Gość Angela156 Napisano Październik 15, 2013 Hej, postanowiłam tutaj napisać, bo już sobie z tym nie radzę... Mam młodszą o 6 lat siostrę, ja mam teraz w listopadzie 21 lat. Jestem bardzo o nią zazdrosna, ma to co ja chciałabym mieć, oraz dużą pewność siebie, czego ja nie mam w ogóle... Ma grube, długie włosy ------> ja cienkie, wiec nigdy nie będę miała długich. Ona jest drobna i szczupła-----> ja mam potężniejszą urodę, jestem za wysoka i w dodatku ciężko idzie mi odchudzanie. Ona jest bardzo pewna siebie, ma dużo adoratorów i potrafi mi dokuczyc, dagadac tak, że mnie przytyka i ja potem po nocach wyje -----> ja nigdy nie byłam pewna siebie, staram się tego nauczyć, ale nie potrafię. Ona jest rozpieszczana i lepiej traktowana przez rodziców ---> ja jestem tylko od roboty, a i tak słyszę " nic w domu nie robisz" Ona siedzi na komputerze, a za nią mama myje naczynia i ma to gdzieś... Nic sama od siebie w domu nie robi, nic. A ja jak piszę pracę licencjacką od 7 rano i nie umyje naczyń, to robią mi wyrzuty ze g***o robię, a robię codziennie wszytko co należy do moich obowiązków, żeby nie wysłuchiwać, że jestem taka i owaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach