Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

izotek aknenormin itp

Polecane posty

Gość gość

nie leczcie sie tym czyms na tradzik, ja zniszczylam sobie skore wysuszylam na wior i mi schodzi platkami masakra jakas .....tak naprawde tradziku nicczym sie nie da wyleczyc ja mam od okresu dojrzewania a mam 33lata zniszczylam zycie sobie bo wstyd bylo wychodzic gdziekolwiek i wiem ze juz pewnie do smierci mi to zostanie.

Gość hanna234
Popieram, "leczyłam" się kiedyś aknenorminem i skutki tego trwają do dziś, na całej twarzy po pryszczach pozostały mi blizny tak to się skończyło. Odradzam!

Gość hannatulipa
Mi po aknenorminie zaczęła lecieć krew z nosa i podziękowałam. Wyleczyłam trądzik czymś innym. Nie warto sie szprycować czymś takim.

Gość zeza99
Używałam aknenormin i bezskutecznie, trądzik jak był tak jest zmieniam lek.

Gość hentribut
Mam tak samo, zakup bez namysłu i teraz mam.

Gość dasDaria
Aknenormin to samo zło bardzo serdecznie odradzam jeśli nie chcecie sobie za szkodzić to nie kupujcie. Jak ktoś nie wierzy to niech poczyta o tym badziewiu w necie i się przekona...

Gość bensan55
Ja też stwierdzam że to totalny g.. nie wiem jak dałam się na to nabrać:(

Gość hanecznikowa
Pół roku leczenia i więcej pryszczy niż miałam czy to można nazwać inaczej niż oszustwem ! Naprawdę lepiej spytać lekarza o coś innego..

Gość gość
A ja jestem gotowa pomnik postawić, bo dla mnie to było ZBAWIENIE!!! 5 razy bym przez to przeszła dla takich efektów, a wcześniej wypróbowałam już co tylko można do stosowania zewnętrznego... Pod jakim spam robisz podkładkę odkopując masowo takie stare tematy i oczerniając w nich ten lek?

Gość gość
Oczywiście, że nic innego lepszego na bardzo silny trądzik narazie nie wynaleziono. bardzo ważne jest, aby stosować się do zaleceń w trakcie kuracji izotekiem i odpowiednio dbać o skórę. Można w tym czasie chodzić na zabiegi nawilżające i łagodzące do salonu kosmetycznego, np. z kwasem laktobionowym.

Gość bertoldo3
Bardzo stanowczo odradzam te leki bo można się od nich nabawić niezłych pryszczy bo na pewno ich nie usuwają. Bardzo siada wątroba i w ogóle najlepiej poczytać ulotkę...pouczająca lektura.

Gość gość
A jaką ty szkołę skończyłeś/łaś, żeby wyrokować kto i czym ma się leczyć? Od tego jest lekarz dermatolog, i jeśli on uzna, że problem wymaga takiego a nie innego traktowania, to trzeba zaufać. Wiele chorób leczy się lekami mającymi efekty uboczne, skuteczność i trwałość takiego leczenia jest ważniejsza niż chwilowe niedogodności. A może chcesz coś "lepszego" subtelnie zareklamować? Niech zgadnę: episzajs? :o

Gość bertoldo3
Nie, po prostu dalej mam trądzik i bardzo bolał mnie po tym leku brzuch.

Gość córuszka02
Mi wypadają włosy i ogólnie mi bardzo źle i chyba rezygnuje z leczenia bo nie warto.

Gość benafita22
Miałam kilka ze skutków ubocznych, najbardziej to problemy z wątrobą. Na prawdę nie polecam tego leku bo można sobie nieźle organizm zasyfić!

Gość noemi30
Wypadały mi włosy i często mnie brzuch polał dlatego przerwałam leczenie trochę przed końcem. Pryszcze jak miałam tak mam dalej. nie polecę.

Gość gość
ja staram się stosować jak najwięcej naturalnych metod leczenia, w leki nie do końca wierzę raczej w zdrowy tryb życia, co do trądziku tu jest kilka metod https://portal.abczdrowie.pl/jak-zwalczyc-tradzik czy macie jakieś swoje sprawdzone domowe sposoby?

Gość bizonka02
Zgadzam się to jest totalna ściema, te leki są tylko po to żeby was z kasy wydoić. Leczyłam się nimi i wiem co mówię, pryszczy na pewno nie eliminują!

Gość gość
Również nie polecam, źle się po tym czułam i wcale nie pomogło.

Gość gość
Stanowczo odrazam! Same nieprzyjemności po tych specyfikach.

Gość gość
Izotek jest dobry

Gość gość
Izotek i aknenormin... nie polecam.

Gość gość
Stosowałam oba te leki i z całą stanowczością odradzam! Masa nieporządanych skutków ubocznych i bardzo nikła skuteczność działania... Szkoda czasu i zdrowia

Gość gość
Odradzam izotec, strasznie mi się po nim pogorszyło. Porażka na całej linii! Szkoda czasu i pieniędzy, radzę poszukać czegoś innego.

Gość gość
Również odradzam izotec. Po zastosowaniu wystąpiła u mnie jakaś połowa z wypisanych nieporządanych skutków ubocznych... Coś strasznego!

Gość gość
Odradzam oby dwa leki ! Nie dość że nie pomagają to mają mnóstwo skutków ubocznych

Gość gość
Dokładnie ! Więcej skótków ubocznych niż działania pozytywnego !

Gość gość
Stosowałam Duac, Aknenormin oraz izotec żaden z tych leków mi nie pomógł. Trądzik wcale nie znikał a wręcz przeciwnie miałam go nawet trochę więcej.