Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

izotek aknenormin itp

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

nie leczcie sie tym czyms na tradzik, ja zniszczylam sobie skore wysuszylam na wior i mi schodzi platkami masakra jakas .....tak naprawde tradziku nicczym sie nie da wyleczyc ja mam od okresu dojrzewania a mam 33lata zniszczylam zycie sobie bo wstyd bylo wychodzic gdziekolwiek i wiem ze juz pewnie do smierci mi to zostanie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nikt tak niemial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanna234
Popieram, "leczy艂am" si臋 kiedy艣 aknenorminem i skutki tego trwaj膮 do dzi艣, na ca艂ej twarzy po pryszczach pozosta艂y mi blizny tak to si臋 sko艅czy艂o. Odradzam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hannatulipa
Mi po aknenorminie zacz臋艂a lecie膰 krew z nosa i podzi臋kowa艂am. Wyleczy艂am tr膮dzik czym艣 innym. Nie warto sie szprycowa膰 czym艣 takim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zeza99
U偶ywa艂am aknenormin i bezskutecznie, tr膮dzik jak by艂 tak jest zmieniam lek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hentribut
Mam tak samo, zakup bez namys艂u i teraz mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dasDaria
Aknenormin to samo z艂o bardzo serdecznie odradzam je艣li nie chcecie sobie za szkodzi膰 to nie kupujcie. Jak kto艣 nie wierzy to niech poczyta o tym badziewiu w necie i si臋 przekona...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bensan55
Ja te偶 stwierdzam 偶e to totalny g.. nie wiem jak da艂am si臋 na to nabra膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanecznikowa
P贸艂 roku leczenia i wi臋cej pryszczy ni偶 mia艂am czy to mo偶na nazwa膰 inaczej ni偶 oszustwem ! Naprawd臋 lepiej spyta膰 lekarza o co艣 innego..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja jestem gotowa pomnik postawi膰, bo dla mnie to by艂o ZBAWIENIE!!! 5 razy bym przez to przesz艂a dla takich efekt贸w, a wcze艣niej wypr贸bowa艂am ju偶 co tylko mo偶na do stosowania zewn臋trznego... Pod jakim spam robisz podk艂adk臋 odkopuj膮c masowo takie stare tematy i oczerniaj膮c w nich ten lek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, 偶e nic innego lepszego na bardzo silny tr膮dzik narazie nie wynaleziono. bardzo wa偶ne jest, aby stosowa膰 si臋 do zalece艅 w trakcie kuracji izotekiem i odpowiednio dba膰 o sk贸r臋. Mo偶na w tym czasie chodzi膰 na zabiegi nawil偶aj膮ce i 艂agodz膮ce do salonu kosmetycznego, np. z kwasem laktobionowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bertoldo3
Bardzo stanowczo odradzam te leki bo mo偶na si臋 od nich nabawi膰 niez艂ych pryszczy bo na pewno ich nie usuwaj膮. Bardzo siada w膮troba i w og贸le najlepiej poczyta膰 ulotk臋...pouczaj膮ca lektura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak膮 ty szko艂臋 sko艅czy艂e艣/艂a艣, 偶eby wyrokowa膰 kto i czym ma si臋 leczy膰? Od tego jest lekarz dermatolog, i je艣li on uzna, 偶e problem wymaga takiego a nie innego traktowania, to trzeba zaufa膰. Wiele chor贸b leczy si臋 lekami maj膮cymi efekty uboczne, skuteczno艣膰 i trwa艂o艣膰 takiego leczenia jest wa偶niejsza ni偶 chwilowe niedogodno艣ci. A mo偶e chcesz co艣 "lepszego" subtelnie zareklamowa膰? Niech zgadn臋: episzajs? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bertoldo3
Nie, po prostu dalej mam tr膮dzik i bardzo bola艂 mnie po tym leku brzuch.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸ruszka02
Mi wypadaj膮 w艂osy i og贸lnie mi bardzo 藕le i chyba rezygnuje z leczenia bo nie warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 benafita22
Mia艂am kilka ze skutk贸w ubocznych, najbardziej to problemy z w膮trob膮. Na prawd臋 nie polecam tego leku bo mo偶na sobie nie藕le organizm zasyfi膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noemi30
Wypada艂y mi w艂osy i cz臋sto mnie brzuch pola艂 dlatego przerwa艂am leczenie troch臋 przed ko艅cem. Pryszcze jak mia艂am tak mam dalej. nie polec臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja staram si臋 stosowa膰 jak najwi臋cej naturalnych metod leczenia, w leki nie do ko艅ca wierz臋 raczej w zdrowy tryb 偶ycia, co do tr膮dziku tu jest kilka metod https://portal.abczdrowie.pl/jak-zwalczyc-tradzik czy macie jakie艣 swoje sprawdzone domowe sposoby?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bizonka02
Zgadzam si臋 to jest totalna 艣ciema, te leki s膮 tylko po to 偶eby was z kasy wydoi膰. Leczy艂am si臋 nimi i wiem co m贸wi臋, pryszczy na pewno nie eliminuj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 nie polecam, 藕le si臋 po tym czu艂am i wcale nie pomog艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stanowczo odrazam! Same nieprzyjemno艣ci po tych specyfikach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Izotek jest dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Izotek i aknenormin... nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am oba te leki i z ca艂膮 stanowczo艣ci膮 odradzam! Masa nieporz膮danych skutk贸w ubocznych i bardzo nik艂a skuteczno艣膰 dzia艂ania... Szkoda czasu i zdrowia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odradzam izotec, strasznie mi si臋 po nim pogorszy艂o. Pora偶ka na ca艂ej linii! Szkoda czasu i pieni臋dzy, radz臋 poszuka膰 czego艣 innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 odradzam izotec. Po zastosowaniu wyst膮pi艂a u mnie jaka艣 po艂owa z wypisanych nieporz膮danych skutk贸w ubocznych... Co艣 strasznego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odradzam oby dwa leki ! Nie do艣膰 偶e nie pomagaj膮 to maj膮 mn贸stwo skutk贸w ubocznych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie ! Wi臋cej sk贸tk贸w ubocznych ni偶 dzia艂ania pozytywnego !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am Duac, Aknenormin oraz izotec 偶aden z tych lek贸w mi nie pom贸g艂. Tr膮dzik wcale nie znika艂 a wr臋cz przeciwnie mia艂am go nawet troch臋 wi臋cej.

Udost臋pnij ten post