi 4,92 PLN z VAT. Koszt operatora WAP/GPRS nie jest wliczony w cenę, jednorazowa opłata aktywacyjna (zapisanie do subskrypcji SMS MT) dla abonentów sieci Orange, T-Mobile, Play i Plus to 4,92 PLN z VAT. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie bezpłatnego SMS o treści STOP EASY pod numer 60420."

Gość Moherka 51
Ja mam 51 lat.czuje sie jak nastolatka (niekiedy :P ) po co mi takie bzdury....chyba nie macie na co wydawac kasy...jesli macie w nadmiarze to dajcie na hospicjum tam nikt nie pyta ile masz lat,ale chcesz zyc!POMOZ,albo wyslij sms-y na fundacje jest tyle chorych dzieci w potrzebie!!! Jeatescie jak te pustaki!

Gość gość
k******y moherske!!!!!!!!!

Gość Moherka
gosc z 7.57 ale z ciebie wiesniak i cham!!!!!MOHERKA51