Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąza foto testu

Polecane posty

Gość Ja mojego roczniaka karmię
moim zdaniem brak ciąży. poczekaj jeszcze tydzien i zrób jeden test. Albo idź na beta hcg z krwi. A okres kiedy miałas dostac?

Gość gosckajs
nic nie widzę :O

Gość gość
ewidentnie brak ciazy szkoda kasy na testy

Gość gość
zrób bete i będzie wszystko jasne.. koszt mniejszy niż tyle testów ile zrobiłaś a wynik nawet i po 4 godzinach

Gość gość
Według mnie ciąża. Taką bladą kreskę miałam na kilka dni przed terminem okresu a już na dzień przed terminem była czerwona.

Gość gość
tam nawet śladu kreski nie ma tylko zabarwione pole testowe to nie ciążą

Gość gość
A ile jesteś po terminie @ ??

Gość gość
brak. mocniejsza kreska robi sie u mnie co miesiac. a jak bylam w ciazy to mialam od razu slaba kreske po chwili a na drugi dzien jebitną.

Gość gość
jestem wlasnie 2 tyg po okresie

Gość gość
W takim razie wątpię , że to ciąża. Dwa tygodnie po okresie powinna być już porządna krecha. Ja miałam taką słabą jak byłam przed terminem @. I ciąża była

Gość gość
tez takie cos mialam na pre tescie ale dopiero na drugi dzien wiec to sa te reakcje chemiczne i to nie jest wynik pozytywny

Gość gość
To nie jesr pozytywny test.

Gość gość
mialam taką kreskę na tydzien przd spodziewaną @,i co?moja kreska ma dzisiaj 2 latka:)GRATULACJE:)

Gość gość
U MNIE jak nie było ciaży nie bylo zadnej kreski nawet po 10 minutach.a Ty robilas kilka testow i na kazdym sa 2 kreski:)wiec to CIĄŻA:))

Gość gość
noale ty mialas na tydzien PRZED okresem a ona ma 2 tygodnie PO okresie- nie ma mowy o ciazy bo tu nic nie ma i nie widac? 10 testow zrobila i i tak nie wierzy

Gość gość
teraz zrobilam pink tesy i ogonie to samo ale kreska slabsza ale widoczna

Gość gość
ciąża i to na pewno bliźniacza :)

Gość znowu ty
dziewczyno opamietaj sie co miesiac pojawia sie taki temat - test netatywny panna doszukuje sie kreski, ma urojenia ze ja widzi i wkleja foty na forum miesiac w miesiac taki sam schemat wydaje mi sie ze jedna osoba te tematy zaklada bo styl pisania taki sam- i szukanie potwierdzenia zeby tylko jej ktos napisal ze widzi kreske i jest w ciazy smutne to bo widac ze dziewczyna baaardzo chce byc w ciazy ale nie wychodzi lekarz, badania plodnosci??

Gość gość
AUTORKO ALE po okresie spodziewanym?czypo okrsie ktory mialas,tego nie napisałaś? Spoznia Ci sie o 2 tygodnie?

Gość gość
jestem 2 tyg PO okresie

Gość Milka1988
Moje cykle mialy 25-28 dni. Decyzja o ciazy była swiadoma wiec z braku cierpliwości pierwszy test zrobilam 25 dnia cyklu wieczorem. Test był niemal identyczny jak Twój. Myślałam ze nic z tego ale ten cień cienia nie dawał mi spokoju. Zaczęłam czytać na forach i sporo dziewczyn miało podobnie bedac w ciazy. Stwierdziłam ze poczekam do 28 dnia cyklu i zrobie test rano. I tak zrobiłam - kreska wyszla delikatnie ciemniejsza ale tez widoczna dopiero pod światło. 29 dc zrobiłam 3 test i pokazalam mezowi ile kresek widzi. Stwierdził ze dwie - pogratulowlalam mu zatem i oznajmilam ze zostanie tata. Termin porodu mam za dwa dni i czekamy na syyyynka :) Jezeli chciałabyś byc w ciazy - życzę Tobie tego samego :)

Gość gość
gdyby to byla ciaza to poziom hcg by wzrastal i na ktoryms z tych 10 testow byla by wyrazna kreska a nie caly czas stan "urojonej kreski" testy sa omylne - czemu nie pojdziesz na test z krwiii da ci jednoznaczny i bezdyskusyjny wynik

Gość karrammba
jesli jestes 14 dni po przebytym okresie, tzn ze wlasnie masz owulacje..wiec to napewno nie ciaza...

Gość gość
dokladnie no i wszytko jasne moja znajoma tez miala tak ze robila test jak miala owulacje i jej dawal taki dziwny wynik kobieto jak chcesz miec dziecko to teraz trzeba dzialac - najlepszy czas na potomka- zamiast robic nieskonczona liczbe testow - pozadnie i kilkakrotnie zgwalc swojego faceta i zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki nie wczesniej

Gość gość
jak mozesz byc juz w ciazy skoro w tym cyklu dopiero teraz uwalnia sie jajeczko gotowe do zaplodnienia ? teraz mozesz zajsc w ciaze