Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaprzyszłamama

Przeczytałam jego wiadomość co teraz

Polecane posty

Gość smutnaprzyszłamama

Przeczytałam rozmowe mojego chłopaka z jakąś nieznaną dziewczyna. W tej rozmowie mój chlopak komplementował ją z góry do dołu.... jakby na coś liczył Co mam o tym teraz myśleć ? Powiedzieć mu o tym ? Jestesmy razem ok. 2lat ,a do tego jestem w 5 msc ciąż.

Gość gość
Gdzie przeczytalas?zostawil laczona rozmowe czy grzebałaś lub sie wlamalas mu na konto?

Gość smutnaprzyszłamama
grzebałąm. ze wzgledu na to że ostatnio zaczela do niego pisac jakas cicha wielbicielka.

Gość gość
Hmm..ciezko powiedzieć bo facet moze byc urażony ze grzebalas, zacząć sie pilnować,pozmienia hasla itd.,moze poczekaj trochę na rozwój wydarzeń?a czy on ci sam powiedzial ze zaczela pisac?jeśli tak to zagadaj jakby nigdy nic czy nadal wypisuje i co?będziesz wiedziala czy powie prawdę czy zaprzeczy.

Gość smutnaprzyszłamama
nic sam nie powiedzial... to juz ktorys raz gdzie przeczytalam cos czego nigdy bym nie chciala widziec.. czytanie jak komplementuje obce dziewczyny gdy sama teraz wygladam jak kuleczka po prsotu lamie mi serce i nwm co mam z tym zrobic.. czy przyznac sie ze patrzalam czy jakies laski do niego nie wypisuja czy zamknac wszystko w sobie..

Gość gość
bo pewnie teraz myślisz, że skoro zaszłaś to ci się wszystko należy

Gość smutnaprzyszłamama
nalezy mi sie tylko to zeby byl ze mna szczery i nie zdradzał.

Gość gość
taaa i znosił fochy, humory, usługiwał jak parobek i jeszcze wytrzymywał bez seksu

Gość gość
Nie znam charakteru twojego chlopaka wiec nie wiem czy gdy mu powiesz dalej nie będzie pisal z innymi tylko skrzetniej to ukrywal, ale ja bym nie wytrzymala i wygarnela skoro to nie pierwszy raz, ma ci prawo byc przykro,a duszenie w sobie chyba jest najgorsze,

Gość smutnaprzyszłamama
taa. Twoje wypowiedzi naprawde bardzo powiazane sa z moim pytaniem....

Gość gość
na początek skopiuj sobie wszystkie wiadomości, bo za jakiś czas mogą cudownie "zniknąć". Zobacz czy kontaktuje się z nią przez tel. Nie wiem czy to najlepszy pomysł, ale z jakiegoś innego maila (konta) pana Kowalskiego mogłabyś napisać do niej i zapytać czy wie, że facet który ją bajeruje niedługo zostanie ojcem. Możliwe, że laska zwyczajnie nic nie wie, bo on "zapomniał" jej o tym powiedzieć

Gość gość
Po pierwsze dlaczego bez sexu?ja w ciąży uprawialam z moim facetem przez 8 miesiecy czesto,i mialam ogromne libido, poza tym ta kobieta nosi jego dziecko i nalezy sie jej szacunek,humory ma kazdy czlowiek,nawet wyobraź sobie mezczyzna tez:-) to nie jest powod by pisać z innymi laskami za jej plecami,

Gość smutnaprzyszłamama
gratuluje pomyslowosci z tym samym loginem. tylko nierozumiem po co mnie obrazac czy robic nie wiadomo kogo. widocznie dla tej osoby wszystko ma zwiazek z seksem. Dla Twojej wiadomosci nie powinno sie go uprawiac wg moich informacji na miesiac przed porodem mniej wiecej , a kobiety w ciazy przez burze hormonow raczej nie odmawiaja stosunkow ze swoim partnerem

Gość gość
powiedz mu co czujesz niech wie ze Cie to rani i sprawia przykrosc a jezeli nadal bedzie pisal to zastanow sie czy warto ciagnac taki zwiazek,potem dojdzie zdrada ja przez 3 lata chcialam i ratowalam swoje malzenstwo i powiem Ci ze teraz patrzac na to wtyl stwierdzam ze nie warto bylo,klo sie zmienil tylko coraz wiecej klamal jestes jeszcze mloda dasz rade,pomysl czy potrfisz zyc w klamstwie,facet jezeli raz zdradzil bedzie to robil momo obietnic

Gość gość
Smutna..ooj to nie dobrze jeśli mu nawet orala nie fundujesz, moze dlatego szuka wrazen u innych kobiet,

Gość gość
ale jak ona mu powie że wie że z kimś pisze, to on zmieni hasła i ona już się niczego nie dowie

Gość smutnaprzyszłamama
ale ja jestem cały czas zmęczona i nawet jak bym chciała sexu to nie mogę...a jak już pisałam do buzi nie wezmę chociaż on by chciał...

Gość gość
Mi polozna zalecila przed zbliżającym sie terminem uprawiać sex wlasnie bo to przyspiesza,ale ogólnie tak do 8 miesiąca kilka razy w tygodniu a ostatni miesiąc,dwa rzadziej ale jednak. A juz myslalam ze to autorka o tym oralu pisze ze ja obrzydza,glupie podszywy

Gość smutnaprzyszłamama
Autorka ma powazniejszy problem niz oral itp. Innej widocznie malo inteligentniej osobie sie ewidentnie nudzi... Moje pytanie nie ma zadnego zwiazku z seksem. Tylko z zaufaniem.. I teraz mam duzy dylemat czy przygotowac sie na awanture o przeczytanie wiadomosci.. czy przemilczec. Chcialam dodac ,ze to nie jest tak ze siedze i przeczesuje wszystkie wiadomosci chlopaka na portalu tylko to co mi podpadnie... czyli np rozmowy z obcymi dziewczynami

Gość gość
dlaczego tak jest, że co nie wejdę na jakiś temat, obojętne jaki, to już na pierwszej stronie jest przynajmniej jedna osoba pisząca jak z d**y jakieś chamskie durne komentarze. ja tego nie rozumiem, skąd w ludziach jest tyle jakiegoś nienawiści. czy to jakieś potwory siedzą na kafe i tylko czekają na kim by się powyżywać? przecież to woła o pomstę do nieba...

Gość smutnaprzyszłamama
to chyba ich życiowa misja.

Gość gość
Bo tu zawsze sie znajdzie jakas sflustrowana/ny ci patrzy by sie wyżyć,ale nie o tym temat, autorko albo poczekaj jeszcze parę dni i posprawdzaj czy pisze i co pisze,albo zdecyduj się juz teraz na rozmowe,jestes w ciąży i twoje samopoczucie jest rownie wazne jak zdrowie.

Gość smutnaprzyszłamama
Dziękuje . Naprawdę kilka odpowiedzi mi pomogło.

Gość gość
masakra. chciałabym kiedyś zobaczyć tych słabiaczków Tobie życzę żeby się pozytywnie potoczyło i z chłopakiem i dzieckiem

Gość gość
zaloz jakiś falszywy profil i napisz mu cos w stylu jego wielbicielek,zobaczysz czy ci odpisze i pytaj o takie rzeczy jak czy na kogoś,czy jest szczesliwy itd.zibaczysz czy wciska kit i czy te rozmowy maja dla niego znaczenie.